reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Dzień dobry Kochane!
Suzi, dobrze, że już jesteś w domku, no i gratulacje oczywiście:)
Wiolka, gratuluję zdania prawka:)
Dorka, bardzo mi przykro, taki młody chłopak...
Mnie grypsko rozłożyło na dobre także dzisiaj chyba nie ruszam się z łóżka.
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco, miłej niedzieli:-)

reklama
Witajcie niedzielnie!
Pierwsza dobra wiadomosc,V zrobila bobeczki:laugh2:W zyciu sie tak nie cieszylam z kupy :-D
My ze swiatecznych rzeczy to mamy ubrana choinke od tygodni.Prezenty dla dzieciakow "rodzinnych i znajomych" zamowione,czekamy na ich dostarczenie.Porzadkow wielkich robic nie ma co.Reszta jakos nie za bardzo zada przygotowania sie.Ja podchodze spokojnie do takich celebracji swiatecznych.Nawet obiad w granicach normy.W tym roku mam S w domu w wieksza czesc dni i to najwazniejsze :-)
Milego dnia Kochane!
Masz rację Fiore, nacieszyć się sobą i odpocząć w rodzinnym gronie to najważniejsze w świętach. U mnie w tym roku będzie bardzo spokojnie, do kupienia zostały mi tylko dwa prezenty (jeszcze nie mam pojęcia co...) a w porządkach świątecznych pomoże mi mąż.

Fiore masz racje:tak: Dla mnie tez rodzina jest najwazniejasza:tak:
dusia zdrowka zycze:tak:
martaik ja tez mam juz prawie wszystkie porzadki swiateczne zrobione:tak: Ja postanowilam codziennie cos zrobic,a teraz pozostana tylko takie codzienne porzadki odkurzanie, scieranie kurzy itp.:tak:
Pierniczki robi moja siostra ale ja tez bym chciala choc kilka zrobic z moja corcia i synem:tak: Pierogi tez moja siostra robi:happy2:
Wczoraj poszlam jednak tylko na msze zalobna a na cmentarz juz nie:no: Nie dalam rady,cala msze stalam i strasznie bolal mnie kręgosłup:baffled:
dzis najchetniej bym tez nie wychodzila z lozka taka pogoda beznadziejna:crazy: chociaz zeby snieg padal a to chyba bedzie deszcz padal:wściekła/y:

dzien dobry dziewczeta! jak tam samopoczucie u Was dzisiaj? u mnie tak srednio... nie moglam spac w nocy. ostatnio tez czesto robi mi sie slabo i boli mnie codziennie brzuch z lewej strony (tak kluje w dole od czasu do czasu). wczesniej mialam tak kilka razy w tygodniu a teraz duzo razy codziennie. mam nadzieje, ze to normalne... w czwartek wizyta, juz nie moge sie doczekac...
pozdrowienia dla wszystkich i zycze spokojnej niedzieli!

Ostatnia edycja:
Ech skasował mi się po większości poprzedni post :szok::szok:
Wklejam go ponownie
2 dni z życiorysu miałam wyjęte bo moje suczydło najprawdopodobniej wypiło olej z patelni po frytkach i rybie.:baffled::-:)-(
Dostała takiej biegunki ,że już sama krew z niej schodziła.
Tamtej nocy zapaskudziła mi pół domu i trzeba było sprzątać.
Do tego cała była brudna i Nil jeszcze w to się położył.
Nie było wyjścia i po 24 w nocy było pranie obu futer.:baffled::baffled:
Bagatela Nil waży 40 kg i trzeba go do wanny wrzucić ,a Abra 25 więc spoko z tą kruszynką.
Przy transporcie w łazience pomogła mi Klaudia i uspokajała cały czas psy bo panikowały okrutnie :rofl2::rofl2::rofl2:
Wczoraj rano wezwałam weta i po południu już było lepiej.
Ale efekt sprzątania odbił się na moim samopoczuciu .
Brzuch boli jak diabli i bez Nospy ,ani rusz...
Ważne ,że z suką lepiej i już ogon merda i pysio się cieszy -ech widok bezcenny .:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
Zaraz idę do sklepu po świeże owoce bo mi się sałatki zachciało ,a Klaudia z Warszawy wiezie mi gofra z frutażeliną :-D:-D:-D
Wiśniowy albo malinowy smak ma być -no cóż przecież w ciąży jestem .:-D:-D:-D
Miłego dnia kobietki.

Ha ha As ale sie uśmiałam. Choć z doświadczenia wiem, że akurat w centrum akcji wcale nie jest do śmiechu. Ostatnio o tym rozmawiałam z rodziną (same psiarze) że po tego typu akcjach zmiany pieluch to sama przyjemność ;)
Mam nadzieję że już się lepiej czujesz i brzucho nie boli.

Cześć dziewczyny :) U mnie pełnia szczęścia - szczegóły w wątku ruchy dziecka :)
Teraz się tylko witam, bo wychodzimy z mężem do znajomych, wpadnę potem :)
Mam dzisiaj cudowny dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry