reklama
Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:
- Jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie?
- No u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu!
W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów:
- Jak tam Twój wczorajszy sex?
- No *doborowo! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie?
- U mnie? ku*wa, u mnie beznadzieja. Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne było i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zapier***ać do domu na piechotę. Przychodzimy ku*wa przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. na to wszystko tak się wku***łem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem
kaja
ja się za zaproszenia jeszcze nie wzięłam
(( teraz cały tydzień od piatku mam gości, jutro ok 10 jadą to będzie czas!
a tempo Twoich zawrotne!!!
- Jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie?
- No u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu!
W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów:
- Jak tam Twój wczorajszy sex?
- No *doborowo! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie?
- U mnie? ku*wa, u mnie beznadzieja. Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne było i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zapier***ać do domu na piechotę. Przychodzimy ku*wa przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. na to wszystko tak się wku***łem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem
kaja
ja się za zaproszenia jeszcze nie wzięłam
a tempo Twoich zawrotne!!!
Mdła
Fanka BB :)
Kaja moze i pawie pod drob nie podchodza oficjalnie ale ja bym najchetniej te swoje zamordowala,oskubala i wypatroszyla.A nastepnie porabala na male kawaleczki.Nie brakuje mi ich ostatnimi czasy.Pojawily sie stadnie.Wiec o fermie pomyslalam od razu 

mysiak
nanulinka hahahhaha dobre dobre 
MDLA, ja jakas nierozgarnieta chyba jestem..
chodzi o rzyganie czy prawdziwa ferme pawii
?
to tak holdujac powiedzeniu, ze umysl jest jak spadochron, dziala tylko gdy jest otwarty...to moj spadochron nie chce sie dzisiaj otworzyc

chodzi o rzyganie czy prawdziwa ferme pawii

to tak holdujac powiedzeniu, ze umysl jest jak spadochron, dziala tylko gdy jest otwarty...to moj spadochron nie chce sie dzisiaj otworzyc

Kasienkadg
Nanu - hahahahaha dobre
Mdła - ty te karteczki przyklejaj na klozecie;-)
Wikki - filmik cudo!!! Az mi sie zamarzylo trzymac juz mojego malego w rekach
Ja mam zamiar zrobic sobie sesje brzuszkowa, ale jak juz bedzie ladnie na dworze
Cytryna - pisz te bajke
Ja po wizycie
Opis w odpowiednim miejscu
Zabieram sie za pieczenie biszkopta, bo bedzie biszkopt z kremem i polewa krowkowa - mam nadzieje, ze wyjdzie;-)

Mdła - ty te karteczki przyklejaj na klozecie;-)
Wikki - filmik cudo!!! Az mi sie zamarzylo trzymac juz mojego malego w rekach
Ja mam zamiar zrobic sobie sesje brzuszkowa, ale jak juz bedzie ladnie na dworze
Cytryna - pisz te bajke

Ja po wizycie
Zabieram sie za pieczenie biszkopta, bo bedzie biszkopt z kremem i polewa krowkowa - mam nadzieje, ze wyjdzie;-)
nanulika niezłe!! i bardzo prawdziwe
kaja a chciałabyś taką fermę pawi?
córcia poodkurzała, ale widzę że to już nie jest dla niej rozrywka więc ją chyba zwolnię;-)
zjadłam sałatkę z mieszanki sałat, buraków, i fasolki szparagowej+olej lniany, sól i pieprz (dziewczyny po prostu niebo!!)
kaja a chciałabyś taką fermę pawi?

córcia poodkurzała, ale widzę że to już nie jest dla niej rozrywka więc ją chyba zwolnię;-)
zjadłam sałatkę z mieszanki sałat, buraków, i fasolki szparagowej+olej lniany, sól i pieprz (dziewczyny po prostu niebo!!)
katargina proszę Cie gdzie Ty widzisz niebo w oleju lnianym haha u mnie przez gardło on nie potrafi przejść od razu mam odruch wymiotny. Kupiłam bo myślałam, że bede trwardo piła ale skończylo się na tym, że olejuje nim włosy i dodaje do balsamu jak się balsamuje
citrus
Olej lniany przepyszny, ale wyłącznie świeżo tłoczony, z terminem ważności dwu-, trzymiesięcznym. Są tacy ludzie na Allegro, co to od nich latem na Jarmarku Dominikańskim kupiliśmy właśnie olej lniany i konopny. No masakra, orgazm w ustach. Świeży chleb maczany w oleju i odrobina soli... Niebiańskie jedzenie 

reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ja włąśnie nie wiem czemu kazałam S kupić kefir... w sumie raz robię tak, raz tak.... dziś więc będzie z kefirem skoro zamówiłam.... nic no, 2 dni temu kurierowi przed domofon powiedziałam:"trzecie piętro!" - a mieszkam na piątym![]()

Jakbym o sobie czytała...
Kartagina fasolka szparagowa mnie prześladuje, ale nie mogę kupić - ciągle zapominam...
Podziel się: