reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Nia coś Ty Gazetka Rossmann, Promocje - Rossnet.pl na stonie są więc powinny być w całej polsce może nie nabili ceny promocyjnej. Dziwne
Johnsona tez kupiłam w poprzedniej promocji.
Kaja no niestety ja je szybko zużywam ze mnie juz leci jak z krówki a co bedzie poźniej haha

A bez cytrusów bym nie przeżyła każdego dnia pochłaniam olbrzymie ilości pomarńcze, mansarydnki - moja miłość :)

reklama
Nia coś Ty Gazetka Rossmann, Promocje - Rossnet.pl na stonie są więc powinny być w całej polsce może nie nabili ceny promocyjnej. Dziwne
Johnsona tez kupiłam w poprzedniej promocji.
Kaja no niestety ja je szybko zużywam ze mnie juz leci jak z krówki a co bedzie poźniej haha

A bez cytrusów bym nie przeżyła każdego dnia pochłaniam olbrzymie ilości pomarńcze, mansarydnki - moja miłość :)

ja w niemczech kupowalam, ale tez niedrogo :)

Dzień dobry! Goście pojechali, S w pracy. Za godzinę po mnie przyjeżdża i jedziemy badac serduszko. .. 3majcie kciuki!

Nia no racja ...a wiesz czego Ci zazdroszcze w Niemczech drogerii DM uwielbiam kosmetyki z tej drogerii zwłaszcza Alverde i Balea niestety tak rzadko mam okazję je zdobyć.

Ja się zaopatrzyłam w 4 wkładek paczki to na trochę mi starczy, ale juz pólki swieciły pustkami a dziś promocja się zaczęła na szczęście Pani mi przyniosła z zaplecza :)
Nanu &&& bedzie dobrze ;)

cześć dziewczynki! dziś w nocy 3 razy budziły mnie skurcze. bolało strasznie. wzięłam nospę i cisza. poczekam, może się uda- w poniedziałek wizyta

zapo jak to jest z tymi przedszkolakami.. mają dzienne wyżywienie w przedszkolu (moja córa I i II śniadanie, zupa, II danie, podwieczorek i wszystko do 15) a w domu żołądku puste- ona je z nami kolejny obiad po nim ze 2 jabłka, pomarańcze itp a za 2 godziny krzyczy że chce kolację!!!:szok:

Ja bym pojechała do szpitala na ktg. Na wszelki wypadek. Może to nic poważnego, ale zawsze lepiej sprawdzić. Tym bardziej, że jeśli coś się dzieje to im szybciej lekarze zareagują tym lepiej.

A z jedzeniem w przedszkolu u Igorka różnie jest. Zależy czym ich uraczą. Ale nie dostaja małych porcji i zawsze są dokładki dla chętnych.
I w sumie to się cieszę, że ma apetyt.

Co do glukozy to ja jeszcze nie robiłam:no: i wychodzi na to, że swoją poniedziałkową wizytę muszę przenieść o tydzień ze wzgl na kase;/

Do 16.30 pilnuję chrześniaka (cały czas chory;/) a zaraz potem wyjeżdżamy na weekend do teściów na Kaszuby i na sama myśl już się cała trzęsę, bo czuję w kościach rodzinną aferę:wściekła/y:
Swoją drogą może utworzyłybyśmy jakiś zamkniety wątek (tylko dla majówek)gdzie mozna by było wyrzucić z siebie to i owo? Bynajmniej ja o pewnych rzeczach publicznie pisać nie chcę - środki ostrożności;-)

A dlaczego czujesz awanturę?
A grupa zamknięta jest i nawet w niej jesteś ;-)

Maz zakupil sobie na wieczor czerwone wino.Ja nie chcialam byc gorsza wiec wybralam nieslodzony sok z czerwonych winogron.I tez sobie bede lampkami pic-a co! :-D Bosz...jakie to infantylne!

Trzeba sobie radzić. Polecam winko bezalkoholowe. Ujdzie jako substytut.

Dzień dobry! Goście pojechali, S w pracy. Za godzinę po mnie przyjeżdża i jedziemy badac serduszko. .. 3majcie kciuki!

Trzymam &&&&&

Hej Dziewczyny !!
Kartagina dbaj o siebie - to zapewne tylko skurcze braxtona - profilaktycznie moze polez sobie dzis.
Mnie jutro czeka glukoza - mam skierowanie na 75 - w 1 ciazy mialam 50 - mam nadzieje,ze jutro jakos przezyje. Nie fajne to badanie.
Ta pogoda jest okropna , mi sie ciagle spac chce - a najbardziej rano.
Dzieki za info o wkladkach - musze tez zakupic.

Nia no racja ...a wiesz czego Ci zazdroszcze w Niemczech drogerii DM uwielbiam kosmetyki z tej drogerii zwłaszcza Alverde i Balea niestety tak rzadko mam okazję je zdobyć.

Ja się zaopatrzyłam w 4 wkładek paczki to na trochę mi starczy, ale juz pólki swieciły pustkami a dziś promocja się zaczęła na szczęście Pani mi przyniosła z zaplecza :)
Nanu &&& bedzie dobrze ;)

u mnie na dzielnicy nawet latem ta drogerie otworzyli i tylko raz bylam tam farbe do wlosow kupic :) ale chyba sie przejde skoro chwalisz te produkty :)

nanulika- trzymam kciuki

diewczyny dzięki za troskę! ale spokojnie, od 6 godzin nic nie ma, nic nie boli, a takie jeżdżenie do szpitala i siedzenie w poczekalni może mi bardziej zagrozić więc postanowiłam zachować spokój. póki co porządnie się wypróżniłam, grzecznie leżę i jest ok, a jak do wieczora się coś powtórzy to pojadę na pewno:) a wy i tak pewnie będziecie wiedziały pierwsze:)

Kartagina jak sie uspokoiły to dobrze :tak:
Ja po prostu uważam, że lepiej 3x sprawdzić niż potem cierpieć.

Tak mówicie o tych wkładkach, że ne wiem, czy też nie podejdę... Chociaż ja na razie nie potrzebuję:sorry2:

reklama
rany...jak oduczyć psa drapania w drzwi?:szok: nigdy tego nie robiła a teraz na stare lata (14lat) jej odbija,do domu wstępu nie ma,więc poco drapie w drzwi??:wściekła/y:

To ja przyłączam się do pytania tylko mam problem z kotem:wściekła/y:
Codziennie dzyń w dzyń między 4-5 rano zeskakuje ze swojej magicznej półeczki , na której śpi...wskakuje na akwarium, co daje niezły huk...a potem rozpędza się i odbija od drzwi Majki pokoju:wściekła/y: jak to nie pomaga to drapie łapą w drzwi ale z takim agresorem, że nie ma opcji, żeby go przetrzymać w chałupie:wściekła/y: muszę wstać i milorda wypuścić na dwór.

A dlaczego czujesz awanturę?
A grupa zamknięta jest i nawet w niej jesteś ;-)

Żaliłam się już, że mam totalną sklerozę?:-D
Awantury jestem w zasadzie pewna w 100% ale to dłuższa historia... napąknę tylko tyle, że chodzi o to, że teściowa chce nam dać swoje auto i J brat z żoną zjedzą nas żywcem z zazdrości....bo to, że teściowa wystawiła im 100 metrowy domek to dla nich widocznie za mało;-)
Co do wątku to kurka, żeby nie było, że ja go utworze i tylko ja tam będę stękać hahahah:-D

Do góry