reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

nie wolno wyciskać,zresztą mi mówiono że to pierwsze mleko jest ważne dla malucha.mi nic nie cieknie i albo się przyzwyczaiłam do swoich "dużych" piersi,albo one mi zmalały?

reklama
Witajcie,

Nia
uważam, że bardzo fajny pomysł tego kursu dla rodzeństwa, jak masz czas jestem za :tak:

Cytryna witaj z powrotem, mnie też bardzo przeraża myśl o tym, że moja ,,wolność i beztroska" się kończy.

Mi po tej wczorajszej szkole rodzenia śniło się, że urodziłam trojaczki i mleko mi ciekło z sutków. Jak ta podświadomość działa.

Leje, pochmurno i do dupki.

Miłego dnia.

PS. Wczoraj zauważyłam, że "ruszyła mleczarnia" w cycach mych :dry:

Witam dziewczyny po kilkudniowej przerwie....:-( niestety w sobotę zjadłam chyba coś paskudnego:baffled: bo mój żołądek ostro zaprotestował i dopiero dzisiaj doszłam w miarę do siebie:wściekła/y:

Co do mleczarni to moja się uaktywniła po raz pierwszy w wigilię i to przy lepieniu pierogów:szok:

kaja dzięks:) piszę odpowiedzi na boku bo bym chyba zapomniała co każdemu odpisać po nieobecności:)

noirel siemię bomba! ja też mam zmielone z apteki, zalewam wrzątkiem, ale piję po 2-3 godzinach na noc. i dużo pić trzeba!!!
wypiłam i po mega zaparciu wczoraj 3 razy się załatwiłam!!!

a ja trochę wyciskam z brodawek, zawsze tak robiłam, bo mnie strasznie bolą brodawki a mleczko leczy!

dziewczyny co wy z tą wolnością?? a facet was nie ogranicza? to tak samo z dzieckiem!!

citrus ja jak miałam 25 to chodziłam z drugim w ciąży a w sumie to było moje 4 podejście do brzuszka!!

moja mama wczoraj wieczorem wyruszyła na pocztę i buchnęli jej komórkę... pewnie marne szanse odzyskania. ludzie są podli. fajny aparat ale najbardziej to szkoda tych wszystkich kontaktów, człowiek głupi nie zapisuje...

Ostatnia edycja:
reklama
Facet ogranicza? Chryste Panie, chyba trafiłam więc na anioła, bo nigdy w życiu tego nie doświadczyłam :-)

Właśnie zobaczyłam reklamę Desperadosa na którejś stronie internetowej i zapragnęłam, żeby już był czerwiec... <3

Ostatnia edycja:
Do góry