reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witajcie i my już na nogach, tzn. mała na plecach fisiuje!
Dzień zapowiada się słoneczny, mamy w planach wyjazd na zakupy zimowe (kurtki buty itd).
Idę zorganizować jakieś śniadanie.
Pozdrawiam i miłego dnia!!!!

reklama
Katasza &&&& z apobranie oby było bezbolesni ei bez płaczu
Annte albo anik. któras z was ale za boga nie pamietam która miała problem z wrastajacym paznokciem. Chcialam zapytac i jak jest teraz czy nadal boli.

witajcie
u na stez slonecznie ale ran nikom sie wstac nie chcialo. Cudem ściagnelam chlopaków do przedszkola. Maz tez na 8 do pracy, wyszedl o 8. Tylko ZUza szczęściara nadal śpi. Ja weny nie mam zupelnie na nic. Chrzciny za 4 dni a ja mam lenia.

Ja mam cyganskie dziecko:) Przyszedl pan sprawdzac instalacje gazową i jak pisal protokół to mlady tak go podrywal, jakby chcial isc z nim dalej:) Ja myśle, że najwięcej wspolnego z tym jego zachowaniem miala ta super zabawka, ktora pan trzymal w ręku i sprawdzal tym instalacje - mlody uwielbia wszelkie urzadzenia z guzikami - jego faworytem jest pilot i moj stary duzy kalkulator, spisany na straty, bo juz dwa razy upadł młodemu ze stolu i chyba postanowil sie zepsuć:)

hej witam i ja widzę że duża dyskusja wrzała na temat żłobków ja zostaje w domu jak na razie nawet jak bym chciała szukać pracy to dopiero po roku ale u nas bezrobocie więc trzeba będzie pomyśleć o kolejnym maluszku ale pracy będę i tak szukać ...
Dziewczyny chciałam sie Was zapytać czy dużo nosicie na rekach swoje pociechy...??

Kasiula ja nosze sporo ale nie jakos bardzo duzo. Jak była chora no to nosiłam prawiec całe dnie a tak to nosze troszeczke rano a wieczorem to niestety godzine, póltorej, bo wieczory u as sa mega marudne

czesc dziewczyny! ja wczoraj mialam meza w domu i chyba chcial sie zrehabilitowac za ostatnia wpadke i przejal malego od 5 rano a ja spalam do 9.40! mialam mega powera i zrobilam bardzo duzo pozytecznych rzeczy w domku. nawet na zakupach bylam, tym razem z gotowka i karta przy sobie. wieczorkiem mialam wizyte koelzanki i tak dzien minal.
ale zeby nie bylo za kolorowo i zeby byla rownowaga to noc byla koszmarna. Maly budzil sie do godzine a od 3.30 do 5.20 nie mogl bidulek zasnac. i nie wiem czy to przez czekolade ktorej sie ostatnio najadlam czy skok. wg mnie chyba jednak skok bo Stasiu bardzo niespokojny ostatnio, malo spi w dzien, nie ma opcji zeby zasnal sam w lozeczku, tylko na raczkach lub przy cycusiu. poza tym jak juz zasnie to budzi sie z dziwnym krzykiem i wola cos w rodzaju "mamuuuu" :) nigdy tak nie mial
a ja znow dzis nie do zycia...

kasiula, ja mojego jakos bardzo duzo nie nosze. jak sie obudzi to musze go troche poprzytulac zanim dojdzie do siebie, no i jak jest zmeczony i spiacy o tez go ponosze, ale oglonie to on bardzo duzo czasu spedza na macie lub hustawce. chyba ze go cos boli i placze, to wtedy nosze

milego dnia Wam zycze dziewczynki!!!

Dzien dobry
Ja mała nosze hmm wydaje mi sie ze dużo , gomaga sie tego ,żeby własnie znia chodzic i jej pokazywać wszystko w około , po przebudzeniu z godzinke jest fajnie bo leży w łózeczku i sie bawi itd , potem już ja te ograniczenie męczy wiec koldra na ziemie i sobie leży,przesuwa sie obraca to jej ulubiona pozycja ale w sumie tez nie na długo

oj pilot to ona by juz dorwała i telefon ale nauczona przy pierwszym dziecku tych urzadzen jej niedaje , Bartek w tym czasie tak mi zalał śliną telefon,że przestał dzialac:-D kurcze w sumie telefon przdałoby sie zmienić chyba połoze go w zasiegu jej reki hehe

zmykam po farbe do pokoju i tu mam dylemat jaki kolr mam kupic na scinee? meble venga , łozko biale skorzane?? ostatnio mialam jasny braz i mi sie jakos nie widziało pomozcie laski:-(

reklama
Witajcie.
u nas deszczowo,moze pozniej sie rozpogodzi to pojdziemy na spacerek,chociaz zeby przestalo padac.
Teraz biore sie za sniadanko bo glod mnie dopadł.

Kasiula raczej nie nosze bardzo duzo mojej,jak wstanie to troszke jest na raczkach,jak spiaca jest czy marudna,tatus tez coreczke poprzytula na raczkach,sa dni,tez ze wiecej.Juz sie obudzila,uciekam.

Milego dnia :-)

Do góry