reklama
Mdła
Fanka BB :)
Kajuchna,oczywiscieze jak na mnie przystalo chodzi o rzyganie.Jakze by moglo chodzic o cos innego?
A ja juz naprawde wierzylam,ze bedzie dobrze!I czulam sie swietnie!I jeszcze zadnych tam problemow z lustrzyca czy ubieraniem sie.Po prostu czulam sie wreszcie dobrze.Az do tego tygodnia 
Dziekuje pieknie za pomysl z kiblem!Rzeczywiscie jest szansa,ze gdzie jak gdzie ale tam nie przeocze
Hahahahaha!Nie pamietam co jeszcze pisalyscie!Musze doczytac

Dziekuje pieknie za pomysl z kiblem!Rzeczywiscie jest szansa,ze gdzie jak gdzie ale tam nie przeocze

Hahahahaha!Nie pamietam co jeszcze pisalyscie!Musze doczytac

Kasienkadg
Ja właśnie skończyłam piec piękny biszkopt
Ale już do dziś nie przełożę kremem bo sobie nie zdąży ostygnąć, wiec muszę poczekać do jutra i obejść się smakiem:-)
natalia_bis
kasienka a jaki krem robisz bo ciacho chyba pychota.... :-)Ja właśnie skończyłam piec piękny biszkoptAle już do dziś nie przełożę kremem bo sobie nie zdąży ostygnąć, wiec muszę poczekać do jutra i obejść się smakiem:-)
Mdła
Ja dzisiaj nawet ciasta nie chce
Zycze mam milej nocy.Mam nadzieje,ze nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo i po tym cudownym dniu przynajmniej nie bede miala problemow z zasnieciem 

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry;
u mnie leje i wieje...
A muszę wyjść na zakupy, bo potomek z przedszkola wraca wygłodniały. Wczoraj opustoszył lodówkę i pochłonął wszystkie owoce
u mnie leje i wieje...
A muszę wyjść na zakupy, bo potomek z przedszkola wraca wygłodniały. Wczoraj opustoszył lodówkę i pochłonął wszystkie owoce

George81
Dzien dobry dziewczyny!
U nas pora deszczowa nastała,wiec spacer niestety nie wchodzi w grę, ale moze na jakieś zakupy sie wreszcie wybiore.
To chyba tylko ja glukozy jeszcze nie miałam! Zapytam jutro lekarki, mam nadzieje,ze nie bedzie zle:-)
Mdla, do mnie tez ptactwo wróciło! Nie mogłam uwierzyć,ze jeszcze na tym etapie moze sie zdarzać. Ohyda! Nie wspominając o tym jak trudno sie z brzuchem wielkim pochylac nad wc:-)
Wreszcie zabralam sie za odpieluchowanie syna.Rety, na początku łzy i obsikane wszystko naokoło, ale od wczoraj jest super. To niby taka mała głupota,ale jestem z niego taka dumna:-)
Nosi mnie, mam tyle rzeczy, które chciałabym zrobic dzisiaj, ale wczoraj rano znow plamienie miałam i zastanawiam sie czy moze nie powinnam bardziej odpoczywać. Wszyscy mówią o oszczędzaniu sie, ale co to tak naprawdę znaczy?
U nas pora deszczowa nastała,wiec spacer niestety nie wchodzi w grę, ale moze na jakieś zakupy sie wreszcie wybiore.
To chyba tylko ja glukozy jeszcze nie miałam! Zapytam jutro lekarki, mam nadzieje,ze nie bedzie zle:-)
Mdla, do mnie tez ptactwo wróciło! Nie mogłam uwierzyć,ze jeszcze na tym etapie moze sie zdarzać. Ohyda! Nie wspominając o tym jak trudno sie z brzuchem wielkim pochylac nad wc:-)
Wreszcie zabralam sie za odpieluchowanie syna.Rety, na początku łzy i obsikane wszystko naokoło, ale od wczoraj jest super. To niby taka mała głupota,ale jestem z niego taka dumna:-)
Nosi mnie, mam tyle rzeczy, które chciałabym zrobic dzisiaj, ale wczoraj rano znow plamienie miałam i zastanawiam sie czy moze nie powinnam bardziej odpoczywać. Wszyscy mówią o oszczędzaniu sie, ale co to tak naprawdę znaczy?
citrus
U mnie też pogoda do dupy i też biegnę na zakupy, jak to w piątek. Na śniadanie zrobiłam owsiankę z bananem i była tak mdła, że zdołałam zjeść tylko połowę, resztę wylałam...
Ale zupełnie nie wiem, jakie zakupy zrobić. Ostatnio na nic nie mam ochoty, z niechęcią patrzę na każdą rzecz, którą mogłabym ugotować. Źle ze mną chyba...

Ale zupełnie nie wiem, jakie zakupy zrobić. Ostatnio na nic nie mam ochoty, z niechęcią patrzę na każdą rzecz, którą mogłabym ugotować. Źle ze mną chyba...

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
George mają rację z tym oszczędzaniem, tym bardziej, że organizm wysyła ci sygnały.
A odpieluchowania gratuluję. To duży sukces dla malucha
Citrus to może nie gotuj dzisiaj i ochota ci wróci ;-)
A odpieluchowania gratuluję. To duży sukces dla malucha

Citrus to może nie gotuj dzisiaj i ochota ci wróci ;-)
reklama
citrus
To nawet nie kwestia gotowania czy nie gotowania, ale tego, że jest cholerna zima i trudno o naprawdę dobre warzywa. Straszliwie mi ich brakuje i mocno się gimnastykuję, żeby ten nasz jadłospis był maksymalnie zdrowy jak na tę porę roku. Niech już będzie wiosna, bo ocipieję 

Podziel się: