reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Dzwonilam do szpitala...dobre i nie dobre wiesci.Wyniki Leo sa ok,ale "pomoc" jaka uzyskalam od nich przy jego niejedzeniu i dzisiejszym megarozwolnieniu-najwiekszym w tych dniach to "musi pani byc cierpliwa,przejdzie" :szok:
Nie wiem gdzie bic glowa dzis :dry: V siedzi na nocniku,bo na reduktorze wc nawet opcji nie ma,ma mega awersje,za to nic a nic nie sika ani nie kupka od wielu godzin.Takie kolejne nasze postepy w odpieluchowaniu:baffled:
Maz moj dzis ma jedno wezwanie za drugim,martwie sie strasznie bo przeciez noc mial zarwana i myslalam,ze uda mu sie choc chwile odpoczac a tu pracuje od 6h bez przerwy :-( Co za dzien :baffled:

edit.AAA....siusiu do nocnika poszlo!!!:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka bo te przepisy to dopiero weszły ,a o ile mi wiadomo nazywali ten 2 tygodniowy tacierzyńskim więc nie wiem czy dalej sie tak będzie nazywał bo może ten ojcowski to zamiennie z macierzyńskim.Kto ich to wie.Zresztą i tak przepisy do DE.Powinna być pomoc dla rodziny .To znaczy niech tam będzie ten dłuższy urlop ,a co dla mam bez pracy jak wychować dziecko jak nie ma kasy ???? nie ma pracy?? ,a dziecko czy gorsze????? też musi mieć na pieluchy,jedzenie ,ubranie ,książki i wyjazd choćby raz w roku.Jakoś w innych państwach się da dlatego ponoć Polki rodzą dzieci chętnie w UK prześcignęły nawet Pakistanki.Wcale się nie dziwię,że mamy 200 miejsce pod względem dzietności:angry::-:)wściekła/y::no:

Hej :)

Oj dziewczyny, mój Kuba też jest leniuszek. Jak mu dam butle to potrzyma sobie chwilkę i popite, woli ja sobie przekładać z ręki do ręki niż sam pić.
Niunio wstaje mi sam ale długo ustać nie może bez trzymania,a ile radochy ma jak łupnie tyłkiem o podłogę:-D.

Zjadłyśmy rosołek z makaronem jak się gąsienicy -córuś chepło jak staremu chłopu to prawie by sie rozpłakała ale ja zaczęłam się śmiać to już też się potem śmiała.Ale odgłos:szok:

O przypomniało mi się jak ten urlop się nazywa rodzicielski:-)Zimno ,a muszę jeszcze iść do babki po mleko:blink:i nawet kawy drugiej nie piję bo M całe mleko wypił ,a ja kawy bez mleka to nie pijam bo jeszcze parzoną jakos bym wchłonęła ale rozpuszczalna mi nie podchodzi:no:

Witajcie,
pisze tutaj kto czyta,czyta,kto nie trudno.
Leo ladnie przespal noc,ale pobudka z placzem i kolejnym dniem rozwolnienia.V obudzila sie wymiotujac i trzymajac za brzuszek,a ja ze sparalizowanym nerwem od krzyza do stopy :eek: S oczywiscie w pracy na rano,wiec do popoludnia sie przemeczymy.
V wczoraj za kazdym razem szla na nocnik robic siku,wiec jestem z niej mega dumna,za to dzis nie pozwala sobie zdjac po nocy pieluchy,wydaje mi sie,ze tez bedzie rozwolnienie,wiec zostawie ja w spokoju na pare godzin,potem zobaczymy co bedzie
Majoweczki
zycze Wam spokojnego dnia,usmiechnietego,wypoczetego i owocnego.Chorowitkom duzo zdrowia,moc buziakow i do szybkiego!

Witam się przy herbatce :)

uuuu dawno tu tak pusto nie było :(
Więc u nas nocka dzisiaj nawet znośna , mały pochrapał do 6.30 ( co dla mnie jest nadal stanowczo za wcześnie .. ) mało się kręcił no tragedii nie ma :D

W tej chwili dzieć siedzi za kratkami :p czyt. w swoim łóżeczku i hmmm bawi się ??? nie stoi i wpatruję się we mnie :D i sobie śpiewa coś po nosem :D dobrze że to nie noc bo czułabym się jak w horrorze :D :pCiekawe jak jeszcze długo zajmie się sobą zanim sklece tego posta ....A tak to nic nowego nie słychać i faktycznie no nie ma o czym pisać :p byczymy się w domu , to wyjdziemy na spacer, to ganiamy się po pokojach tzn ja synka ganiam :p więc dzień jak co dzień :) zlatuje baardzo szybko :)

Wczoraj tak spojrzałam na listę naszych majowych dzieciaczków i nie mogę uwierzyć że już za nie cały miesiąc 1 mały forumowicz skończy roczek !!! ( Suzi :* ) a za nim to już urodziny jedne za drugim polecą :D szok poprostu szok jakie duże dzieciaczki mamy :D

....się rozpisałam :D

czas małego przebrać i siebie i wyglądać jak ludzie;)miłego dnia :**

no i buczy już ...ileż w końcu można stać w łóżeczku :p

reklama
Fiore - nie chcę być wredna od rana, ale w ten sposób szlag trafi wczorajszy sukces..
jak najbardziej Cię rozumiem i pewnie zrobiłabym tak samo, ale..
mam nadzieję, że mimo wszystko Bella szybko się przestawi, jest dużą dziewczynką i pewnie już rozumie..

moja sama trzyma butelkę lub kubek jak mnie nie ma w pobliżu:D ale za to wspaniale wyrzuca butelkę jak już nie chce więcej jeść - odpycha nagle rękami tak, że butla leci 3m od nas:D

Do góry