reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Tak a propos ciążowej inteligencji. Właśnie wylalam do zlewu dzbanek jogurtu z truskawkami i bananami. Było pyszne dopóki nie stwierdziłam ze doslodze. I dosypalam soli. Myślałam że pawia puszcze!

reklama
Framama jeśli kaszel był jak szczekanie psa,albo jak ja to określam odgłos foki,do tego w nocy to na pewno zapalenie krtani,przede wszystkim za suche powietrze,obniż temperaturę w sypialni,często wietrz i jak masz to włącz nawilżacz powietrza.no ale do lekarza też lepiej iść,zapalenie krtani nasila się wieczorem i w nocy

dobry,

w końcu udało mi się Was odczytać. Widzę, że wczoraj nasi ukochani byli na tapecie. Mój na szczęście tez mnie nie ogranicza a wręcz przeciwnie namawia, żebym wychodziła z ludźmi itd sam też za często w domu nie siedzi. Nie wiem jak będzie, gdy mała się pojawi na świecie ale myślę, że sobie poradzimy.

Ja wróciłam z fitnesu ale myślałam, że dziś wyjdę w połowie, znów coś mnie nerka boli i mam problem z pecherzem strasznie mnie piecze, przy oddawaniu moczu i po egh kupiłam suszoną żurawinę i wcinam i duzo dziś będę pić.

Nanu
jak jogurt, wyszedł?

Dzis na obiadem miałam danie meksykańskie, mój mąż wczoraj robił, a co mi też się należy odpoczynek od garów ;)

Mieszkam tyle lat we Wro a nic nie słyszałam o oceanarium, gdzie ma ono byc?

Czesc dziewuszki;)

Wy to potraficie napisac...

U mnie 3/4 sniegu juz zniklo i dzis przebija sie slonce;) A pomimo to ucielam sobie dzemke;] Po pysznym obiadku - tilapia zapiekana w piekarniku z pieczarkami i serem, ziemniaczki z koperkiem i surowka z kiszonej kapusty;) Moj maz tak mnie chwalil za pyszny obiad, ze prawie w piorka obroslam:-D

Pije kawusie, jade do Kauflandu bo maja byc w promocji okrycia kapielowe dla dzieci, a potem wizyta u lekarza;)

reklama
Do góry