reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witajcie dziewczyny.

suzi1 A ten lek na obniżenie i regulację ciśnienia to może ISOPTIN 40? Bo ja mam za wysokie ciśnienie i tętno i też mi go przepisali i miałam brać 3x1, a teraz mi zwiększyli 3x2 bo tętno się utrzymuje. I przy okazji wyszła nadczynność tarczycowa. Poproś o badanie TSH. Bedziesz mieć pewność.

Ja w nocy niemogłam spać ze szczęścia że z dzidzią wszystko dobrze mimo moich problemów ze zdrowiem. Rozwija się nawet o tydzień szybciej. Czekam na męża bo wraca z Francji...(takie życie żon kierowców zawodowych). Pozdrawiam i życze miłego i spokojnego wekeendu.

reklama
wiolka gratuluję zdania prawka:-)
suzi fajnie że już w domku i oby tak dalej :tak:
dorka to jak się dziewczynki pobawią to trochę bedziesz mieć spokoju:-D
życzę takiego powera jak ma she84:-D:-D:-D
fiore
może dziś Ci się uda:-)
a ja muszę coś wymyśleć jak ubrać mojego synusia bo będzie pastuszkiem w przedszkolu i nic nie mogę kupić więc pewnie czeka mnie robota ręczna...
ante, zuzinka dobrze że u was ok:tak::tak:
joasia jak znajdziesz czas to się odewij;-)
życzę miłego weekendu

Suzi najwazniejsze,ze Wy macie dobrze,a na tragedie innych to tylko modlitwa za nich i zyczenie im najlepszego co sie da.

Suzi gratulacje i witaj "w domu' :-D
Zabieram się za wypiek świątecznych ciasteczek, trochę wcześnie, wiem, ale jakoś się nie mogę oprzeć :-D W zeszłym roku o tej porze piekłam już pierniczki!

Annte ja też w zeszłym roku upiekłam pierniczki wcześniej i wszystkie zostały zjedzone:-D:-D Nad ranem w Wigilię skończyłam piec nowe, żeby jakieś postawić na stole:-D:-D

reklama
Witajcie niedzielnie!
Pierwsza dobra wiadomosc,V zrobila bobeczki:laugh2:W zyciu sie tak nie cieszylam z kupy :-D
My ze swiatecznych rzeczy to mamy ubrana choinke od tygodni.Prezenty dla dzieciakow "rodzinnych i znajomych" zamowione,czekamy na ich dostarczenie.Porzadkow wielkich robic nie ma co.Reszta jakos nie za bardzo zada przygotowania sie.Ja podchodze spokojnie do takich celebracji swiatecznych.Nawet obiad w granicach normy.W tym roku mam S w domu w wieksza czesc dni i to najwazniejsze :-)
Milego dnia Kochane!

Do góry