reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hej mamuśki;) Nie wiem jak u Was ale u mnie objawów już zupełnie zerooo!!mniej niż zero:)
Jeszcze wczoraj mnie odrzucało od miesa, nie chciało mi się słodkości-dziś zjadłam ogrom wafli orzechowych i mnóstwo gołąbków-takich bez kapusty:) Nic mnie nie boli, nie muli, czuję się nieswojo-tzn nie tak jak powinnam w ciąży;D chyba jutro polecę do Pani doktor;))-pewnie mnie wyśmieję ale cóż-z dylematami powinno się biegać.

A Wy jak???
Ps.moje cycki dalej ani rusz:(((:)angry::-D

reklama
Jak ten czas leci dopiero ja zaczynałam tak jak wy tysiąc wątpliwości a już jestem na końcówce powodzenia dziewczynki spokojnej ciązy bez szaleństw i dobrych samopoczuciach by jak najmniej było u was problemu i wątpliwości , abyście wszystkie dotrwały do samego końca i pamiętajcie że jeśli pojawią sie problemy to nie zawsze kończy się to żle :) i ważna informacja która mi tym razem spędzała sen z powiek objawy ciązy piersi powinny boleć ??????? nie nie koniecznie mnie tym razem wcale nie bolały i strasznie mnie to martwiło :) tak więc jesli któras będzie czasem je czuć a czasem nie to niech nie wpada w panike :) każdą ciąże inaczej się przechodzi Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
paola890411 ja mam podobnie do Ciebie, zero wymiotów, mdłości itd. Piersi też się nie kwapią do rośnięcia ( niestety :) ale chyba jeszcze wszystko przed nami :)
A powiedziałyście już w pracy o ciąży? Jak zareagowali? Czy czekacie do końca 3 msc?
Pozdrawiam wszytskie majóweczki 2013 :)

Wiiki nie nie czekam już powiedziałam,tylko ja miałam ten plus, że powiedziałam w tym samym czasie kiedy rodzicom-bo pracuje w ich firmie;) pójdę na l4 chyba szybko bo jezdze w dlugie trasy do klientów, a w aucie to już cięzko mi usiedziec parę godzin....ale spokojnie, wiem to na przykładzie naszych pracownic-że im wczesniej tym lepiej-wszystko da się wtedy poukładać przed odejsciem na macierz/l4:)

Część dziewczyny
Dzisiaj test pokazał II piekne grube kreseczki na teście - nadal w to nie wierze :-)
W przyszłym tygodniu ide do lekarza wiec mam nadzieje ze potwierdzi i bede mogła z Wami pisać jako prawdziwa majoweczka :-)

witaj sun7, gratulacje!!!! my też walczyliśmy o iskierkę długo, od marca zeszłego roku! spokojnej ciąży! i aklimatyzuj sie na majóweczkach:)

Cześć dziewczyny! Oficjalnie mogę się do Was dołączyć!! Dziś test pokazał 2 kreseczki!! Podpatrywałam Was i cicho liczyłam, że dołączę do Waszego grona :) i oto jestem :)

anade kolezanko z forum "staranka os stycznia 2012" WITAJ!!!!!!! Ogromne gratulacje!!!!!!!!

Sun7 Ciebie kochana tez witam i gratuluje!!!!!

paola890411 a ile to tygodni u Ciebie kochana? bo suwaczka nie masz i sie nie orientuje?? Ja tez na poczatku objawow zadnych nie mialam oprocz przeogromnej sennosci. Bedzie juz z tydzien gdy z checia komus podaruje te objawy!!:D Chetna??;D

wiikki ja w pracy powiedzialam wczesnie to jest jakos w 6 tygodniu ze względu na to ,ze pracuje w szpitalu i praca nie łatwa,w dodatku ma sie do czynienie z materialem potencjalnie zakaźnym itd Zareagowali bardzo milo:D

A ja dziewczeta jutro w koncu na wizyte!!! Tak więc o 11 trzymajcie kciuki!! Oby wszystko było dobrze!!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Zafasolowane! :-D

Ooooo jaaaa, ale pogoda z tylka :eek: Miałam jechać do uniwersyteckiej pognębić się trochę moimi Żydami, ale wygląda na to, że chyba sobie daruję... Mam zresztą do przeczytania kilka książek, więc może czas najwyższy, by nadrobić. I z powodu deszczu podzielę się z Wami znów (musi Was to wkurzać :D), tym razem...

[video=youtube;DKbPUzhWeeI]http://www.youtube.com/watch?v=DKbPUzhWeeI[/video]

Do góry