reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
no więc tak:)
wybrałam się pierwszy raz do przychodni w moim mieście - zwykle chodziłam do tej, w której pracuje moja mama. denerwowałam się okropnie, nogi mi sie aż uginały:)
położna była przemiła! jestem nią mile zaskoczona, wszystko mi poopowiadała, wytłumaczyła, pokazała i nawet pośmiałyśmy się rozmawiając o dzieciach. lekarz natomiast - stary zgred;p absolutnie nie jest zły, ale taki dziadkowaty. nie usłyszałam niestety serduszka, dopiero na następnej wizycie 13października:( a! łóżko okropne- i tu : "szerzej nogi" :D
w sumie nie dowiedziałam się niczego nowego, potwierdził, że ciąża jest i "wygląda na odpowiednią do swojego wieku". skierowanie na badania dał i jeszcze dowcipkował na temat ciązy. w sumie jestem zadowolona, czekam z utęsknieniem na 13.10:)

Oj ja też dzisiaj w kiepskiej formie, w nocy nie mogłam spać, teraz strasznie boli mnie głowa i kłuje z lewej strony brzucha- kurcze a wizytę mam dopiero we wtorek. Mam nadzieję, że mi przejdzie.
As, jestem pełna szacunku i uznania dla Ciebie i Twojego synka. A ludzie są naprawdę straszni.
Annte, super, że mąz tak się doszkala, mój nalezy do tych co nie cierpią czytać- przy pierwszej ciąży mimo, że mu podsuwałam książki to ich nie czytał, więc nie łudze się, że teraz będzie inaczej. Najważniejsze, że przy porodzie mogłam na niego liczyć, a łez w jego oczach po urodzeniu Mateuszka nie zapomnę nigdy:)
Dziewczyny, czy z tym kłuciem z lewej strony to normalne?

zanetaa, najwazniejsze, ze jestes zadowolona, ja tez jeszcze nie slyszalam serduszka, czekam do 17.10., jeszcze 2 tygodnie i 4 dni :)
dusia, mnie kluje raz z lewej raz z prawej wiec mysle ze to normalne jest...

Wlasnie gotuje obiadek:) Może jak coś normalnego zjem to mi przejdzie...ojj fatalnie sie czuje;/ wrrrr
Zle spalam w nocy i to moze dlatego? jakies chore sny miałam:(

Dusia spokojnie:* Wszytko jest ok :tak:
Jutro znow przyjeżdża inny kuzyn do nas;/ i szczerze powiedziawszy nie mam ochoty na spotkania:(

był już facet od wody i naprawił :)
wreszcie się wykąpie dzisiaj jupi :)
kurde wiecie nigdy tak nie tesknilam za woda jak teraz :) teraz wiem co to znaczy brak wody hehe

reklama
Do góry