reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie dziewczyny.

suzi1 A ten lek na obniżenie i regulację ciśnienia to może ISOPTIN 40? Bo ja mam za wysokie ciśnienie i tętno i też mi go przepisali i miałam brać 3x1, a teraz mi zwiększyli 3x2 bo tętno się utrzymuje. I przy okazji wyszła nadczynność tarczycowa. Poproś o badanie TSH. Bedziesz mieć pewność.

Ja w nocy niemogłam spać ze szczęścia że z dzidzią wszystko dobrze mimo moich problemów ze zdrowiem. Rozwija się nawet o tydzień szybciej. Czekam na męża bo wraca z Francji...(takie życie żon kierowców zawodowych). Pozdrawiam i życze miłego i spokojnego wekeendu.

reklama
wiolka gratuluję zdania prawka:-)
suzi fajnie że już w domku i oby tak dalej :tak:
dorka to jak się dziewczynki pobawią to trochę bedziesz mieć spokoju:-D
życzę takiego powera jak ma she84:-D:-D:-D
fiore
może dziś Ci się uda:-)
a ja muszę coś wymyśleć jak ubrać mojego synusia bo będzie pastuszkiem w przedszkolu i nic nie mogę kupić więc pewnie czeka mnie robota ręczna...
ante, zuzinka dobrze że u was ok:tak::tak:
joasia jak znajdziesz czas to się odewij;-)
życzę miłego weekendu

Suzi najwazniejsze,ze Wy macie dobrze,a na tragedie innych to tylko modlitwa za nich i zyczenie im najlepszego co sie da.

Suzi gratulacje i witaj "w domu' :-D
Zabieram się za wypiek świątecznych ciasteczek, trochę wcześnie, wiem, ale jakoś się nie mogę oprzeć :-D W zeszłym roku o tej porze piekłam już pierniczki!

Annte ja też w zeszłym roku upiekłam pierniczki wcześniej i wszystkie zostały zjedzone:-D:-D Nad ranem w Wigilię skończyłam piec nowe, żeby jakieś postawić na stole:-D:-D

reklama
Witajcie niedzielnie!
Pierwsza dobra wiadomosc,V zrobila bobeczki:laugh2:W zyciu sie tak nie cieszylam z kupy :-D
My ze swiatecznych rzeczy to mamy ubrana choinke od tygodni.Prezenty dla dzieciakow "rodzinnych i znajomych" zamowione,czekamy na ich dostarczenie.Porzadkow wielkich robic nie ma co.Reszta jakos nie za bardzo zada przygotowania sie.Ja podchodze spokojnie do takich celebracji swiatecznych.Nawet obiad w granicach normy.W tym roku mam S w domu w wieksza czesc dni i to najwazniejsze :-)
Milego dnia Kochane!

Do góry