reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

No czasem tak bywa, że światło dzienne odkrywa tajemnice.
Może da się doczyścić i nie będzie tak źle.
Sembo wysłać ci?

A moje wieczorne plany wzięły w łeb. No nic. Może chociaż fryzjera zaliczę.

No i nie wiem co wy wszystkie z tymi tartami jabłkowymi. Teraz i ja będę musiała zrobić:dry:

reklama
Maz skonczyl prace.Zaczynamy wiec weekend :-D

Jest ciemno dzisiaj caly dzien jakby byla 17:00.Sama nie wiem czy swiatla palic czy jak kret siedziec....

Sembo ja kupuje na ebayu bez przerwy.Tez nie zawsze sie "udawalo" ale generalnie wychodze na plus.Jak kupilam obiektyw i po pierwszych 3 razach moj aparat przestal go widziec :dry: to puscilam dalej.Ale lasce napisalam w czym rzecz i zeby sprawdzila czy jej dziala.Cale szczescie wszystko pasowalo a ja jeszcze,niechcacy,na tym zarobilam...Wiec moze nie taki diabel straszny? :-) Bedzie dobrze!

Maz skonczyl prace.Zaczynamy wiec weekend :-D

Jest ciemno dzisiaj caly dzien jakby byla 17:00.Sama nie wiem czy swiatla palic czy jak kret siedziec....

Sembo ja kupuje na ebayu bez przerwy.Tez nie zawsze sie "udawalo" ale generalnie wychodze na plus.Jak kupilam obiektyw i po pierwszych 3 razach moj aparat przestal go widziec :dry: to puscilam dalej.Ale lasce napisalam w czym rzecz i zeby sprawdzila czy jej dziala.Cale szczescie wszystko pasowalo a ja jeszcze,niechcacy,na tym zarobilam...Wiec moze nie taki diabel straszny? :-) Bedzie dobrze!

a u mnie dzis caly dzien sloneczko, zaraz ubieram malego i idziemy choc na chwilke sie przewietrzyc :)

oj sembo nie denerwuj się tak bardzo. czasem tak bywa ,że tracimy więcej.
ja też zostałam oszukana przy wyjeździe nad morze do sopotu w zeszłe wakacje ,wpaciłam 500 zł zaliczki , jechałam z przyjaciółką i 3 naszych 3 letnich dzieci i pierwszy raz do apartamentu bo zawsze to hotel. no i jak już dojechałysmy to się okazało ,że takie osiedle to instnieje ,ale nikt nie odbiera już od nas telefonu i apratamentu też nie było. dobrze ,że mój wujek mieszka nad morzem (jest marynarzem) bo pewnie tego samego dnia wracałabym do wawy.
a policja po kilku miesiąca umożyła śledzctwo za znikomą szkodliwość czynu i dupa. a takich ludzi oszukanych to było mnóstwo.!

My do dziś czekamy na telefon zakupiony na allegro, to tak w ramach pocieszenia sembo.
A i jeszcze jedna rada jak już nic się nie da zrobić to wyrzuć to albo oddaj za darmo byleby nie patrzeć i pieprz to szkoda kobieto nerwów

reklama
Do góry