reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Asia dzięki za studniówkowe pyszności w sam raz do kawy którą zaraz idę robić;) Kitka sen genialny Hehe! Mojemu S wczoraj się śnił nasz ślub i wesele i że porwala go przed wyjazdem Wielka Chmura która kazała mu wszystko jeszcze raz przemyśleć:D stwierdził że to chyba jednak byl dobry sen bo przemyslal i nie zwial:D

Cześć :)

U nas dziś wieje, że głowę urywa. Nie wiem, czy wychodzić na spacer, bo niby słońce często świeci i +4 stopnie, ale ten wiatr:szok:

Fajne macie sny, nie ma co:-D Ja ostatnio nie przypominam sobie nic ciekawego, ale bywało, bywało:-p
Od 3 dni mam za to tak, że budzę się ok 3 rano i tak niesamowicie chce mi się jeść, że burczenie w brzuchu niesie się po mieszkaniu:dry: Nie wstaję, oczywiście, ale tak ciężko jest mi zasnąć, że nie wiem...

Aha - u mnie dziś dzień koktajlu truskawkowego;-)

Ostatnia edycja:
aniaczek no pewnie że z dzidzią nie będzie tak źle!! a seksik jeszcze nie jeden zaliczycie:) ja nie moge, ale mężulkowi też wczoraj ulżyłam i oboje happy:-D

noirel mój teściu ma pasiekę. o tej porz roku miód powinien już trochę zgęstnieć w słoiku. rzadki możesz sprawdziś łyżeczką- jak nabierasz i się leje ale na łyżeczce pozostaje bombelek miodu (tzn nie chodzi o powietrze tylko że z miodu taka bańka się robi to ok a jak ścieka całość to podrobiony. ile płacicie? dobry powyżej 25-30zl za 900ml

mdła zamknięty dobry miód też się krystalizuje, jak miód za długo płynny to nie ma 100%

Kaja jak takie 16-stki rodzą to odchowają dzidziule i nadal młode! a co nie chciałabyś tak? to strasznie głupi wiek jeszcze...:baffled:

a moje cycki wielkie na 3 dłonie, stoją pełne nawet jak na plecach leżę...otoczka naokoło brodawki strasznie mi się powiększyła i brązowieje! w pierwszej ciąży to nawet brodawek nie miałam:-p

PolaTola ja w necie przeczytałam że siemię pije się na noc. ja na noc a rano piję sok z połowy cytryny w szkl wody i trochę miodu. razem pomaga:tak::tak::tak:

Aśka ale dziś impreza! gratulacje! za 4 dni zapraszam do mnie:):-D

framama mój tak miał 2 tyg temu! wymioty, chrypka, a po 2 dniach poszliśmy do dr- krtań i dwa antybiotyki na nos i gardło...tak chyba jeszcze nie chorował. powodzenia i zdrówka;-)

MATKO dziewczyny co za sny!! Oświęcim, wylewanie płynów w lesie... a ja dziś chodziłam za naszego księdza po kolędzie aż przybiegł po mnie żebym skończyła bo niedaleko ktoś samochody wysadza:):szok: nad ranem też coś głupiego ale już nie pamiętam...
A JUŻ WIEM!!! sadziłam cebulki tulipanów przed domem żeby wyrosły jak już urodzę, z wielkim brzuchem było ciężko... potem poszłam do garażu, M palił cygaro, a jado niego- tak pachnie że muszę dać ci buziaka- i stało się:-D

mój synuś kochany wlazł pod łóżko i zwalił się w pieluchę. daje jak obornik a nie mogę go zawołać bo nic nie słyszy- chyba sobie jeszcze aparat zdjął... muszę czekać...:no:

Ostatnia edycja:
Ja dzis w nocy "biegałam" za kuzynki synem, który niebezzpieczne jezdził na deskorolce, wolalam go a on mnie zlewał.. pamietam moje mysli, ze "gówniarzowi" zaraz zabiore tą deskorolke i połamie zeby krzywdy sobie nie zrobił hahahaha

Dzien dobry....

reklama
KARTAGINA, moze i tak, ale zeby mi rozum 16-letni wrocil to nie , dziekuje:-D
Ani 20 czy 25 tez juz w zyciu nie chcialabym miec

sny macie tak samo durne jak ja, niedosyc , ze pol nocy w toalecie, co godzine jak z zegarkiem w reku..to jeszcze to cholerstwo :-D

dzien dobry kochane, dzieki za studniowkowe pysznosci:-)

Do góry