reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Baby jeśli gdzieś na liscie mam płec lub imię uzupełnić to piszcie na PW, bo Biedronki coś nie widac.
Nia taki jest plan, wyczyscic i pogonic dalej ale obawiam sie ze to potrwa a polki co mam taka graciarnie w domu ze az szok, chcialam miec ładnie a tu masz ci babo placek
kaja, M. po to pojechał wieczorem i przywiozł do domu, dopiero wtedy to zobaczyłam (on po ciemku za pewne nic nie zauważył) a 35 mil to około 43 km a nie 350 ...
szwedzka mila to 10,68 km..., kuz..a ale jestem niedouczona

poza tym...faceci inaczej widza niz my, jakos mniej szczegolowo..rzeczywiscie
citrus
Fanka BB :)
Sembo, mam nadzieję, że jakoś sobie poradzisz z tym nietrafionym zakupem i za chwilkę będziesz się z tego śmiała
Dziewczyny, co domowego na suchy kaszel? Od rana mnie dusi i boję się, że przyplącze mi się z tego jakieś zapalenie oskrzeli
Dziewczyny, co domowego na suchy kaszel? Od rana mnie dusi i boję się, że przyplącze mi się z tego jakieś zapalenie oskrzeli

Ostatnia edycja:
sembonzakura
dziewczyny wymyśliłam. wersalkę rozłoże, wpakuje do sypialni przykryje materacem i zrobie z niej łóżko po prostu a nasze wielkie king size wystawiłam na ebayu. Łóżko się sprzeda, kasa się zwróci za wersalke, będzie miejsce na łóżeczko dla Lary a jak juz kupie jakieś łasne małe łóżko to sofe wypiernicze wpis... i będzie spokój
ta-dam sembo uratowała dzień 
Przywieźliźmy łóżeczko dla małej, normalnie szok że kobieta oddawała za darmo, jest jak nowe, jakieś mini ryski tylko, a do tego materac też jak nowy i jeszcze mi mówi że oddała do czyszczenia zanim przyjechałam
)) jestem strasznie zadowolona!!
Przywieźliźmy łóżeczko dla małej, normalnie szok że kobieta oddawała za darmo, jest jak nowe, jakieś mini ryski tylko, a do tego materac też jak nowy i jeszcze mi mówi że oddała do czyszczenia zanim przyjechałam
no i bombaNia taki jest plan, wyczyscic i pogonic dalej ale obawiam sie ze to potrwa a polki co mam taka graciarnie w domu ze az szok, chcialam miec ładnie a tu masz ci babo placek
kaja, M. po to pojechał wieczorem i przywiozł do domu, dopiero wtedy to zobaczyłam (on po ciemku za pewne nic nie zauważył) a 35 mil to około 43 km a nie 350 ...

wiolonczela42
Citrus zrób cebulę z cukrem zawsze to cos
reklama
jak faceta nauczyć kupować masło prawdziwe??? za każdym razem tłumacze,czytaj ile tłuszczu,musi mieć 82%!!! na kartce zapisuje,ciągle to samo "co?znowu złe?oj ja nie mam czasu szukać" wrr..."a co takie jest złe"...ehh...
Podziel się: