PolaTola chleba w jajku jeszcze z miodem nie jadłam

ale pyszka chyba
fiołkowa jak wizyta? mnie się dziś śniło że córcia będzie
mysiak i
kolorowa obstawiam że na dzień dziecka urodzicie

a ja na dzień matki bo mam na 15-tego
kaja ja uwielbiam ciasto-plasto, moja córa cudeńka tworzy, to niesamowity wynalazek!! styropian jest do d... córa tworzyła a syn wyjadał te kulki z podłogi! moja szkraby uwielbiają flamastry, farby, i co, mam im zabraniać bo malują siebie i ciuchy od góry do dołu? mają gorszą zmianę i działają
sembo musisz mieć ładnie tak po japońsku... moja sister uwielbia japonię. a oglądałaś "kraj kwitnącej wiśni"?? czy jakoś tak..piękny...
nanulika pedicure do domu... skąd ty takiego faceta zerwałaś??
noelle ja marzę o takim maratonie 12 godzinnym... moja trasa- łóżko-łazienka i czasem lekarz... och jakbym wyszła gdzieś dalej...
laru ja na żebra też narzekam, straszny to ból, jakby je rozpychało...
nanu,
citrus będzie bosko!! przy dziecku odkryjecie na nowo siebie, nowe pokłady energii, nowe wizje, trochę dzieciństwa powróci, trochę odpowiedzialności i dumy wzrośnie, nie ma czego załować! ja przy córci (miałam 21lat!) byłam ciągle jak dziecko, ale przy synku i jego problemach to dopiero dojrzałam! lubię być matką! takie małe przychodzi do ciebie i krzyczy wszech i wobec mamusiu kocham cię!!
noirel po porodzie maść z cebuli!! systematycznie używana rozjaśnia. miałam CEPAN