Witaj i gratulujęWitam :-)
Czy mogę do Was dołączyć?
Wszystkiego pewnie nie nadrobię, ale będę się starała być na bieżąco :-)
Tak normalne .Oj tak tak, ciężko wysiedzieć w pracy, a od paru dni ciężko w ogóle do niej wstać. Teraz to bym tylko spała, nic mi się nie chce, a du tej pory, powrót z pracy sprzątanie gotowanie i już cały dzień zleciał, a teraz myślę tylko o łóżku
Dziewczyny napiszcie jakie macie objawy dotyczące brzuszka, bo mnie raczej codziennie, od czasu do czasu, przez chwilkę bolą czy kłują jajniki, odczucie podobne jak przy owulacji. Macie coś takiego?? Wiem, że macica powoli się rozciąga, tzn jej wiązadła i mogą być takie objawy. ale ja już sama nie wiem czy to normalne :-)
Bardzo dobrze.no to jednak wybiorę się jutro do gina USg i tak mi jutro nie zrobi bo w gabinecie nie ma ale powie że mam przyjechac do niego do szpitala na nastepny dzien , bo tak robil za pierwszym razem więc bedzie juz o kolejny dzien więcej ciąży
Skład Apapu i Panadolu to nic innego jak Paracetamol.Po prostu inna nazwa.;-):-):-)Kochane mam takie pytanko Bo bylam w aptece i chciałam kupic sobie apap i pani farmaceutka zaproponowala mi panadol powiedziala ze to taki sam sklad. Czyli jego mogę spokojnie zażyć ? Strasznie boli mnie głowa