reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ja kupiłam pampersy, ale ja i tak od ok 6-8tyg przechodzę na wielorazówki...
ale wśród znajomych królują pampersy i DADA:)

reklama
cześć dziewczyny,
ja też używałam pampersów ,a później do te z rossmana (a na samą końcowkę to te wciągane jak majteczki) tylko moja córeczka miałam1,5 roku jak nie sikała już w pieluszkę.
george uważaj na siebie i gratuluje odpieluszkowania. Wiem jedno ,że każde plamienie w ciązy nalezy pilnie konsultować z lekarzem. Więc lepiej dmuchać na zimne niż poźniej pluć sobie w brodę
kartagina Ty również dbaj o siebie , do maja musimy wyczekać w 2 -paku . obiecaj ,że się postarasz.
Nanu tak się cieszę ,że serduszko Matyldy jest zdrowiutkie. kanapeczki super. kto dla mnie takie coś przygotuje?
Pańcia Cytrynka daj choć troszkę Twojego zapalu i talentu kulinarnego.
mnie dziś jest niedobrze ,od rana i na nic nie mam ochoty.:no:
kitka zagraj na nosie Zazrośnikom ;) a teściowa też bym taką chciała co daje samochody :szok: mogę się ewelntulanie zamienić :-p

Nanu, zeżarłabym Twoje kanapki w mgnieniu oka :sorry2: I fajnie, że Matylda ma serducho jak kura... znaczy, że już spore :-D

Aisha
, ja pewnie na pierwszy raz czy dwa kupię Pampersy, jeśli w jakiejś promocji wyczaję, a tak normalnie to celuję w Dadę z Biedronki, albo te rossmanowskie faktycznie, bo i jeden i drugi sklep mam pod nosem i byłoby mi najwygodniej ;-) No i cena też nie jest bez znaczenia przy tej ilości pampersów, które są potrzebne na samym początku :sorry2:

Framamuchna - <Cytryna oddaje trochę zapału kulinarnego>

framama obiecuję że sie postaram! DZIĘKI!!:happy2:

kasieńka rossmanowe pieluchy są ok, jechałam zawsze na pampersa ale jak ich długo w promocji nie było kupiłam w rossmannie. dobre, nawet po nocy trzymają.
teraz to nawet biedronkowe się polepszyły- jak kupowałam 5 lat temu dla córki to nawet gumek nie miały i kupę zbierałam jej z pleców. teraz ok. huggiesy okropność, bella tragedia
na pierwsze tyg polecam pampersa bo najlepiej wilgoć trzymają a takie maluszki walą i sikają na potęgę- łatwo o odparzenia!
ja to wyobraźcie sobie 8 miesięcy w tetrowych córę trzymałam!!:)oszczedność żadna więc teraz to nawet nie wiem czemu...

aisha mi nie cieknie, tylko jak naciskam cyca.

citrus gratulacje! imprezka jak się patrzy:)

Na sam poczatek to mam nadzieje,ze pampersa w promocji gdzies wyczaje , a tak to dady i rossmanowskie .Jeszcze te pomaranczowe pampersa ( one sa tansze) jak jest mneisjze dziecko to sa ok , pozniej je jakos przesikiwal ale jak byl malenki to nam sie sprawdzaly .
Ten konktajl z malinami musi byc niebianski.

Ja pomarańczowych pampersów nie polecam. Ciekły i przeciekały na potęgę.
Za to bardzo chwaliłam sobie pieluszki z Lidla. Są bardzo podobne do tych Rossmanowych.

Ja dla odmiany z lidla polecam chusteczki - chyba najlepsze ale pampersy kupilam tylko raz i nijak minie podeszly .

reklama
Cześć Wam,

Jak to dobrze, że macie doświadczenie w tych wszystkich pieluszkach:-) myślę, że troszkę poeksperymentuje z tymi co polecacie.

Ja dziś czuje się fatalnie, teraz to i tak o niebo lepiej niż do 15, ból kości, głowy, ogólne rozbicie, mdłości, o fe po prostu nie do życia. Miałam iść z pracy do domu, ale jakoś tak był nawał pracy, że patrze a tu 16, to do 17 zleci.

Wczoraj zamontowali nam szafę w przedpokoju i taką nadbudówkę w sypialni nad szafą, więc weekend czeka mnie pracowity żeby wszystko uporządkować, poprzekładać. Poza tym jutro robimy z mężusiem gołąbki :sorry2:

Dziewczyny proszę dbajcie o siebie, nie forsujcie się za bardzo.

Do góry