reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Hej :)

Burdelu ciąg dalszy... Dziś eS. jest w domu więc będzie to sprzątał.
W nocy dostałam z tego wszystkiego nawału w zdrowej piersi. Zachlapałam pół pokoju. A w cycku z zatorem prawie zero mleka... Mały ssać go nie chce totalnie. Od razu płacze... Także walczenie z cyckiem mam dzis w planach :p

Buziam :***

reklama
Witam, my po dobrej nocce,maly mial dwie pobudki o 1 i o 5:tak:Cos mi teraz nie chce jesc od tej piatej to tylko 3 razy pociagnal cycka i tyle:baffled:Zaraz wybywamy na spacer juz jest ponad 20st:-)Dzis G zostawil klucze:tak:
Katasza kiedys do przedszkola nie wpuszczali z katarem i kaszlem:no: nikt tez nie mowil o alergii:tak:W zlokach byly tzw filtry opiekunki ogladaly dziecko (wlosy,skore itp.) jak cos bylo nie tak rodzic zabieral dziecko z powrotem do domu:tak:Teraz to z takimi kaszlami chodza ze szok:baffled:
Pieszczoszka buziak dla Laury i &&&&& za jutrzejsza rozprawe:tak:
Fiore dla Leo tez buziak:tak:jak tam juz zdrowa?
Wiasik u nas jak Franio zaczal gadac z G to G czesciej chce nim sie zajmowac:-DCzyli zlapali kontakt:tak:
Zanetaa zdrowka:tak:
Flaurka ale mialas farta z ta kolejka:-D
No i to na tyle bo maly juz brzeczy:baffled: Idziemy na spacerek, a popoludniu idziemy do lekarza zeby chociaz ich osluchala:tak:
Wszystkim chorym zdrowka:tak:i milego dnia:tak:

Znalazłam na niego sposób - on nie chce leżeć, wsadziłam go w fotelik, dałam tego gryzaka żelowego i nie mam dziecka - bawi sie grzecznie. Jak nie zeżre gryzaka to dam rade coś porobić. Jak mu dałam zabawki w pozycji leżącej to był ryk. Przytacham dzis bujaczek z piwnicy, może dorósł do niego - wczesniej był protest. Muszę dzis z nim pół miasta przejść, bo tabletki anty mi sie kończą a receptę mam w aptece w centrum - chyba od razu wezmę nosidełko i pojade autobusem, bo na wózek go chyba nie namówie dziś. Ale sie pocieszam, że on tak ma po każdym weekendzie spędzonym z babcią i ciocią - rozpieszczaja go na maksa a potem musi sie do mamusinych metod przestawić i marudzi kilka dni. Ale i tak im na razie nie zabraniam - pierwszy wnuk, pierwszy dzieciak w rodzinie w ogóle - niech sie nacieszą, ciotka bakcyla przy nim złapała i sama sie chyba chce zdecydować, tylko, że jest na wypowiedzeniu i ta praca ją blokuje.

Jak on sie pieknie usmiecha z tego fotelika do mnie;) Idę mięso mielić - papaty:)

Flaurka - rozwaliłaś mnie.. "jak on się pięknie uśmiecha, idę mięso mielić":-D

też idę, bo zaraz czeka mnie wyprawa na k2, a tu tapir na głowie niemyty od 2dni:D

Witajcie:-)
Mam pytanie. Nigdy nie mialam problemu z ulewaniem przez małego, od jakiegos miesiaca moze ulewa mi takim twarozkiem, niewiele ale po kazdym jedzeniu, czasem pomiedzy tez. Czy u Was w zwiazku z duza ruchliwoscia, odwracaniem na brzuch tez sie pojawiło cos takiego???
Dodam, ze je czesto i chyba sporo, jak wytrzyma 2 h to max.

U nas kazdy dzien inny tak, ze nie wiem, czego sie trzymac. To samo z cycaniem (zanetaa nie czytaj tego akapitu, bo beda flaki z olejem :-p:-D): raz oprozni pol cycka i moglby z 6 godzin nie jesc (a ja za nim latam i zebrze zeby mi ulzyl :-p) a innym razem oproznia oba do dna i za 2 godziny zada powtorki a potem znowu. Cud, ze te moje cycki jeszcze nie zglupialy bo ja juz i owszem ;-)

Mysio - obys szybko i bezbolesnie poradzila sobie ze strajkujacym cyckiem. W razie W wykorzystaj rade swoich babek i zapros bobra (S) do demontazu tamy ;-)

Wikasik, Flaurka - zazdroszcze postepow. My na razie skaczemyy po nic albo to ja niedowidze :-p

Justynamilka - Ty masz dzis urodziny? Jesli tak to naklepszego!!!!! :-):-):-)

Zanetaa - zdrowka i dobrego samopoczucia :-)

Dzięki Kugela za życzenia no jakoś tak wyszło:-) My też skaczemy na razie po nic więc jesteśmy we dwie:-) Młodzież dziś spokojna w porównaniu z wczorajszym dniem i oby tak zostało:-) Może to jej prezent dla mamusi:-) Idę robić sałatkę z brokuła, sera feta i prażonego słonecznika bo jak goście przyjdą żeby było co na stół postawić. Trzeba korzystać póki mała śpi:-) Miłego popołudnia:-)

reklama
Do góry