reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Moje dsowiadczenia z pieluchami z rossmana sa takie - jak Karol byl mniejszy - tak do rozmiaru 3 - to te pieluchy wydawaly sie takie grube - a od 4ek sa super - dla mnie genialne - teraz tylko takie uzywamy .

reklama
Ja się zaopatrzyłam w 4 wkładek paczki to na trochę mi starczy, ale juz pólki swieciły pustkami a dziś promocja się zaczęła na szczęście Pani mi przyniosła z zaplecza :)
Nanu &&& bedzie dobrze ;)

bo tych paczek mało się mieści w półkę więc trzeba pytać personelu,bo zazwyczaj akurat tego produktu mają duży zapas,a że szybko schodzi nie nadążają dokładać

nanu &&&

wiecie co to by było jakby taki stękający wątek otworzyć? wszystkie byśmy się stały zgredziałe zrzędy! wchodzimy w etap ciążowego marudzenia że już nie, że już starczy, że ja chcę maj, że cycki za duże, że za małe, że pipka, plecy, nogi, żebra, nerki... masakra!:no:

Co innego miałam na myśli :) chodziło mi raczej o takie bardziej osobiste sprawy/problemy, o których nie zawsze chce się pisać do wglądu dla WSZYSTKICH:-) a to, że wszystko boli, cycki jak u murzynki itp itd to bez jaaaaaj :) można tu pisać:-D to przecie norma:-D

Kasieńka do pampków najbardziej zblizone są dada z biedronki;-) ja zamierzam tylko ich używać.

Ostatnia edycja:
kasienkadg - ja cały czas używam tych pieluch z Rossmana - dla mnie te i Dada (z Biedronki) są OK i cenowo i jakościowo - tylko po prostu do Rossmana mi bardziej po drodze.. no i częściej są tam promocje, no i mam ta kartę Rossnę, a z nią kolejne kilka % rabatu.. Dla maluszka też zamierzam pierwsze pieluchy od razu z Rossmana kupić.
W sumie to u nas jedynie Huggiesy się nie sprawdziły, bo przeciekały notorycznie - Pampki Ok, ale znów cena...

Hm, wiecie, że nie myślałam, że te pampersy mogą być ok? Wydawało mi się, że jakoś uczulać mogą czy coś. A jak one się nazywają te w Rossmanie??? Ile kosztują mniej więcej?

Dokladnie mam podobne wrazenia - Babydream z Rossmana ( tylko te klasyczne , nie fit , bo sa dziwne ) kosztuja ok 20 zl - 4ek jest ok 62 szt wiec tych malych wiecej - i jak masz karte Rossne to czesto sa promocje i wychodzi ok 18 zl za paczke. Dady z Biedronki sa tez fajne - wczesniej je uzywalismy tylko ale dla odmiany wieksze juz nie byly takie fajne ale jedne i drugie sa super . A huggisy - dziwne , wlasnie maluch przesikiwal z kazdej strony .

te z rossmanna są super,cena chyba ok.30 zł zresztą są w aktualnej promocji (chyba),te z biedronki nie wiem,ale znajomi chwalą,mi hugisy też przemakały,ja mimo wszystko 1 kupie pampersa,znajomi w selgrosie mi kupią,od 5 lutego ma być promocja.a od 2 zacznę rossmanna

powróciłam - głodna jak wilk i właśnie wcinam to:

20130201_140801.jpg

tym razem koktajl bananowo malinowy, a w zasadzie odwrotnie bo malin zdecydowana przewaga! pycha!
na obiad dziś u nas sadzone jajo na szynce, sałata ze śmietaną i ziemniaczek - do popicia pomidorówka:) została z wczoraj...

Serducho Matyldy zbadane! wszystko jak należy, książkowo!
przepływy, wielkości komór zastawki itp!
Jak to mój S w drodze powrotnej podsumował: kurcze, jak komora ma ok 1cm wielkości to ona ma teraz serce jak kura!:-D

reklama
nanulika to super ze wszystko gra!

dziewcyzny dzieki za rady! wlasnie nie wiem czy kupowac pampersa czy od razu zaczac od tych innych.

Do góry