reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
nanu cudowny mąż!
mój by nawet o tym nie pomyślał:zawstydzona/y:
moje dziecię w brzuchu jest mnie ruchliwe dzisiaj ,no i oczywiście mam już gotowy problem do martwienia się.

Cytrynka zyjesz?

a moje dziecia w brzuchu zwariowaly jakis czas temu, w sensie dwa tygodnie.. i to co sie tam dzieje jest nie do opisania..
bija sie czy co:szok::-D

nieźle kaja, chciałabym poczuć jak to jest, ja czasem ledwo siedzę jak moja sobie urządza party lub przeciąga się to w jedną to drugą stronę a Ty pewnie ciągle czujesz ruchy, bo jak jedno spi to drugie wojuje, haha dają Ci spać po nocy?

u nas ciastolina, modelina jest grana od jakis dwoch lat..
i uwazam , ze wystarczy posiedziec z dzieckiem zeby nie byla wszedzie, na scianach, dywanach i we wlosach, zamiast zabierac mu te niewyobrazalna przyjemnosc:-)

to samo dotyczy np zestawow do robienia bizuterii, ktore teraz robia furrore wsrod dziewczynek, jak nie przypilnujesz, to rzeczywiscie, moze byc katastrofa, bo tam koraliki, woda i precyzyjna robota...ale jak posiedzisz chwile to fajna zabawa, dla dziecka i dla mamy:-D

no halo, dziewczynki, nie modelinie bo nam balaganu narobia..litosci, dzieci balagan robia, pozwolmy im na to od czasu do czasu dla szczesliwosci

czasem czytajac mam wrazenie ze sama napisalam :) tez uwazam ze szczesliwe dziecko to brudne dziecko, moj jak chce to sie paprze ile chce, oczywiscie mamy swoje granice zasady ale tez jest czas na wariacje pod okiem doroslego, latem zawsze polewamy piasek woda na dzialce i wieczorem maly to juz wogole jak prosiaczek wyglada... :)

nie wiem jaki temat na tapecie ale zaraz doczytam...
ja dzisiaj pobilam wszelkie rekordy mej aktywnosci.Bite 12 godzin chodzenia.
W wielkim skrocie:wizyta,odwiedziny w pracy,odbior ciuszkow od kumpeli,zakupy w meblowym,zamowione:szafa,komoda,biblioteczk,2 szafki,stol,krzesla.Zakupy w obi,smyku i innych takich.Potem kawka u rodzicow.I w koncu dom
Lozeczko.
I biore sie za doczytanie Was

nieźle kaja, chciałabym poczuć jak to jest, ja czasem ledwo siedzę jak moja sobie urządza party lub przeciąga się to w jedną to drugą stronę a Ty pewnie ciągle czujesz ruchy, bo jak jedno spi to drugie wojuje, haha dają Ci spać po nocy?

nie:dry: czasem ledwie siedze, ledwie stoje i ledwie leze:-D

teraz do 28 tc dzieci mają najwięcej miejsca w brzuchu więc najmocniej czuć ruchy :tak: kopniaki itd
potem to u mnie bardziej przeciągania w stylu obcy były, takie ruchy pociągłe wzdłuż całego brzucha :szok:

A moja chyba jest leniuchem, bo czasami kiepsko czuję ruchy:baffled: Nawet mówiłam dziś lekarce, kazała zrobić KTG, wyszło wzorowo, więc chyba taka jej uroda...

reklama
Do góry