reklama
witam mamusie !!!!
mam doła nie mogę dogadac się z moim A brak mi już sił na niego...dzis sie prawie "pobilismy" o nieumyte naczynia trudno mu zrozumiec ze jak wrocilam pol godziny przed nim do domu to zajelam sie dzieckiem a nie naczyniami czy oni wszyscy tacy są, czy tylko ja mam pecha?
Gratulacje witamyWitam!
Chciałabym do Was dołączyć.Mam termin na 3 maj.:-)
wiki.25
mama kochanych brojków
As kochana odpoczywaj....dobrze ze nie ma plamien to najwazniejsze ze sie unormowalo...jak najwiecej odpoczywaj dzis :-*
ja też do Was dołączam......Termin na 17 maj
Ostatnia edycja:
wiki.25
mama kochanych brojków
mam doła nie mogę dogadac się z moim A brak mi już sił na niego...dzis sie prawie "pobilismy" o nieumyte naczynia trudno mu zrozumiec ze jak wrocilam pol godziny przed nim do domu to zajelam sie dzieckiem a nie naczyniami czy oni wszyscy tacy są, czy tylko ja mam pecha?
oj moze mial zly dzien...spokojnie.. ..wiesz oni nasze ciaze tez przezywaja na swoj sposob i czasem sami sobie nie radza z emocjami i wlasnie potem o glupie *******ki idzie ...glowka do gory prosze sie juz nie dolkowac :*
reklama
Mój maż jest typem twardziela, a w temacie dzieci to taka ciepła klucha, wiem to niby się ze sobą kłóci, ale tak jakoś się dzieje...Niesamowicie przezywa wszystko co dotyczy Maluchów i moje wizyty to dla niego wiekszy stres niz dla mnie, ale wnerwiają mnie te jego nastroje!!! Do ch... to ja jestem w ciąży!
Suzi, tak sie rozpedziłam ze nie wzielam zdjecia, ale dzwonilam do gina i fotka zaczeka do nastepnej wizyty za to dzwiek serduszka...bezcenne
Suzi, tak sie rozpedziłam ze nie wzielam zdjecia, ale dzwonilam do gina i fotka zaczeka do nastepnej wizyty za to dzwiek serduszka...bezcenne
Podziel się: