reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mój za to obskubał i połamał w kawałeczki świeżo kupione kredki :baffled: Normalnie:wściekła/y:

Ja już nogi mam ogolone i jestem praktycznie gotowa na wizytę. Czekam na Małża, przyjedzie, umyje się i zje i wio. Niech już będzie chociaż 17:sorry2:

reklama
Ja to sie boje ze w czerwcu urodze hahaha:) termin niby na 27 maj... wg usg (i owulacji) prawdopodobnie 22-23 maj... ale jak małemu sie bedzie w brzuchu podobac to moze i w czerwcu wyjsc :)

byłam kupiłam ,ale mam jeszcze ochotę pobuszować po sklepach, a że koleżanka też chce ,więc się wybiorę . a co tam :-)
ja jutro idę do gina z wynikami bo tak mi kazali w opisie w medicoverze.
a poza tym to też chce kwiecień ,a najlepiej maj ,żeby synuś był już z nami.
a nie nawidzę tej ciastoliny ,nie dość ,że jest wszędzie. to jeszcze tak śmierci, tzn niby pachnie ,ale dla mnie ten zapach jest nie do przyjęcia. :-)

Ja mam podobne obawy co mysiak bo wg OM mam na 29 a wg usg na 22 maja... a najchętniej to bym urodziła tak ok.15:-D w sumie gin. zawsze mi mówi, że dziecko tak na tydzień starsze wygląda więc może coś z tego wyjdzie:-D

u nas ciastolina, modelina jest grana od jakis dwoch lat..
i uwazam , ze wystarczy posiedziec z dzieckiem zeby nie byla wszedzie, na scianach, dywanach i we wlosach, zamiast zabierac mu te niewyobrazalna przyjemnosc:-)

to samo dotyczy np zestawow do robienia bizuterii, ktore teraz robia furrore wsrod dziewczynek, jak nie przypilnujesz, to rzeczywiscie, moze byc katastrofa, bo tam koraliki, woda i precyzyjna robota...ale jak posiedzisz chwile to fajna zabawa, dla dziecka i dla mamy:-D

no halo, dziewczynki, nie modelinie bo nam balaganu narobia..litosci, dzieci balagan robia, pozwolmy im na to od czasu do czasu dla szczesliwosci

reklama
Do góry