reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
hej laski, u nas też się ładnie zrobiło, słoneczko daje, 10 stopni wiec juz prawie jak wiosna. Dziś znowu musze zamykać... Nie znosze czwartków, kiedy musze kwitnąć w robocie do 20:30. Jakoś zazwyczaj na mnie wypada;/ odliczam dni do urlopu (45...). Poza tym w poniedziałek mam wizyte kontrolną, może uda mi się zwolnienie jkieś wybłagać ze względu na cierpnące okrutnie dłonie i niemożność spania... Poza tym wypłata!! (ostatnia dostałam 21 grudnia- było licho) i dalej poluje na ebayu na meble do mojego nowego dizajnu ;) Dziś postaram się nabyć to: http://www.maillife.co.uk/medias/sys_master/8813596311582.jpg w sam raz do naszej małej przejściowej jadalni, w razie czego cały blat się składa i zostaje tylko regał ;)

położyłam małego spać i sama klapnęłam na drzemkę a tu 2 godziny snu!! i znów szybko przedpołudnie minęło bo już M z pracy wrócił:-) ale zaczął mnie boleć dół brzucha więc nospa i dalej leżę... mamjuż dość tych niespodzianek!!!

kasienska ja taki obiad jadłam w piątek (ryba po żydowsku czy jakoś tak);-)

a ja postanowiłam nie szydłkować ciuszzków bo to będzie maj i ciepło tylko się wezmę i poszyję pacynki na palce dla dzieci:-D

Sembozakura u mnei to samo... dostałam wypłate przed swietami czyli chyba 23 grudnia mi weszła na konta normalną dopiero dzis, ae dobrze ze juz dotarła...

a moj mencizna jutro do lekarza...

Ja ciuszków też nie zamierzam szydełkować, no chyba, że buciki. Zresztą na razie słupek mi nie wychodzi, więc daleko mi do takich cudów jak sembo prezentowała.

A ja się chyba zabiorę za pisanie bajek dla dzieci. Powieść rozgrzebałam i raczej nie skończę, więc to chyba nie ma najmniejszego sensu, a takie spersonalizowane bajki będą fantastyczną sprawą :-)

reklama
Kitka no to miałaś dzień narzekania, a co;-)

Ja skończyłam III rozdział mgr, sesja w toku, już 2 egz za mną <4+ i 5>, jeszcze 4 przede mną. I stoję, nie mogę znaleźć wystarczająco dużo info na temat Rady Gabinetowej, a to właśnie ostatni z rozdziałów. Eh....napisałam do mojego promotora, niech coś podpowiada, bo chcę już to skończyć!!!! A tak siedzę i marnuję czas....No pranie zaczęłam powoli robić pościeli itp. dla małej to czas leci. Potem będę wszystko prasować!

Jutro wizyta, Madzia się rusza, więc jestem spokojna, zapytam tylko o te bóle brzucha podczas chodzenia i postaram się pogadać o porodzie i szpitalu gdzie miałabym rodzić.

Do góry