reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Takie mieszkanie z "duszą" wcale nie jest rzadkością. Jeśli cena i lokalizacja są atrakcyjne, to czasem warto przemyśleć.
A ceny nieruchomości mają spadać, ale na wielkie spadki bym nie liczyła. Mądrzejści w temacie twierdzą, że to będą spadki po 3-5 %, czyli niewielkie.

A ja laktator mam ręczny Tomee Tippee i jest ok. Zakupu nowego nie przewiduję.

reklama
Cześć dziewczyny!

Mam pytanie, a mianowicie... czy którąś z Was podobnie jak mnie bolą kości spojenia łonowego? Od wczoraj rano zaczęły a dzisiaj ledwo na nogach chodzę. O staniu na jednej nodze nawet nie ma co mówić... jest jakiś sposób na to żeby zelżało czy do maja będę się czuć jak rencistka?:angry:
Mnie wszystko boli i rencista to nastolatek ,nawet rencisci na ulicy szybciej chodza niz ja :-D:-D Rysia to chyba normalne.

Wiikki niezła propozycja mieszkaniowa:)

Ale cena na Wrocław super! Ja za 42m2 dalam prawie 290... tez licze ze stanieja bo za 3-4 lata będziemy czaic się na większe. .. ehh te ceny...

Ja juz kawę zlopie. Dzis chyba wybiorę sie poszukam prezentu urodzinowego dla S...

cześć dziewczyny,
dziękuję ,że tak mi odpisujecie. jestescie Kochane.:-)
pilam rozwtór 75g.
na czczo miałam 95 g.
a poza tym w morfologii miałam krwinki białe,hematokryt poniżej normy; neurocyty powyżej normy, limfocyty poniżej;
mocz chyba ok, bo nic nie jest podkreślone
wiikki wyobraziłam sobie taką babcię zołzę, która robi na złosć.vja chyba bym się na to nie zdecydowała.
dziewczyny jak ja zaczynam pracę na budowie u dwelopera w 2007 to ceny za m2 były około 12.000 . więc nie stać nas było zaraz po studiach. kupiliśmy semgent pod wawą za 400 000. po 3 latach sprzedaliśmy bo dojazdy 30 km do pracy nas wykańczały ,jak to jeszcze pół biedy bo na Wilanów, mój Marcin codzinie przez 3 lata na Wolę (czyli przez calą Wawę).i kupliśmy mieszkanie u tego samego dewelopera co pracowałam w 2012 ma 5500 zł za m2.

zapominajka to prawda , ja się cieszę ,choć pewnie Ci wszyscy kupili za taką cenę plują sobie w brodę.
paradoksalnie wtedy w 2007 nie było wolnych mieszkań , wszystko sprzedawało się jak świeże buleczki.
i nawet takie mieszkania po 250 m2.:szok: (zawsze się zastanawiałam po co komuś mieszkanie w bloku w takim metrażu?)

reklama
wiolonczela trzeba dużo samozaparcia w usypianiu! kładziesz się z dzieckiem na 3 minuty, potem całujesz, dajesz ukochanego misia i wychodzisz. zaczyna płakać więc wracasz po minucie-dwóch i robisz to samo ale już się z nią nie kłądziesz. wychodzisz i znów płacze ale wracasz po 3-5 minutach i tak setki razy ale zwiększając czas powrotu by się mogło uspokoić. trwa to jakieś 3 dni (dla mam masakta) a potem powinno być ok!
jeśli niunia sama będzie wychodzić za tobą to zwyczajnie, spokojnie trzeba ją te setki razy odprowadza aż się zmęczy i zaśnie. może to trwać nawet kilka godzin więc powodzenia! albo zatrudnij męża:)

zapo gratulacje! Igi w przedszkolu to mama powinna odpoczywać!

wikki może z taką staruszką da się żyć niezauważenie:) a 80 to już niedługo...kasa faktycznie niezła!tylko pewnie mieszkanie zapuszczone-pewnie synek sprzedaje mamusię a chata gratis!!!

kupuj a jak nanulika bądzie za 3-4 lata zmieniać na większe to jej odsprzedasz jak babcia nie zemrze...

fiołkowa wstyd dla tej baby- tak kobiet w ciąży denerwować!

ALG ja kupiłam laktator w necie na allegro ale z anglii i faktycznie wyszło mi dużo taniej

was te z bolą żebra? normalnie kłuje ale myślę że może na leżąco to ciągle coś uwiera... no nie wiem już..

Do góry