reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam :-)
Czy mogę do Was dołączyć?
Wszystkiego pewnie nie nadrobię, ale będę się starała być na bieżąco :-)
Witaj i gratuluję:tak:

Oj tak tak, ciężko wysiedzieć w pracy, a od paru dni ciężko w ogóle do niej wstać. Teraz to bym tylko spała, nic mi się nie chce, a du tej pory, powrót z pracy sprzątanie gotowanie i już cały dzień zleciał, a teraz myślę tylko o łóżku :angry:

Dziewczyny napiszcie jakie macie objawy dotyczące brzuszka, bo mnie raczej codziennie, od czasu do czasu, przez chwilkę bolą czy kłują jajniki, odczucie podobne jak przy owulacji. Macie coś takiego?? Wiem, że macica powoli się rozciąga, tzn jej wiązadła i mogą być takie objawy. ale ja już sama nie wiem czy to normalne :-)

Tak normalne .
no to jednak wybiorę się jutro do gina USg i tak mi jutro nie zrobi bo w gabinecie nie ma ale powie że mam przyjechac do niego do szpitala na nastepny dzien , bo tak robil za pierwszym razem więc bedzie juz o kolejny dzien więcej ciąży:)
Bardzo dobrze.

Kochane mam takie pytanko :confused: Bo bylam w aptece i chciałam kupic sobie apap i pani farmaceutka zaproponowala mi panadol powiedziala ze to taki sam sklad. Czyli jego mogę spokojnie zażyć ? Strasznie boli mnie głowa :baffled:
Skład Apapu i Panadolu to nic innego jak Paracetamol.Po prostu inna nazwa.;-):-):-)

reklama
witam was ponownie. dzisiaj byłam na drugiej wizycie u lekarza. termin mamy na 17 maja. wyniki badań ok. martwię się tylko tą opryszczką, ale nic nie mogę na nią już poradzić i sama musi się zagoić. nawet mi nic pani gin na nią nie przepisała. cały czas jestem straszliwie senna i praktycznie bym tylko spała. Odkąd dowiedziałam się o ciąży jestem już na l4, bo pracuję z agresywnymi, upośledzonymi i autystycznymi dziećmi i praca w takim stanie byłaby niebezpieczna. jestem strasznie przewrażliwiona przez moją pracę, ale w sumie to praca z chorymi dziećmi uświadamia człowiekowi, jak wiele jest różnych przypadłości i strasznie się tym stresuję, chociaż wiem, że powinnam być dobrej myśli...

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie nowe Mamusie:)
As, ogromnie się cieszę Twoim szczęściem:)
Byłam dziś u lekarza, mam założoną kartę ciąży. Maleństwo ma 11mm. Słyszałam jak pięknie bije mu serduszko:) Lekarz stwierdził, że jest bardzo dobrej myśli jeśli chodzi o moją ciążę:) jestem szczęśliwa:)

Witam!
Chciałabym do Was dołączyć.Mam termin na 3 maj.:-)
Witaj

Witam serdecznie nowe Mamusie:)
As, ogromnie się cieszę Twoim szczęściem:)
Byłam dziś u lekarza, mam założoną kartę ciąży. Maleństwo ma 11mm. Słyszałam jak pięknie bije mu serduszko:) Lekarz stwierdził, że jest bardzo dobrej myśli jeśli chodzi o moją ciążę:) jestem szczęśliwa:)
Super też się cieszę razem z Tobą.

witam was ponownie. dzisiaj byłam na drugiej wizycie u lekarza. termin mamy na 17 maja. wyniki badań ok. martwię się tylko tą opryszczką, ale nic nie mogę na nią już poradzić i sama musi się zagoić. nawet mi nic pani gin na nią nie przepisała. cały czas jestem straszliwie senna i praktycznie bym tylko spała. Odkąd dowiedziałam się o ciąży jestem już na l4, bo pracuję z agresywnymi, upośledzonymi i autystycznymi dziećmi i praca w takim stanie byłaby niebezpieczna. jestem strasznie przewrażliwiona przez moją pracę, ale w sumie to praca z chorymi dziećmi uświadamia człowiekowi, jak wiele jest różnych przypadłości i strasznie się tym stresuję, chociaż wiem, że powinnam być dobrej myśli...
Dobrze ,że jest dobrze.
Ja też pracuję z dziećmi niepełnosprawnymi.

Dziewczyny trzymajcie kciuki,bo zaczęłam lekko plamić tak na brązowo i zastanawiam czy to może być po badaniu lub nocnych igraszkach.
Kurczę zaraz do pracy .Ja tam zwariuję normalnie.
Na razie idę do łóżka poleżeć i czekam,czekam ,czekam co będzie dalej...:baffled::baffled::baffled:

Dziewczyny trzymajcie kciuki,bo zaczęłam lekko plamić tak na brązowo i zastanawiam czy to może być po badaniu lub nocnych igraszkach.
Kurczę zaraz do pracy .Ja tam zwariuję normalnie.
Na razie idę do łóżka poleżeć i czekam,czekam ,czekam co będzie dalej...:baffled::baffled::baffled:
no to przestańcie grzeszyć;-) nam wtedy ginka zabroniła na jakiś czas no i kciukasy zaciskamy:tak:
Patina 26 POWODZENIA
suzi 1 może nie będą to najgorsze miesiące musimy pozytywnie się wspierać:-)
Witajcie nowe mamy:-)

Ostatnia edycja:
Zadzwoniłam od razu do ginka.
Kazał wziąć Nospę i się położyć.Zadzwonić za 2 godzinki czyli po 19.

W razie czego to mnie dziś jeszcze przyjmie.:tak:
Na razie się ustabilizowało i niech tak zostanie.
Brzuch nadal boli tzn czuję w środku kamień czyli macica jest mocno spięta i chyba będzie druga Nospa bo jedna sobie nie radzi.
Ważne ,że plamienia świeżego nie ma.
Do pracy zadzwoniłam i szefowa powiedziała,że nie mam prawa dziś przyjeżdżac.
Mam wziąć dobrą książkę i się polenić.;-):-):-)

Ja wolę te gadułki.
Talking Twin Babies - PART 2 - OFFICIAL VIDEO - YouTube

reklama
ticker.php
Jestem w pierwszej ciąży i nie możemy się doczekać Naszego Kochanego Aniołka !!!!

Do góry