reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

czesc dziewczyny!!!
Ja tylko na chwilke bo dzis jakos brak czasu na cokolwiek.
Pieszczoszka &&&&& za jutrzejszy dzien i buziaczki dla Lauruni. Na pocieszenie powiem ze przy 2 ciazy juz nie wyjda nowe rozstepy:p
Karolik , Anik moj tez ulewa, teraz juz duzo mniej niz na poczatku.
Anik masz racje z tym ze im wieksze dzieci tym wiekszy klopot , im mniejsze tym mniejszy. Wiem cos na ten temat.
Justynamika 100 LAT!!!!!
Duzo zdrowka dla chorych rodzicow i dzieciaczkow
Milego wieczorka dziewczyny.:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pieszczoszka - eeee, nie żebym sobie schlebiała, ale b. podobne;p może dlatego, że nie mogłam sobie zrobić normalnego zdjęcia:) ale jak patrzę na Twój to jakby był mój :-D i faktycznie, moje rozstępy są z pierwszej ciąży - w drugiej ani jednego!:)

padam na twarz, Hanula chce się tylko nosić a na sam widok wózka wrzeszczy - nie pochwaliłam się, że drogę powrotną z przedszkola lecieliśmy na syrenie (jak to Flaurka pięknie nazwała), na zmianę ją targałam na rękach (w tym upale) i wkładałam do wrzeszczacza.. wróciłam mokra, zła, zmęczona i czerwona jak burak.. od gorączki..
nie ma mnie kto wyręczyć, bo dziadki szukają sobie zajęcia byle nie pomóc, a Misiek kończy malować.. ehh.. kopnijcie mnie w tyłek za marudzenie:)

A my dzień poza domem od 9:30 do 17. Jutro też będzie podobnie bo rano jedziemy do moich rodziców- tam domek z ogródkiem, staw blisko. Oby tylko pogoda dopisała. Generalnie to strasznie zmęczona jestem ale to takie fajne zmęczenie spowodowane całym dniem na świeżym powietrzu.

Justynamilka- samych szczęśliwości.

cóż, może nie:) nie próbowałam szczególnie mojego zmieniać - może jedynie smarowałam kremem na rozstępy, szybko zbledły i są mniej wypukłe, ale są przecież jakieś zabiegi kosmetyczne.. pewnie drogie, ale możliwość jest. co do skóry i tłuszczyku to można próbować diety i ćwiczeń - na razie to nie dla mnie, ale może kiedyś..
nie wykluczam tego, może jeszcze będę kiedyś przypominała siebie "sprzed"..
WIEM! za kilka lat wymyślą świetny, tani, skuteczny krem, od którego brzuch będzie płaski, gładki i twardy:D

Piszczoszka, Zaneta ja mialam po pierwszej ciazy taki brzuch jak wy teraz po 1,5 roku od porodu udalo mi sie dopiero schodnac i brzuszek mialam ladny rozstepy mniej widoczne ( moze sie do nich przyzwyczailam).Wiec i Wam sie uda spokojnie. Traz brzuchol wielki waga stoi od 3mc w miejscu nic nie pomaga zby choc troszeczk spadla, ale wierze zee przyjdzie pora i zgubie.
Super artykul czytalam ostatnio ze jak sie w ciazy tyje 9mc to i chdnac sie bedzie tyle samo, nic na sile. pedze do mojego krzykacza.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny widzę że sobie ponarzekacie to i ja nie będę gorsza... co do wagi to akurat nie narzekam ważę 47 kg byłam w szoku że tak schudłam po ciąży ... wczoraj dopiero się zważyłam i z tego wszystkiego w końcu kupiłam sobie dopasowane spodnie bo wszystkie wisiały na mnie do tego kupiłam fajny żakiet i jestem zadowolona:-)
Dobra to teraz narzekanie od 2 dni mały jest nie znośny ciągle marudzi mało śpi znów nawet w wózku jak po dołach go przewiozę to nie cięzko mu zasnąć... Tak pomyślałam że może czas spacerówkę założyć jak myślicie czy można małego już wozić tak na pół leżąco??nie za wcześnie...?? A i czytam tu że wsze dzieciaczki już nóżki do buzi biorą a mój nie właśnie...

Kasiula - mój też nie cyca nóżek, a nawet jeśli tego nie będzie robił, to nie sądzę, aby to było jakieś odstępstwo od rozwoju... nie przypominam sobie, aby mój brat tak robił (moja mama też nie) a jest normalny, fajny dorosły facet, który po prostu nie ciamkał palucha u nogi :)) co do spacerówki, ja już swojego dawno tam wsadziłam, gondola w sobotę poszła do piwnicy. Raz, że mała a dwa - Krzysiaczek chciał podziwiać świat, a z gondolki guzik widać :) i Jeździ sobie na pół-leżąco (pozycję ma podobną do tej w bujaczku) i ogląda wszystko wokół:)

Zanetaa, Pieszczoszka - no jakbym mój brzuch widziała :)) miło, że nie jestem z nim sama ;)) Zanetaa - a ten krem kupię pierwsza !!! :D

edit: wie ktoś jak Ali i Suzi ????

Ostatnia edycja:
ech dziewczyny, mam znajoma z trojka dzieci i w kazdej ciazy przybywaly jej nowe rozstepy, wiec na to nie ma zadnej reguly :baffled:

Moj tez nie chwyta poki co stopek a ja jako dziecko to uwielbialam, mam takie zdjecia w albumie :-D

reklama
Anik to fajnie to ja też jutro zakładam spacerówkę... tylko widzę że Krzyś trochę starszy a mój jeszcze nie ciągnie do siadu nawet ale w bujaczku już od dawna leży..

Do góry