reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

No cóż... jak do tej pory to tylko teściowa stwierdziła, że go utuczyliśmy :angry: aż się mój Maciek dzisiaj wkurzył o to. Potem stwierdziła, że może to tylko zdjęcie tak pokazało... Taaaa... jakoś moja mama nie uważa go za grubasa :tak: Nie powiem, przybrało mu się ładnie, ale wreszcie nie ma chudych nóżek! :-D I jest słodką kochaną Pyzunią. Wiele niemowląt jest pulchnych, a nawet grubiutkich, ale jak zaczynają siadać, raczkować, chodzić to zrzucają kilogramy :))

Ja też muszę kupić ten pomysł na mięso pieczone w papirusie, nie próbowałam jeszcze.

reklama
i tak więcej jest pulchnych niemowląt niż tych chudziutkich.. ja sie tym nie przejmuje ,że Laura może troche pucata jest.. chociaz na swój wiek to wydaje mi się ,że ma prawidłową wage.

Dziewczyny ale jaja:-D znalazłam swoją książeczkę zdrowia jak byłam dzieckiem i w wieku 2 lat mam taki wpis od pediatry: ZŁOŚNIK NIE POZWALA SIĘ BADAĆ !

heheheheh myślałam,że padne! Teraz wiem po kim ta moja Laura taka :-)

Dobry wieczór wszystkim;D

U nas była dzisiaj piękna pogoda;D Byliśmy z mężem i z Szymkiem na cmentarzu i na spacerku w lesie;) Spacerowaliśmy ponad 2 godzinki ;)

Dziewczyny kupiłyście już krzesełka do karmienia ? Ja właśnie szukam na allegro coś ciekawego i praktycznego ale przed kupnem wolałabym się Was doradzić... :) Jeśli macie już kupione to mogę prosić o linki? :D

PS; zapraszam do głosowania na Mojego kochanego Szymonka :)

Witam się niedzielnie:-D

Dzisiaj prawie cały dzień spędziliśmy u rodziców, korzystając z pięknej pogody. Trzeba wykorzystać te ostatnie ciepłe dni, bo ponoć pod koniec tygodnia ma padać śnieg, brrrrr już mi zimno:sorry2:.

Anik ja też dzisiaj usłyszałam,że Jakub jest gruby, a dokładnie "klocek":dry::dry::dry:.Słowa mojej babki hipokrytki i dewotki. No tak Jakub jest gruby, a druga jej prawnuczka to chudzinka tylko" na zdjęciach się grubo wychodzi".No przecież zapomniałam,że kamera dodaje kg:rofl2:.

As &&&&&&&&&&&&&&

Annte dobrze, że sobie wyjaśniliście pewne sprawy. Mam nadzieję,że poprawi się między Wami.

Monisia, Anik głosiki oddałam już wczoraj:happy:.

Na Laurunie oczywiście też :).

Ostatnia edycja:
nie doczytałam was jeszcze za chwilę to zrobię melduję się tylko że chrzciny super się udały od rana zestresowana byłam jak cholera a okazało się że nie potrzebnie mały całą mszę był grzeczniutki gadał po swojemu i obserwował wszystko dookoła:-) księdza i ministranta przed polaniem wodą czarował uśmiechami i rozweselał tym wszystkich:-) w lokalu też fajnie zero płaczu tylko same uśmiechy:-) i w końcu chrzest za nami:tak:

reklama
Martusia - cieszę się, że chrzciny udane :)

Tynka - taaak, oczywiście :) tylko widzisz, u mnie teściowa wywnioskowała nadwagę po obejrzeniu... zdjęć. Ostatnio widziała Krzysia chyba we wrześniu, jakoś tak w połowie - ponad miesiąc temu... Więc przepraszam, z całym moim szacunkiem do niej mówię stanowcze NIE. Dziękuję za głosik, można je oddawać co 24 godzinki, będę się przypominała w razie czego ;-)

Pieszczoszka - no a Ty się Laurce dziwisz - córunia mamuni :-D:-D

Nie pamiętam, chyba już kiedyś o to pytałam - można Małemu zagęszczać wszystkie posiłki mleczne kaszką ryżową? Czy na zmianę z kleikiem to robić? Tylko że on kukurydzianego nie chce... Kaszka ryżowa a kleik ryżowy to chyba prawie to samo, nie sądzę, aby go zaparł mocno ??

Ciśnienie mam dalej za wysokie przez to wszystko :wściekła/y::no:

Do góry