reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witajcie,

noc względna, 2 pobudki na wtykanie smoka (wstawał mąż), o 6 wstałam ja, a jak moje dziecko wykumało, że to mamusia, to złapał mnie za rączkę i spał dopóki stałam, jak próbowałam odejść, to jęczał żałośnie... Wzięliśmy go więc do siebie do łóżka, mąż go przewinął, ja zrobiłam kaszkę, pojadł, pospał do 10 i teraz znów drzemie.

Właśnie dowiedziałam się od teściowej, że moje dziecko jest za grube... rzadko jej się zdarza mnie wkurzyć, ale tu przegięła. Wreszcie jest po środku siatki centylowej, waży tyle ile jego rówieśnicy, ale ona ze zdjęcia wywnioskowała, że jest gruby i może mieć problemy z siedzeniem, chodzeniem itp. :baffled::dry:

reklama
heheh czekajcie jak za parę lat zobczycie zdjecia swoich bobaskow i stwerdzicie ,że były grube:-D i ,że ludzie mieli racje :-D
Jak tak miałam z Bartkiem , wszystcy gadali ale gruby on jest , a ja myślałam jaki gruby normalny heheh a teraaz widzę ze bobaski to bobaski heheh a z tego mojego bobaska jest teraz 5 letni chudy szczypior....

tak po za tym witam , u nas jakoś leci czyli remontu ciag dalszy wymyslilam zrobic nowy pokoj dzieciom i kuchnie heheheh wariatka
wpadne kiedys jaksie ogarnę....

Pieszczoszka wczoraj pisałyśmy właśnie o tym papirusie na fb i były różne opinie Mi nie smakowało za bardzo (zły smak chyba wybrałam)... Szkoda że Ciebie tam nie ma :)
Mi też każdy mówi że Adaś jest gruby a on jest tylko taka Pyza kochana:)Mój M też był taki jak był mały a teraz jest chudelec:-D

reklama
u mnie smakowało bardzo:) Sebastian to zjadł tak szybko,że szok i już kazał mi kupić znowu heeh
Będe musiała spróbować te inne smaki.
Kasiula jak ja bym jeszcze była na fb to by mnie już Mój Seba zjadł całkiem... i tak już twierdzi ,że za dużo siedze na kompie i ,że przez bb się uzależniłam :sorry2::dry:

Do góry