reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
ja mam to samo;/Za to ja apetyt mam za Was wszystkie....... Dupsko rośnie...... Eh.... teraz jem wszystko na co mam ochotę
wiki.25
mama kochanych brojków
martunia nie stresuj sie napewno wszsytko jest dobrze tak wypadki sie zdarzaja wiec spokojnie ///
nocanka ja tez jem mega ilosci pocieszam sie tylko tym ze moj zaladek to bardzo szybko przetrawia ale pewnie dlugo tak fajnie nie bedzie...choc sa tego plusy i minusy bo nie daj boze jak pojde gdzies zjesc cos na miescie ..dlatego teraz musze unikac takich pokus ;-) ale co do apetetu to pochlaniam mega ilosci...
a wogole to witam sie wieczorowa pora i zaarz zmykam spac....
jestem padnieta umylam w kuchni okno bo swiata nie bylo widac a okno drazu sie rzuca w oczy jak sie wchodzi do domu do mnie...sprzatnelam lazienke kuchnie pokoje i padam...czas chyba na spanie...jutro piatekkk jupiiiiii weekend wreszcie
a tak na marginesie ciekawe co z gosiaczkiem....dawno nie bylo majowej "mamo-babci"
nocanka ja tez jem mega ilosci pocieszam sie tylko tym ze moj zaladek to bardzo szybko przetrawia ale pewnie dlugo tak fajnie nie bedzie...choc sa tego plusy i minusy bo nie daj boze jak pojde gdzies zjesc cos na miescie ..dlatego teraz musze unikac takich pokus ;-) ale co do apetetu to pochlaniam mega ilosci...
a wogole to witam sie wieczorowa pora i zaarz zmykam spac....
jestem padnieta umylam w kuchni okno bo swiata nie bylo widac a okno drazu sie rzuca w oczy jak sie wchodzi do domu do mnie...sprzatnelam lazienke kuchnie pokoje i padam...czas chyba na spanie...jutro piatekkk jupiiiiii weekend wreszcie
a tak na marginesie ciekawe co z gosiaczkiem....dawno nie bylo majowej "mamo-babci"
Ostatnia edycja:
jagoooodka
Fanka BB :)
As niestety moja wiedza w tym zakresie nie pozwala na udzielanie porad. Widzę, że ciężko masz, ale po tym co piszesz - radzisz sobie rewelacyjnie. Wierzę, że sił może czasem brakować, więc telepatycznie trochę słonka uśmiechu i siły!!
teraz doczytałam o wypracowaniu. Masz naprawdę mądrego synka i powinnaś sama pokazać to nauczycielom, żeby od razu wybić im z głowy zwątpienie co do autorstwa. Myślę, że trochę opadłyby im szczęki i może pomyśleliby troszkę nad własną krótkowzrocznościa i zlewaniem tematu. Synek ma problemy, ale pięknie go wychowujesz skoro wie w jaką stronę powinien zmierzać.
Katii82 trzymam kciuki, odpoczywaj i będzie dobrze!
she84 jeszcze możesz pisać o tym z uśmiechem? zazdroszczę
Ja od 4 tygodni kilka razy dziennie, kryzys w niedzielę do godziny 20 absolutnie nic się nie przyjęło grrr dzisiaj na szczęście tylko do 12, popołudnie jakoś przeszło lepiej.... Jest szansa, że będzie lepiej niż z synkiem - z nim do końca 15 tyg tak miałam grrrrrr
annte pozazdrościć
polecam http://www.skapiec.pl/site/cat/1071/comp/26506, dużo ciekawych informacji, opisany rozwój maluszka miesiąc po miesiącu i to wydaje mi się tak najbardziej rozsądnie, bo jak się czyta niektóre kalendarze rozwoju dziecka to wariacji można dostać. Poruszają tam chyba każdy problem jaki może Ciebie spotkać w pierwszym roku życia dziecka.
dusia delikatne pobolewania i kłucia jak najbardziej normalne
czarnula gratki! Miłej kąpieli!!
Ilona na mnie zawsze pozytywnie działa jakaś wciągająca książka... Spróbuj oderwać w ten sposób myśli...
marta będzie dobrze!
teraz doczytałam o wypracowaniu. Masz naprawdę mądrego synka i powinnaś sama pokazać to nauczycielom, żeby od razu wybić im z głowy zwątpienie co do autorstwa. Myślę, że trochę opadłyby im szczęki i może pomyśleliby troszkę nad własną krótkowzrocznościa i zlewaniem tematu. Synek ma problemy, ale pięknie go wychowujesz skoro wie w jaką stronę powinien zmierzać.
Katii82 trzymam kciuki, odpoczywaj i będzie dobrze!
she84 jeszcze możesz pisać o tym z uśmiechem? zazdroszczę
annte pozazdrościć
polecam http://www.skapiec.pl/site/cat/1071/comp/26506, dużo ciekawych informacji, opisany rozwój maluszka miesiąc po miesiącu i to wydaje mi się tak najbardziej rozsądnie, bo jak się czyta niektóre kalendarze rozwoju dziecka to wariacji można dostać. Poruszają tam chyba każdy problem jaki może Ciebie spotkać w pierwszym roku życia dziecka.
dusia delikatne pobolewania i kłucia jak najbardziej normalne
czarnula gratki! Miłej kąpieli!!
Ilona na mnie zawsze pozytywnie działa jakaś wciągająca książka... Spróbuj oderwać w ten sposób myśli...
marta będzie dobrze!
suzi1
Kocham Cię synuś
A co to za urządzenie?w takich wlasnie chwilach doceniam fakt posiadania monitoru oddechu, na poczatku pozwalał mi on spokojnie spac, a teraz gdy martwie sie czy coś złego sie nie stało kolejny raz doceniam to urzadzenie
Wiki okno mylas i tyle sprzatalas? NIE WOLNO!!!
reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
suuzi tylko jedno malutkie
Podziel się: