reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

azula: biezacych 14 :-) Ale to w 95% literatura fachowa - historia, geografia, slowniki itd itp. Mam troche literatury pieknej, gl. po niemiecku i rosyjsku ale wiekszosci ksiazek "wyczytanych dla przyjemnosci" pozbywam sie tak jak Ty, bo w kacie stoi akwarium malza (300l) i nie ma jak rozszerzyc biblioteczki :-p Oszklone drzwi sa genialne, kurzu widocznego niet :-D

reklama
a zebym to ja wiedziala, azula ;-) Wczesniej mial Malawi a teraz stracilam orientacje :sorry2: Wredziolek nie moze zasnac bez cycka, wiec ide na odsiecz. Spokojnej nocki :tak:

zapewne jestem pierwsza.. a jak by inaczej. mój budzik nie ma funkcji drzemki na dodatek dalej operuje starym czasem (Mysio:p). pupa zaleczona, ale kupy dalej niepewne, choć rzadsze - ha!w końcu zdarza się znaleźć pampersa bez kupy! nie żeby często, ale zawsze coś.
Barti mi szczeka:/ Nutelcia walczy z katarem, co mnie przeraża, bo panicznie boję się zapalenia ucha. coś czuję, że zamiast na cmentarz to my powędrujemy do łóżka, zwłaszcza, że ja też już rozłożona na łopatki - kaszel mnie nawet w nocy budzi!

Mysio, Kugela - jak ja pragnę mieć tak dużo książek! niczego nie kocham bardziej niż zapachu książek, zwłaszcza tych nowych i b. starych;)

Witajcie dziewczęta. Powoli do Was wracam. Wczoraj był pogrzeb a od dzisiaj trzeba się zacząć ogarniać w nowej rzeczywistości. Dzisiaj jadę na pół dnia do pracy i Ula zostanie z tatą. Myślę, że to dobrze, bo mąż będzie miał zajęcie i mniej czasu na myślenie. Wieczorem msza za teściową. Jutro jedziemy na budowę, trzeba się z robotnikami rozliczyć. Prawdopodobnie jeszcze przed świętami przeprowadzimy się do mieszkania teściowej a naszą kawalerkę wynajmiemy. Na wiosnę trzeba będzie kontynuować budowę (teściowa zaczęła się w tym roku budować poza Łodzią- jej największe marzenie- własny domek), na chwilę obecną są postawione mury i dach więc zimę przetrwa. Kurcze- nie tak to wszystko planowaliśmy.

Dziękuję Wam serdecznie za słowa wsparcia. To dużo dla mnie znaczy.

Po wczorajszym pogrzebie ja jakby bardziej przeziębiona, mam nadzieję, że mi Uli nie rozłoży bo była z nami na cmentarzu. Profilaktycznie ma zwiększoną dawkę witaminy C i dostaje jeszcze tantum verde. Zobaczymy- może nic nam się nie rozwinie.

Zdrówka wszystkim chorowitkom.

Noc nie najlepsza tz. Laura lepiej oddychała ale nie spała w łóżeczku tylko w wózku na poł siedząco i dość czesto się budziła .. tak z 8 razy na pewno do niej wstałam.Sprawdzałam jej temp i gorączki na razie nie ma .
Moje kochane biedactwo oby szybko to przeszło

Witajcie.
My od 6 nie spimy,za oknem biało wczoraj tyle sniegu napadało :)
Dzisiaj jedziemy do tescia na urodzny,a jeszcze prezentu nie kupilismy,tylko co...?
Choraskom, malutkim i duzym zdrowka &&&

hej u nas noc jak zwykle ...co godzina pobudka szczególnie od północy
Dziś idziemy na szczepienie to co przenosiłam ...Mam nadzieję że mały nie będzie marudny po nim ...
Niuska może na prezent dla teścia jakąś koszule ???albo coś z kosmetyków..

reklama
Piersiowke mu kupcie, mrozy ida;)

A ja wyspana jak skowronek:) Mlody pierwsza pobudke zafundowal o 3, a potem jeszcze o 6 i spal do 8:)) Lubie chyba jednak ta zmiane czasu - wczoraj za to moglam powiedziec to, co pisala kiedys Azula - Kocham Cie, ale teraz Cie nie lubię... Straszna maruda, non stop na rekach chcial, i jak tylko go wziełam to zasypial:)))

Do góry