reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Fiołkowa pianka i taki jakby kolorowy styropian z Biedronki wżerają się w tkaniny. Ja mam je w kanapie z takiego jakby nubuku.
Więc oczy dookoła głowy :-D
Twórczość milusińskich jest nieograniczona.

reklama
Hej dziołchy;D

Ja dzis po glukozie:-D myslalam ze gorzej bedzie, ale luz. Poszlam do lab, pobrali krew, wypilam ulepek, a potem do domu dzemke walnelam i znow do lab - wyniki popoludniu;)

Noirel - ja tez chlebek maczam w roztrzepanym, posolonym jajku;) Mozna dodac ciut mleka;) A czasami jak juz smaze druga strone to na ta usmazona daje ser zolty zeby sie roztopil;-)

Kora - no to gratki,chociaz perspektywa 30letniego kredytu przerazajaca. Ale coz - nasze polskie realia:dry:

Cora mojej kumpeli dostala ciastoline na mikolaja - jak zesmy we 3 zasiadly ( dwie 24-letnie krowy :-D i mala 3latka) to mialysmy frajde na pol dnia:-D Ale mloda nie czai jeszcze o co w tym chodzi wiec wymieszala wszystkie kolory i w rezultacie powstala z tego jedna wielka kupa:-)

Dzis zamierzam w farbnac sobie wlosy. W koncu:dry:
A moj maly wczoraj przez caly dzien wiercil sie baaardzo - ja zero energii, za to on w nadmiarze:szok: A dzis glukoza go chyba uspokoila:-D Bo tylko troche powariowal:-)

cześć Mamuśki!
Staram się wykorzystać zwolnienie do dokończenia listy zakupów i listy ubranek :) Część brakujących ubranek dokupie, jak będziemy na urlopie - za granicą można trafić lepsze okazje niż w PL i w dodatku w lepszej cenie....

Lista zakupów dokończona! Troszkę rzeczy zostało do kupienia, ale w większości listę uzupełniłam w linki :)

Noirel - ja do jajka dodaję troszkę mleka, jak mam starszy chlebek. Pyszności taki chlebek z patelni z miodem.... :zawstydzona/y:

Jak byłam mała uwilbiałam bawić się plasteliną :tak: :-D

Ostatnia edycja:
lo matko, z niektorymi rzeczami to poszalalas :) ja przy synku tez mialam duzo za duzo :) generalnie fajna lista, moim zdaniem spiworki lekkie przydalyby sie 2- gdyby sie w nocy ulalo na zmiane, kombinezonu cieplego na 0-3 to raczej nie bedziesz potrzebowala, no chyba ze klimat oszaleje na ziemii :) ogrodniczek tez za duzo nie kupuj, sa niewygodne do zmiany pampkow
co do wiaderka to mnie osobiscie nie przekonalo dlatego mialam i ma wanienke

sorry ze odpowiedz w tym temacie ale pytanie tu i dlatego odpowiedz tu ;)

Ostatnia edycja:
z tej piankoliny (kolorowy styropian) moja córka uwielbiała robić wazoniki,obklejała pustą rolkę po papierze toaletowym,w różne kolory,kwiatki,jak ta piankolina jest świeża to ładnie się przykleja:-)

reklama
Do góry