reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Nieee zdecydowanie wole zeby byl kwiecien niz luty
Tym bardziej ze termin mam na 22maj, wiec jeszcze caly maj przede mna;] No chyba, ze dzidzia sie pospieszy na swiat

mysiak
Ja to sie boje ze w czerwcu urodze hahaha
termin niby na 27 maj... wg usg (i owulacji) prawdopodobnie 22-23 maj... ale jak małemu sie bedzie w brzuchu podobac to moze i w czerwcu wyjsc 
byłam kupiłam ,ale mam jeszcze ochotę pobuszować po sklepach, a że koleżanka też chce ,więc się wybiorę . a co tam :-)
ja jutro idę do gina z wynikami bo tak mi kazali w opisie w medicoverze.
a poza tym to też chce kwiecień ,a najlepiej maj ,żeby synuś był już z nami.
a nie nawidzę tej ciastoliny ,nie dość ,że jest wszędzie. to jeszcze tak śmierci, tzn niby pachnie ,ale dla mnie ten zapach jest nie do przyjęcia. :-)
ja jutro idę do gina z wynikami bo tak mi kazali w opisie w medicoverze.
a poza tym to też chce kwiecień ,a najlepiej maj ,żeby synuś był już z nami.
a nie nawidzę tej ciastoliny ,nie dość ,że jest wszędzie. to jeszcze tak śmierci, tzn niby pachnie ,ale dla mnie ten zapach jest nie do przyjęcia. :-)
kolorowa20
u nas ciastolina, modelina jest grana od jakis dwoch lat..
i uwazam , ze wystarczy posiedziec z dzieckiem zeby nie byla wszedzie, na scianach, dywanach i we wlosach, zamiast zabierac mu te niewyobrazalna przyjemnosc:-)
to samo dotyczy np zestawow do robienia bizuterii, ktore teraz robia furrore wsrod dziewczynek, jak nie przypilnujesz, to rzeczywiscie, moze byc katastrofa, bo tam koraliki, woda i precyzyjna robota...ale jak posiedzisz chwile to fajna zabawa, dla dziecka i dla mamy
no halo, dziewczynki, nie modelinie bo nam balaganu narobia..litosci, dzieci balagan robia, pozwolmy im na to od czasu do czasu dla szczesliwosci
i uwazam , ze wystarczy posiedziec z dzieckiem zeby nie byla wszedzie, na scianach, dywanach i we wlosach, zamiast zabierac mu te niewyobrazalna przyjemnosc:-)
to samo dotyczy np zestawow do robienia bizuterii, ktore teraz robia furrore wsrod dziewczynek, jak nie przypilnujesz, to rzeczywiscie, moze byc katastrofa, bo tam koraliki, woda i precyzyjna robota...ale jak posiedzisz chwile to fajna zabawa, dla dziecka i dla mamy

no halo, dziewczynki, nie modelinie bo nam balaganu narobia..litosci, dzieci balagan robia, pozwolmy im na to od czasu do czasu dla szczesliwosci
reklama
Podziel się: