reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu dzięki. Wiem już co sobie na kolację zrobię 
A we Wrocławiu kiedy kończą oceanarium, czy co to tam ma być?

A we Wrocławiu kiedy kończą oceanarium, czy co to tam ma być?
Framama jeśli kaszel był jak szczekanie psa,albo jak ja to określam odgłos foki,do tego w nocy to na pewno zapalenie krtani,przede wszystkim za suche powietrze,obniż temperaturę w sypialni,często wietrz i jak masz to włącz nawilżacz powietrza.no ale do lekarza też lepiej iść,zapalenie krtani nasila się wieczorem i w nocy
dobry,
w końcu udało mi się Was odczytać. Widzę, że wczoraj nasi ukochani byli na tapecie. Mój na szczęście tez mnie nie ogranicza a wręcz przeciwnie namawia, żebym wychodziła z ludźmi itd sam też za często w domu nie siedzi. Nie wiem jak będzie, gdy mała się pojawi na świecie ale myślę, że sobie poradzimy.
Ja wróciłam z fitnesu ale myślałam, że dziś wyjdę w połowie, znów coś mnie nerka boli i mam problem z pecherzem strasznie mnie piecze, przy oddawaniu moczu i po egh kupiłam suszoną żurawinę i wcinam i duzo dziś będę pić.
Nanu jak jogurt, wyszedł?
Dzis na obiadem miałam danie meksykańskie, mój mąż wczoraj robił, a co mi też się należy odpoczynek od garów
Mieszkam tyle lat we Wro a nic nie słyszałam o oceanarium, gdzie ma ono byc?
w końcu udało mi się Was odczytać. Widzę, że wczoraj nasi ukochani byli na tapecie. Mój na szczęście tez mnie nie ogranicza a wręcz przeciwnie namawia, żebym wychodziła z ludźmi itd sam też za często w domu nie siedzi. Nie wiem jak będzie, gdy mała się pojawi na świecie ale myślę, że sobie poradzimy.
Ja wróciłam z fitnesu ale myślałam, że dziś wyjdę w połowie, znów coś mnie nerka boli i mam problem z pecherzem strasznie mnie piecze, przy oddawaniu moczu i po egh kupiłam suszoną żurawinę i wcinam i duzo dziś będę pić.
Nanu jak jogurt, wyszedł?
Dzis na obiadem miałam danie meksykańskie, mój mąż wczoraj robił, a co mi też się należy odpoczynek od garów
Mieszkam tyle lat we Wro a nic nie słyszałam o oceanarium, gdzie ma ono byc?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
To za te 2 lata na bank przyjadę z maluchami i męzowego zostawię, a z wami na kawkę :-) pójdę.
Kasienkadg
Fanka BB :)
Czesc dziewuszki
Wy to potraficie napisac...
U mnie 3/4 sniegu juz zniklo i dzis przebija sie slonce
A pomimo to ucielam sobie dzemke;] Po pysznym obiadku - tilapia zapiekana w piekarniku z pieczarkami i serem, ziemniaczki z koperkiem i surowka z kiszonej kapusty
Moj maz tak mnie chwalil za pyszny obiad, ze prawie w piorka obroslam
Pije kawusie, jade do Kauflandu bo maja byc w promocji okrycia kapielowe dla dzieci, a potem wizyta u lekarza
Wy to potraficie napisac...
U mnie 3/4 sniegu juz zniklo i dzis przebija sie slonce

Pije kawusie, jade do Kauflandu bo maja byc w promocji okrycia kapielowe dla dzieci, a potem wizyta u lekarza
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A ja wyszydełkowałam łańcuszek :-) ale jestem dumna 
Ale oczko ścisłe coś mi nie idzie...
Kasienka &&&&& za wizyte.

Ale oczko ścisłe coś mi nie idzie...
Kasienka &&&&& za wizyte.
Podziel się: