Hmm.. od czego by tu zaczac aby wdrążyć sie w tematy,moze na poczatek jestem Ewelina 23lata jestesmy z Białegostoku na codzien jestem sama z mała,maz niestety pracuje w UK i jest 2 tyg tam i tydz z nami i tak na przemian,nie jest wcale łatwo ale wyboru nie ma,lecz do konca roku rezygnuje i bedziemy juz razem w 3 tam albo tu:-) bardzo czesto pomaga mi moja mama zeby nie ona bym chyba oszalała.Zuzia jest na ogół slodkim i grzecznym dzieckiem lecz teraz jest trudniej bo zeby ida ..;/ jestesmy na cycu chodz troszke zaczełay sie problemy mniej mleczka ale dajemy jakos rade czasem trzeba sie dokarmic na wieczor mm.Nocki byly ok spała od 19 do 4 a od ponad miesiaca roznie bywa ze sie budzi co godz cala noc czasem 3 razy. Narazie moze to tyle powoli bede sie uczeszczała;-)
reklama
Natalka1704 z tego co wiem podajesz małemu bebiko, dobrze pamietam? Bo jezeli chodzi o podawanie mleka 1 i 2 firmy bebiko to ja rozmawiałam z jakas osoba na infolinii i napisałam do nich wiadomosc własnie z pytaniem jak przejsc na mleko nastepne i powiedziano mi ze sa dwa sposoby-jeden to taki ze podajesz np na 120ml wody 3 miarki mleka 1 i jedna miarke mleka2 lub jedno karmienie mlekiem nr1 zastepujesz porcja mleka 2. KAzdy soposób jest dobry i babeczka powiedziała mi ze ten pierwszy sposob jest łagodniejszy bo dziecko zna juz smak mleka poczatkowego i łatwiej przejsc na to drugie bo smak sie powoli zmienia i nie jest to drastyczna zmiana smaku jak w przypadku podania całej butli mleka nastepnego
Annte Ola nie ma zadnego innego objawu, a czy swedzi to nie umiem powiedziec bo nie drapie sie:-)
xewelax witaj i rozgosc sie na majóweczkach, msle ze na dniach wdrożysz sie na dobre a pozniej to juz pojdzie z górki
Annte Ola nie ma zadnego innego objawu, a czy swedzi to nie umiem powiedziec bo nie drapie sie:-)
xewelax witaj i rozgosc sie na majóweczkach, msle ze na dniach wdrożysz sie na dobre a pozniej to juz pojdzie z górki
Ostatnia edycja:
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Olisia a Ola nie miała wcześniej gorączki?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
natalka1704
Fanka BB :)
Olisiaa moj nie mial nigdy problemow z brzuszkiem ani ogolnie smakowo nigdy nie wybrzydzal i tak mam polecone przez pediatre wiec dam odrazu 1 butle nowego ale rano a zeby zobaczyc jak faktycznie zareaguje;-)
xewelax udzialaj sie udzielaj
xewelax udzialaj sie udzielaj
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
He he ja w simsy nigdy nie grałam, a szkoda, bo bym miała praktykę
anik - ja ałam gluten wczoraj - w rezultacie mamy własnie rzadką kupę, ale dziś podałam znowu i na razie spokój. z tym, że Hanula coś dziwnie mi ostatnio się odkupia.. niemal w każdym pampku jest jej troszkę:/ i nie sygnalizuje mi, że jej nie dobrze i pupa znowu czerwona! te kupy to myślę od zupek, bo Hania je je dopiero od tygodnia.. zobaczymy.. aa! uwielbia owoce - jak podać jej winogron? próbowałam łyżeczką, ale długo to trwa i Nutelka sie złości,że musi czekać. myślicie, że jak obiorę i odpestkuję będę mogła machnąć je blenderem? nie zrobi się za rzadka breja?
ja już podaję mleko2, ale dlatego, że daję kaszkę mleczną. do butli na 180 wody daję 3 miarki mleka Nan1 i 3 miarki kaszki mlecznej, czyli wynika z tego, że Hania je pół/ pół. najpierw dawałam jedną miarkę mlecznej i jedną zwykłej, później 2 i tak do 3.
ja już podaję mleko2, ale dlatego, że daję kaszkę mleczną. do butli na 180 wody daję 3 miarki mleka Nan1 i 3 miarki kaszki mlecznej, czyli wynika z tego, że Hania je pół/ pół. najpierw dawałam jedną miarkę mlecznej i jedną zwykłej, później 2 i tak do 3.
natalka a ty od kiedy dajesz juz mleko 2
paulinka88 Ola miała temp jakies 2,5-3tyg temu ale moze kilka godzin taka chwilówka. A co do łazienki i kuchni to wszystko zalezy w jakim stylu lubisz i w jakich kolorach to cos mozna ci doradzic. I jakie duze pomieszczenia?>
paulinka88 Ola miała temp jakies 2,5-3tyg temu ale moze kilka godzin taka chwilówka. A co do łazienki i kuchni to wszystko zalezy w jakim stylu lubisz i w jakich kolorach to cos mozna ci doradzic. I jakie duze pomieszczenia?>
Mysiochomis
:*
No właśnie simsy muszę skończyć urządzać pokoik dziecka póki do szkoły pójdzie tylko jak znów wejdę to będę grać z 5 godzin muszę sobie kupić sims zwierzaczki
Mi Gabrycho w dzień spał 40 min tylko więc zasnął w biegu. Po ubraniu dorwał się do cyca 3 razy pociągnął i usnął
Czy wasze Maluchy też już zaczynają płakać gdy od nich odchodzicie lub znikacie. Ja od kilku dni mogę stać od syna najwyżej 2 metry- inaczej histeria .
Mi Gabrycho w dzień spał 40 min tylko więc zasnął w biegu. Po ubraniu dorwał się do cyca 3 razy pociągnął i usnął
Czy wasze Maluchy też już zaczynają płakać gdy od nich odchodzicie lub znikacie. Ja od kilku dni mogę stać od syna najwyżej 2 metry- inaczej histeria .
reklama
co do łazienki - odradzam ciemne kafelki - widać na nich każdą wyschniętą kropelkę wody
Mysio - ja od jakiegoś tygodnia tak mam, Nutelcia usypia się nadal w łóżeczku, ale muszę być niedalko i śpiewać kołysanki..
Mysio - ja od jakiegoś tygodnia tak mam, Nutelcia usypia się nadal w łóżeczku, ale muszę być niedalko i śpiewać kołysanki..
Podziel się: