reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dzien dobry :)

Nie wyspałam sie, głowa ćmi, kregosłup napitala, nie mam pomysłu na obiad atak to chyba wiekszych stanow depresyjnych brak hihiih:)

Tak czytam... mieszkanie z babcią 80-letnia za 170 tys... hehs nigdy bym na to nie poszła.... moi rodzice własnie wzieli babcie moją pod opieke bo mieszkała w innym miescie i była sama (ojca matke) i masakra... wiem ze tak o babci nie powinnam mowic, ale to wredne babsko jest, upierdliwe, złośliwe, kradnie im wszystko, oszukuje, wrzeszczy, wszczyna awantury... wyzywa wszytskich od złodzieji.... hehs nawet jakby babcia była teraz ok to za 2-3 lata moze byc gozej, moze stac sie lezaca i wtedy osoba do opieki nad babcią zwali sie do domq... starsze osoby niestet potrafią być nieobliczalne i przekonałam sie na własnej skórze....

U nas w miescie mieszkania w granicach 2.5-3.9tys za metr kw. ale w naszym regionie zarobki to najczesciej najnizsza krajowa lub lekko ponad tą kwote wiec ciezko poradzoic sobie nawet z kredytem na mieszkanie w takiej cenie.

Zapominajko ja codziennie wkurzam sie jak zakładam kozaki, dla mnie to jakis hotrror hahaha namecze sie, nawzdycham, nazipię a to tylko kozaki hahaha :)

Kinga - u Ciebie to będzie 30 tc, więc już raczej w sam raz na pierwsze ktg:tak:

Łączę się z Wami w bólu zakładania skarpetek i butów. Muszę sobie chyba kupić wsuwane buty, a nie sznurowane, bo mnie szlag trafia:angry:

zapominajka to prawda , ja się cieszę ,choć pewnie Ci wszyscy kupili za taką cenę plują sobie w brodę.
paradoksalnie wtedy w 2007 nie było wolnych mieszkań , wszystko sprzedawało się jak świeże buleczki.
i nawet takie mieszkania po 250 m2.:szok: (zawsze się zastanawiałam po co komuś mieszkanie w bloku w takim metrażu?)

Jest co sprzątać :-D

Zapominajka dokladnie :-D

Dziewczyny kiedy macie planowane pierwsze ktg ? bo ja za miesiac mam sobie lezec cos szybko ale jak mus to mus :tak:

A nie wiem nawet. Mam nadzieję, że jeszcze nie teraz, bo zawsze mnie to leżenie wkurzało.

Ja sobie w tym roku kupiłam takie bootsy glanowate, bez żadnych zameczków i sznurowadeł. I mam teraz komfort w zakładaniu. Ale pamiętam co w ciąży z Iggym przechodziłam. Horror.

a ja sobie kupiłam w crocsie (z wyprzedaży) nie przemakalne i wciągane szybko.
ja dziewczyny nie czuję jakkiegoś dyskomforotu przy ubieraniu.
ale wciąż nie mam ochoty na seks.az siebie nie poznaje :zawstydzona/y::cool2:

reklama
Kinga28- pierwsze ctg mialam juz na poczatku stycznia, ale to byla nieplanowana wizyta kiedy czulam skurcze i nie bylo mojej poloznej tylko jakas inna i mnie podlaczyli... troche wczesnie ale serduszko bilo wiec ok,

co do butow to chce juz wiosne i szybko w wygodne wsuwane jakies sportowe... :)tez sie mecze ze sznurowaniem i suwakami...

kartagina- fajne rady z tym zasypianiem, u nas tez problemowo, maly chce spac z nami, wczoraj mi powiedzial ze dzidzius spi ze mna w brzuszku i on tez chce z mama spac...

co do laktatorow mialam medeli- wypozyczony z apteki- jak mialam zapalenie przy synku i byl super, pozniej kupilam sobie jakis inny na ebayu tez elektryczny ale wogole nie dorownywal medeli

trzymam kciuki za przedszkolaki ktore po dlugiej przerwie wrocily dzis do przedszkola :)

noirel- z tym krztuscem to tak juz, niektorzy nie chca szczepic mysla ze choroby wymarly a te wirusy i bakterie przeciez zyja tylko nie w nas i wtedy jak wybuchaja choroby jest zastanawianie sie... jak juz dyskutowalysmy o tym decyzja o szczepieniu nie jest latwa, ale niektorych chorob obecnie wlanie dlatego nie ma ze szczepimy i gdyby one wszystkie teraz wybuchly to napewno skutki uboczne przekroczylyby te szczepionkowe, swoja droga sie tak zastanawiam jesli cos jest w pl obowiazkowe to tez powinno byc darmowe... zwlaszcza dla dzieci

Do góry