reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Dobranoc dziewczynki, oba moje chłopaki już posnęły
Witam się na głównym.Przeczytałam od wczorajszego dnia tak trochę po łebkach.
Głosiki oddane
she przykro mi z powodu rodziców ,ale to oni muszą sobie poukładać ten świat
annte -wiem co czujesz -przechodziłam podobny stan jak Klauduśka była mała
siły życzę
Wikasik-gratuluję pierwszego kąpania w basenie
i tyle pamiętam ...
U nas różnie .Dziś była reorganizacja całego kącika dla małej ,bo nasza młoda nadal w salonie .
Nie dość ,że w salonie stoi jej łóżeczko i komoda to od dziś ma zrobiony plac zabaw i cały stół od jadalnie przeksztcony w podręczną połkę i mega przewijak
Głosiki oddane
she przykro mi z powodu rodziców ,ale to oni muszą sobie poukładać ten świat
annte -wiem co czujesz -przechodziłam podobny stan jak Klauduśka była mała
siły życzę
Wikasik-gratuluję pierwszego kąpania w basenie
i tyle pamiętam ...
U nas różnie .Dziś była reorganizacja całego kącika dla małej ,bo nasza młoda nadal w salonie .
Nie dość ,że w salonie stoi jej łóżeczko i komoda to od dziś ma zrobiony plac zabaw i cały stół od jadalnie przeksztcony w podręczną połkę i mega przewijak
Ja wpadłam tylko na chwile sie przywitać. Dziś intensywny dzien mieliśmy,prawie cały poza domem więc i wieczór miałam spokojniejszy bo dzieciaki szybko zasneły,tzn Młody standardowo ok 19 ale córcia przed 20 co jej się w sumie rzadko zdarza a dziś bez problemów pewnie przez to,że w ciągu dnia nie spała.
Przytulam wszystkie potrzebujące.
Przytulam wszystkie potrzebujące.
Położyłam się po 22 a już o 23 Ula się obudziła. Wycyckała mnie dokumentnie i uznała, ze można się pobawić Nic nie pomogło w usypianiu więc wreszcie skapitulowałam, zapaliłam światło i zobaczyłam wysypkę. Czyli u nas jednak trzydniówka. Młodą uśpiłam dopiero chwilę po 1 więc zbieram się ja też do spania bo nie mam pojęcia jaka będzie reszta nocy.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Ledwo widze na oczy !!!! noc tragiczna!!!
Laura poszła spać około 21:00 i już o 23:30 wstała ,poźniej kolejna pobudka o 2 i o 4 i o 5 i teraz nie spi....
Laura poszła spać około 21:00 i już o 23:30 wstała ,poźniej kolejna pobudka o 2 i o 4 i o 5 i teraz nie spi....
Dzień dobry wszystkim.
U nas noc jednak względna. Ula obudziła się dopiero o 7 na karmienie. Jeszcze jej z rana nie oglądałam. Niech sobie pośpi. Ja oczywiście nie koniecznie wyspana bo udało mi się odpłynąć dopiero o 2 w nocy.
Idę na śniadanko a potem biorę się za obiad bo jeszcze na zakupy chcę wyskoczyć. Miłego dzionka wszystkim.
U nas noc jednak względna. Ula obudziła się dopiero o 7 na karmienie. Jeszcze jej z rana nie oglądałam. Niech sobie pośpi. Ja oczywiście nie koniecznie wyspana bo udało mi się odpłynąć dopiero o 2 w nocy.
Idę na śniadanko a potem biorę się za obiad bo jeszcze na zakupy chcę wyskoczyć. Miłego dzionka wszystkim.
WIOLKA1509
Fanka BB :)
u nas kolejna nie przespana nocka, maly budzil sie co 15 minniby goraczka odpuscila a jednak widac ze cos go meczy . padam na pysk. maly nadal placze i najlepiej zeby caly czas bym na rekach. co go odloze to w maksie 10 min i placze.
milej niedzielii
milej niedzielii
Witajcie w mgliste przedpołudnie.
Udało nam się porozmawiać i co nieco sobie wyjaśnić, ale nie do końca mnie to satysfakcjonuje. Lepszy rydz niż nic z drugiej strony. Zobaczymy jak będzie.
R. jeszcze śpi, Nina też a ja siedzę i Was doczytuję, choć nie ma tego wiele.
Jak opadną mgły to mamy plan jechać nad morze, powdychać trochę jodu, ciekawe ile wyjdzie z naszych planów.
Za potrzebujące &&&&&&&&&&&
Miłej niedzieli!
Udało nam się porozmawiać i co nieco sobie wyjaśnić, ale nie do końca mnie to satysfakcjonuje. Lepszy rydz niż nic z drugiej strony. Zobaczymy jak będzie.
R. jeszcze śpi, Nina też a ja siedzę i Was doczytuję, choć nie ma tego wiele.
Jak opadną mgły to mamy plan jechać nad morze, powdychać trochę jodu, ciekawe ile wyjdzie z naszych planów.
Za potrzebujące &&&&&&&&&&&
Miłej niedzieli!
reklama
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Zyccze udanej reszty nniedzieli, a sama zmykam spac, 22 wybija, czas spac
Podziel się: