reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Mysio ja tez ostatnio tak mam :dry: ciezko mi nawet do kibla isc bo musi mnie widziec :dry:niedlugo z pampersem bede chodzic :dry: to chyba wlasnie ten lęk separacyjny w tym skoku teraz....

Olisiaa ja mam jeszcze 2 i pół pudelka mleka 1 wiec jak tylko zostanie mi ostatnie to zaczynam powoli 2 wprowadzac mysle ze pod koniec pazdz/poczatek listopada to nastapi ;-)

reklama
Olisia, bo jakby miała gorączkę to mogłaby być gorączka trzydniowa- przez 3 dni jest temperatura, a potem ustępuje i jest wysypka- czerwone plamki...

Łazienka jest duża, a kuchnia długa, a wąska. Rozplanowan e to wszystko już mam tylko o kolory mi chodzi. Styl raczej nowoczesny. W kuchni meble lakierowane no i mam problem z kolorem. Dali mi 213 kolorów do wyboru i 90 blatów. Oczopląsu dostałam. No i w sumie zdecydowałam, że kremowo- malinowe z czarnymi blatami, ale teraz mam wątpliwości. Może lepiej całe kremowe z blatami w brązie? Albo Oliwka? A może szare? A jeśli chodzi o łazienkę to kompletna pustka jeśli chodzi o kolor...

Dziewczyny poradźcie !!!:
Jedziemy 3 listopada do siostry Micha na imieniny , dziewczyna ma 29 lat ...i moje pytanie co jej kupic :confused2: bo ja nie wiem :-(na urodziny dostala od nas perfum i zel pod prysznic taki komplet ...wiec chyba nie wypada sie powtarzac...i zupelnie nie wiemy co etraz kupić ....ja jej az tak dobrze nie znam wiec nie wiem co lubi itp a Michu to jak facet ...on nigdy nic nie wie co kupować :-p macie jakies pomysły ???

natalka - ksiązka dobra na każdą okazję, ale ja podobno jestem zboczona na tym punkcie - pochłaniam jedną w ciągu nocy mając dwójkę dzieci. tylko do wyboru trzeba ociupinkę znać osobę..

paulinka88 mi sie zawsze marzyła kuchnia lakierowana biała z zielonymi dodatkami, albo biała z grafitem ale moj maz sie nie chciał na nie zgodzic a konkretnie na biała kuchnie. szukam inspiracji jak cos znajde to wrzuce

Flaurka to jak twoj sie budzi i gada??? Bo moj sie budzi i steka...jak nie podejdziesz to coraz glosnie i glosniej- tak jakby sie obudzil u nie mogl znowu zasnac wiec mnie wola albo mojego cycka zeby znowu poczuc sie bezpieczniej i zasna- no nie wiem ja to tak interpretuje ;-) Flaurka i w tym artykule bylo ze podczas rozwoju mozgu dziecko potrzebuje tego nocnego jedzenia- wiec to moze tlumaczyloby dlaczego tak chetnie je w nocy a w dzien nie musi az tak czesto.

Katasza bardzo mi przykro z powodu tesciowej!! przytulam!

Xewelax witaj!

Mysio ja mam dokladnie to co ty:szok: i to juz bardzo dlugo- juz nie pamietam kiedy mlody bawil sie dluzej jak 10 minut sam bez jeczenia!! i nie mam pojecia jak moge sobie z tym poradzic! czy wsadzic korki do uszu i sprzatac i gotowac- czy zarosnac brudem i gotowac cos na chybcika a byc z nim- boje sie ze sie tak przyzwyczai i bedzie taki zawsze- ze bede mu potrzebna do zabawy- ja tak nieeeee chhhhccceeee calyyy czasssss!!!!!:-(

Natalka ja bym kupila ksiazke o ile lubi czytac badz apaszke jakas fajna na jesienne dni- tez dostalama w prezencie apaszke i bylam mega szczesliwa- a mam 29 lat ( jeszcze ;) )

Paulinka jeszcze ciekawie wyglada kuchnia w gładkim kolorze i do tego miedzy szafkami wiszacymi a stojacymi i blatem super wyglada jakas fototapeta, zdobi niesamowicie

wpisz sobie w googlach fototapeta w kuchni i zobacz galerie

reklama
Ja nie doczytuję .Przepraszam za to zimą się poprawię.Dziś od 3:30 już nie śpię łapanie siuśków Amelki tak mnie zestresowało.Jutro wynik mam odebrać.No i długi spacer z małą + farbowanie włosów koleżanki i gotowanie i mam dość.Dobranoc :-)

Do góry