reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witam po dlugiej przerwie,narazie wdrazam sie na nowo na bb:-) Franus rosnie,ma sie dobrze, nie chce pic z butelki:baffled: Lyzeczka je jak szalony,daje mu kaszke z mlekiem(Bebilon Ha):tak:No i dzis juz wiem ze 8 grudnia wracam do pracy:-( i to jeszcze na dzien czyli od 6-18:baffled: Teraz jestem juz 2 tydzien chora:wściekła/y:,bylam u lekarza mam robic inhalacje,mam nadzieje ze pomoga:tak:
Pozdrawiam Was serdecznie,postaram sie byc na bierzaco teraz:tak:

reklama
joasia - akturalnie morduję norę roberts, serię "in death" z braku czegoś lepszego, choć nie jest wcale tak źle, zwłaszcza, że lubię kryminały. z tym, że ja chyba ma psychopatyczny umysł, bo tak od połowy książki wiem kto zabija:dry: lubię też te paranonarmalne romanse, ale nie ze względu na wampiry, wilkołaki i inne stwory, ale cholernie kręcą mnie ci faceci - starodawni, szlachetni, wierni, oddani, lojalni, prawi, najpierw zaspokajają kobietę zapewniając jej kilka orgazmów, później siebie, mają szacunek dla kobiet jak do bogów i noszą je na rękach. a z tych to wracam do serii Georginy Kincad - zaczyna się od melancholi sukuba, uwielbiam Frost i jej serię z Cat i Bones'em. w ogóle to jest masa książek, które przeczytałam i nie pamiętam nawet tytułu.. i jak widać wolę serie, jedna książka zostawi u mnie uczucie niedosytu..

kugela - nasze dziąsełka były czerwone, a u góry jakby lekko fioletowe i przechodziły w niemal przeźroczyste, ale to zaraz przed przebiciem. wcześniej mocną zapowiedzią było to, że na dziąśle widać było przebijającego się ząbka, całego. my prawdopodobnie mamy przy ząbkowaniu biegunkę lub coś na jej wzór - częste, małe, rzadkie kupy, ale nie wyglądają jak typowa biegunka, odstawiłam już wszystko, Hanusia jest na samym mleku i dalej problem jest, więc to muszą być ząbki. przebiły się dwa, jeden tylko 3/4, więc mają prawo jeszcze boleć.

Ja też witam poprzerwie ,po remoncie ktory z jednego pokoju rozwinoł sie o drugi pokoj i kuchnie heheh:-)
nie doczytam co u was bo chyba ze 100 stron musiałabym nadrobić , my nadal bez zębów choc maruda juz na całego czekamy ...
co do ubierania to dzis poszłam do piwnicy po kombinezon juz taki zimowy bo zima u nas na całego i ten cienszy jesienny wydawałm mi sie za cienki , mam też taki spiwór do wozka z barana :-D ale narazie chyba jeszcze nie zakładam poczekma na - temp.
mysle ,że jz teraz bede n biezaco , pozdrawiam wszystkie cieplutko:-)

Hej :)

Podchodziłam do komputera dzisiaj 4 razy żeby coś na BB iFB napisać ale dopiero teraz mogłam spokojnie usiąść :p
Gabrycho dalej funkcjonuje na stary czas więc pobudki i drzemki mam nie do ogarnięcia :p Małemu coraz bardziej widać wystającą dwójkę ale dalej jest ona pod skórą :p czekamy na przebicie. Chyba mu kość dam do gryzienia :D (moja mama mi dawała kość z żeberka gotowanego i po kilku takich akcjach bez ostrzeżenia pojawiły się 3 zęby na raz)
Co do tego zdjęcia ząbków :o :o o masakra na pewno to tak u nas n ie wygląda. widać wyraźnie krechy od góry no i teraz jeszcze takie jaśniejsze miejsca z przodu dziąseł.

Pieszczotka jak przy goleniu maszynką widzisz powrastane włosy w skórę, to przy kolejnym goleniu przy odrastaniu weź gąbkę bardzo szorstką i szoruj skórę pod włos... powinno pomóc. Ja jak tego nie zrobie to kończy się takim zapaleniem mieszka włosowego (zwłaszcza przy bikini) że antybiotykiem lecze potem.

Patina to dobrze że z remontem do przodu. Ja w piątek zabieram się z Ciachem za robienie pólek na te nasze 2000 książek... w końcu zwwolni nam się podłoga i odsłoni się grzejnik :p

Buziam :***

Mysio - my na ksiazki mamy Billiego z IKEI z oszklonymi drzwiami, bo bym chyba sfiksowala jakbym miala ksiegozbior na cala sciane odkurzac :no:

Pieszczoszka - ja powrastane wlosy wyciskam, bo mnie draznia :-p

no i synkowi przypaletal sie katarek- masakra- wybudza mi sie z placzem- dobrze ze mam inhalator- jutro inhaluje go caly dzien!!! Trzymajcie kciuki zebysmy sie dzis wyspali:tak:

reklama
Ja też lubię knigi ale mam ich jedną półkę bo teraz większość jak przeczytamy ja M i kto tam chce z rodziny sprzedaję.Kurzu się w tym gromadzi .Kugela tak z ciekawości ile metrów masz tych książek:-)Andav && za Twoje dziecię :tak:

Do góry