reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

taa,z moim zacięciem to marne szanse,dziś oprócz łańcuszka nic więcej mi się nie udało zrobić,więc wrzucam do szuflady i czekam na kolejne natchnienie,a mój R. już mi powiedział "przydałoby się wreszcie coś z tego zrobić,bo 50zł na to poszło":baffled:

reklama
mój wcześniaczek kochany używał pampersów "0" i po zagięciu górnej części na rzep sięgały mu pod pachy!!!!!!!!!! zostały 2 więc pasują na największe lalki córy;-)

noirel to wpadnij do Olsztyna, nauczę cię:) a przy okazji razem poleżymy... kupiłaś wełnę taką drogą?? ja tam swetry na lumpie kupowałam i była super wełna:-)

george to ty do PL jedziesz??:szok:

Też chcę... :dry:
Zorientowałam się właśnie, że jedna tylko piżama jest na mnie dobra, pozostałe lekko cisną... Chyba kupię sobie legginsy ciążowe do spania, bo inaczej to nie wyrobię :baffled:
Doszło do tego, że patrzę na siebie tylko z przodu i pod żadnym pozorem nie oglądam się z boku, bo z boku jestem szeroka jak stodoła :-D

Ja też już nie chcę być gruba .... ;-);-);-) :dry:
Ale w sumie jestem z siebie zadowolona bo od ostatniej wizyty (a było to 3 stycznia) przytyłam tylko 2,5 kg:-):szok::-):szok:

Aaaaa i właśnie maluję włosy .... ciekawa jestem co mi z tego wyjdzie :-p ostatnio słabo się te moje siwulce pokryły ... mam nadzieję, że teraz będzie lepiej:-)

Włosy umalowane .... efekt zadowalający ;-) siwych nie widać :szok:

Ostatnia edycja:
citrus ja mam wrażenie że jestem jak kaczka... brzuch do przodu, pupa mocno wysunęła się do tyłu, niby brzuszek taki ładny poszedł w przód a nie na boczki ale całe boki na wysokości lędźwi takie jakieś obrośnięte... czuję się strasznie rozlazła...

ja bym chętnie włosy skróciła bo mnie denerwują jak tak leżę i się łamią ale do fryzjera nie mam szans się wybrać...
och nie podobam się dziś sobie...

Kartagina - zalatw sobie fryzjera do domu;P

Dzieki za info o pieluszkach;) Ja wlasnie boje sie tego, ze jak kupie Pampersy na poczatek, to potem moze mlody nie tolerowac innych:dry:A moze mieszac dzien takie, dzien takie i zobaczyc jak pupa bedzie reagowac?

Tez dzis do meza mowilam, ze chcialabym sie w koncu normalnie ubrac:tak: Oj jak tesknie za dzinsami....

Dzis mnie meczyly braxtony... Znaczy czulam tylko jak mi brzuch twardnieje - nie bolalo tylko takie spinanie. W pewnym momencie sie juz troche tym przejelam, ale leniuchowalam pol dnia i pomyslalam sobie, ze pewnie codziennie sie takie zdarzaja tylko jak cos robie to ich poprostu nie czuje...

Kartagina ja też myślę, ze spokojnie mogę powiedzieć, że wyglądem przypominam kaczkę.

Po powrocie do domku przespałam się 40 minut, ale obudziłam się dalej obolała, więc wzięłam apap, herbatkę z cytrynka i kanapkę z ząbkiem czosnku, mam nadzieje, że mnie nie rozłoży :blink:

Aśka:)
ja za tydzień idę na malowanie do fryzjera bo już się nie mogę na siebie patrzeć.

No i gotuje się wielki gar gołąbków, pomrożę trochę i będę miała na później bo nie wiadomo jak to będzie później z tym gotowaniem, a jak mąż się udziela ulala aż jestem z niego zadowolona.

reklama
kupiłaś wełnę taką drogą?? ja tam swetry na lumpie kupowałam i była super wełna:-)

:szok:
R. kupował,ale ani ja ani R. się na tym nie znamy,kupił 3 szydełka,2 wełny i 3 kordonki,w sumie chyba 50zł zapłacił,tak bynajmniej powiedział:baffled::baffled: mnie też włosy drażnią,mam za łopatki,dosyć gęste,ale strasznie się kołtunią,łamią i rozdwajają,jak tylko urodzę to z 10 cm zetnę:szok:

Do góry