reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

wiolonczela zlituj się :) uwielbiam takie ciacha
Katargina na zaparcia chyba pomaga też espumisan spokojnie mozna w ciąży

Mój mężczyzna chciał wczoraj zrobić mi niespodziankę i poszedł do lumpeksu kupic cos dla malutkiej, kupił śliczna sukieneczkę i bluzeczkę tylko bluzeczka na 7-8 lat jak to zobaczyłam z pół godziny sie śmiałam, że ma facet wyczucie. Np nic parę lat poczeka :)

reklama
Wikki, hahahahahahahahahahahahahahahahahh :-D

Dziewuszki, ja donoszę, że Wasza Cytrynka czuje się jakby ją ktoś wypróżnił... Poleguję, kaszlę nieprzerwanie i marzę, żeby jutro było mi lepiej. Dobrego wieczoru! ;-)

wiolonczela zlituj się :) uwielbiam takie ciacha
Katargina na zaparcia chyba pomaga też espumisan spokojnie mozna w ciąży

Mój mężczyzna chciał wczoraj zrobić mi niespodziankę i poszedł do lumpeksu kupic cos dla malutkiej, kupił śliczna sukieneczkę i bluzeczkę tylko bluzeczka na 7-8 lat jak to zobaczyłam z pół godziny sie śmiałam, że ma facet wyczucie. Np nic parę lat poczeka :)

:) dobrze ze ubrania nie traca daty waznosci, moze nie straci kolorow :) ja mam podobnie z moja t, moze nie wyprzedza o kilka lat ale jak kupi to albo kombinezon na lato albo sandaly na zime...

wiolonczela litości nie masz z tym ciastem :-)
kartagina mam ten sam problem. używam syropu, czopków jem jabłka i płakać mi się jak tu dotrwać do końca ciąży ,żeby móc wreszcie ziółka przeczyszczające wypić:cool2:
wiikki faceci..... ale dobrze ,że ich mamy.;-)
aisha uważaj na siebie. dla mnie duży sklep ,zatłoczony sklep to zawsze jest powód do stresu,momentalnie robi mi się slabo.
zapo zrobiło mi się słabo po wypiciu glukozy ,panią pielegniarkę zaskoczyłam . no cóż. zdarza się.:zawstydzona/y:

kobitki a mam pytanie używacie peelingu na brzuch w czasie ciąży. Po peelingu skóra lepiej chłonie balsamy, oliwki ale się zastanawiam czy można na brzuch używać?

Wiikki chyba w ciąży to nie bardzo,skóra za delikatna,mi mówią żebym nawet się nie drapała bo rozstępy się zrobią:szok:

wiecie co,już drugi raz w ciągu godziny miałam jakiś dziwny ból w "cipce:zawstydzona/y:" tak dziwnie mnie zakuło,jakby wręcz coś mi pękło:szok: a przecież leżę i nic nie robię:szok: i się boję:szok:

Noirel a może to dzidzia mocno kopnęła w szyjkę i tak poczułaś, albo na jakis nerw ucisnęła, moja znów od jakiegoś czasu siedzi w okolicach prawej nerki i nie umiem jej stamtąd wygonić

Wiikki chyba w ciąży to nie bardzo,skóra za delikatna,mi mówią żebym nawet się nie drapała bo rozstępy się zrobią:szok:

wiecie co,już drugi raz w ciągu godziny miałam jakiś dziwny ból w "cipce:zawstydzona/y:" tak dziwnie mnie zakuło,jakby wręcz coś mi pękło:szok: a przecież leżę i nic nie robię:szok: i się boję:szok:

pewnie na nerw uciska, czasem tez tak mam, z reguly nie jest to nic groznego, gdyby sie nasililo to lepiej dopytac polozna, lekarza...

reklama
Nie nadążam...

wczoraj spedziłam dzionek u mojej siostry, córcia wybawiła sie z kuzynem :) ja wy[poczełam psychicznie, choc fizycznie to lenistwo mnie wymeczyło.

Moj mały obskakuje mi lewą nerke, ciagle kopie z lewej strony na dole wiec pewnie dalej jest główką do góry. ciekawe czy sie obróci.... mam taką nadzieje, jakoś boje sie cesarki...

Do góry