reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

reklama
Witam i ja po dlugiej przerwie...zafundowalismy sobie urlop polaczony z poprawa zdrowia psychicznego...:)
Dzieci daja mega w kosc!
Sarah juz lata,gada po swojemu,stroi fochy,a najwazniejsze ze czasami potrafi juz pobawic sie z bratem chociaz kilka chwil.
Tesknie juz do pracy...ale jeszcze troche musze poczekac.
Podczytuje was czasami ale czasu na wszystko brak...checi juz tez.
Jak sie ogarne to wrzuce jakies nowsze foty mojej Histeryczki

Sarah już chodzi??? :) witaj :) ostatnio myślałam o Tobie:p

dziewczyny moze któraś pomoże

Jak zawsze pisałam to podkreślało mi tylko wyrazy źle napisane a teraz podkreśla mi na czerowono wszystko co napisze

Pieszczoszka ja się nie znam :cool:

No mały dzisiaj przechodzi sam siebie :angry: diabeł jak nic ...:baffled: co rusz odstawiam go od miejsca w którym nie może być albo od rzeczy której nie może mieć w ręku bo sobie krzywdę zrobi :angry: ja nie wiem jak on to robi że ja się tylko na sekundę obrócę a jego już nie ma obok tylko broi w drugim pokoju :confused2::-D cwaniak mały :sorry::-D albo uczepi się moje nogi i nic nie można zrobić ...:eek:

Suse rozumiem że mała już chodzi ?? gratuluje ;-)

Chodzi od kilku tygodni ...teraz juz nawet podbieguje...talent po mamusi.Ja tez zaczelam chodzic z niespelna 10 mcy.Nawet zdazyla wlesc na pol schodow ktorych jest 14 scie i w drodze powrotniej z jednego sie stoczyc.Musimy kupic dzisiaj druga barierke na schody bo juz nie wyrabiam z ta alpinistka...a wszystko wina starszego brata ktory daje piekny przyklad siostrze a ta chce byc we wszystkim lepsza.Tylko wciaz zapomina ze dziela ich 20 miesiecy.Urosla i nagle przeskoczyla do 86.Mowi mama,tata,a jak cos chce to pokazuje palcem i krzyczy KA.Zrezygnowalismy juz w przewijakow...lecimy pieluchy i ubrania na podlodze.
Nie zapominajcie ze moja mala za miesiac konczy rok.

Wow:) Chyba pierwsze majowe chodzące dzieciątko:) Buziaczki Sarunia:***
Kiedy to minęło...
Moja maruda poszła spać. Zęby oszalały i wszystkie chcą wyjśc na raz. No i Mikołaj ma ostatnio dni marudy...

Pieszczoszka zobacz czy nie masz zmienionego koloru trzcionki.
Suse gratulacje dla Saruni zdolna bestia
Natalka moj tak samo wszedzie go pelno
Wlasnie sie obudzil to pedze dac mu obiadek

Suse gratulacje :-)

Mój Kuba jak coś chce to zazwyczaj woła "ej" :-D A i nauczył się, że jak mówię oddaj albo daj to daje mi rzecz, którą akurat trzyma. Nawet jak jest to mój tel co tym bardziej mnie zaskakuje.

Ale tak Wam powiem, ze ja sobie nie wyobrażam jak młody zacznie chodzić - to dopiero będzie gonitwa. Ale może w sumie wtedy zrzucę trochę zbędnych kg ? ;-)

Aha i jeszcze jedna rzecz. Dzwoni do mnie przed chwilą Krzych (siedzi do końca marca z młodym w domu na tacierzyńskim/ojcowskim) i wielce uradowany mówi, że właśnie wrócili ze spaceru, i że on sobie nawet nie wyobrażał, że tak go wszyscy będą traktowali. Rzecz w tym, że oni sobie urządzają z młodym wycieczki tramwajowe. I słuchajcie opowiada mi, że centralnie go podrywają kobiety w tramwaju :-D Uśmiechają się, oczka puszczają, zagadują jego i młodego. No normalnie śmiech na sali :-):-D Ja wiem, że facet z dzieckiem wygląda rozczulająco, ale żeby aż tak ?:-D Znając życie to jeszcze K robi z siebie bezbronnego i porzuconego męża. A na koniec Krzych jeszcze dodaje - "ale nie bój żaby żona obrączkę miałem". No to mnie pocieszył :-D

suse czekamy na zdjecia a najlepiej filmik;) super ,ze mała juz chodzi:)!!! tak myslałam,że bedzie pierwsza!
aga koloru czcionki??? ja mam chyba cos ze słownikiem albo cos .. bo podkresla mi zdania jako błędne

reklama
Suse no to talenciara z Saruni Amelka tylko stoi czasem bez trzymanki potrafi chodzić za jedną rękę ale daleko jej do biegów Sary:tak::-)No zaczynałam sie martwić tak długo na bb nie zaglądałaś:eek:no ale fajnie,że wszystko u was OK.

Do góry