reklama
nieźle kaja, chciałabym poczuć jak to jest, ja czasem ledwo siedzę jak moja sobie urządza party lub przeciąga się to w jedną to drugą stronę a Ty pewnie ciągle czujesz ruchy, bo jak jedno spi to drugie wojuje, haha dają Ci spać po nocy?
Nia
Fanka BB :)
u nas ciastolina, modelina jest grana od jakis dwoch lat..
i uwazam , ze wystarczy posiedziec z dzieckiem zeby nie byla wszedzie, na scianach, dywanach i we wlosach, zamiast zabierac mu te niewyobrazalna przyjemnosc:-)
to samo dotyczy np zestawow do robienia bizuterii, ktore teraz robia furrore wsrod dziewczynek, jak nie przypilnujesz, to rzeczywiscie, moze byc katastrofa, bo tam koraliki, woda i precyzyjna robota...ale jak posiedzisz chwile to fajna zabawa, dla dziecka i dla mamy
no halo, dziewczynki, nie modelinie bo nam balaganu narobia..litosci, dzieci balagan robia, pozwolmy im na to od czasu do czasu dla szczesliwosci
czasem czytajac mam wrazenie ze sama napisalam
Noelle1986
Fanka BB :)
nie wiem jaki temat na tapecie ale zaraz doczytam...
ja dzisiaj pobilam wszelkie rekordy mej aktywnosci.Bite 12 godzin chodzenia.
W wielkim skrocie:wizyta,odwiedziny w pracy,odbior ciuszkow od kumpeli,zakupy w meblowym,zamowione:szafa,komoda,biblioteczk,2 szafki,stol,krzesla.Zakupy w obi,smyku i innych takich.Potem kawka u rodzicow.I w koncu dom
Lozeczko.
I biore sie za doczytanie Was
ja dzisiaj pobilam wszelkie rekordy mej aktywnosci.Bite 12 godzin chodzenia.
W wielkim skrocie:wizyta,odwiedziny w pracy,odbior ciuszkow od kumpeli,zakupy w meblowym,zamowione:szafa,komoda,biblioteczk,2 szafki,stol,krzesla.Zakupy w obi,smyku i innych takich.Potem kawka u rodzicow.I w koncu dom
Lozeczko.
I biore sie za doczytanie Was
nieźle kaja, chciałabym poczuć jak to jest, ja czasem ledwo siedzę jak moja sobie urządza party lub przeciąga się to w jedną to drugą stronę a Ty pewnie ciągle czujesz ruchy, bo jak jedno spi to drugie wojuje, haha dają Ci spać po nocy?
nie

reklama
teraz do 28 tc dzieci mają najwięcej miejsca w brzuchu więc najmocniej czuć ruchykopniaki itd
potem to u mnie bardziej przeciągania w stylu obcy były, takie ruchy pociągłe wzdłuż całego brzucha![]()
nie wiem na ile ta regula jest prawdziwa w przypadku dwojki w brzuchu

Podziel się: