reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

wiesz co niektorzy przezywaja ciaze jak by tez byli ;-) a najlepszy dowod przeczytaj sobie blog dziennik ciezarowca ja dostalam w formie ksiazki od kolezanki naprawde warto i daj swsojemu mezowi pozniej do przeczytania...mozna sie posmiac i zrozumiec podejscie facetow a oni nasze ;-) hahahaha

dziewczynki ja uciekam moj maluszek 4 letni jedzie jutro na pierwsza taka dluga wycieczke jedzie z przedszkolem do łeby :) i musimy przed 7 byc juz w przedszkolu czyli mama po 5 musi wstac :(

reklama
dziekuje wzajemnie ...do jutra mamusie :)

jutro pewnie dzien pelen stresu dla mnie bedzie czy wszystko bedzie ok...noo nic uciekam juz naprawde papaptki

martaik idz przytul sie do mezula godzenie jest najprzyjemniejsze ;-)

As mam nadzieje odpoczywasz i wszystko jest dobrze ...

spijcie spokojnie patki

Martus zobaczysz wszysko bedzie dobrze, dogadacie się ;-) Wszystko jest jeszcze "nowe" i pewnie dlatego taka reakcja:) albo powiedz mezowi nich kupi zmywarkę :-D nie bedzie problemu :tak:

Kiedy masz kolejną wizyte?

Na razie nowych plamiń brak.Jest oki.
Lekarz kazał wziąc nospę forte i odpoczywać ile się da.
Jak się do jutra nie uspokoi to jutro chce mnie widzieć.
A jak się uspokoi to git.
Lekarz powiedział,że wie od czego te plamienia,bo ciąża jest nietypowo zagnieżdżona i być może trzeba będzie podać jednak jakieś leki.:baffled::baffled::baffled:

martaik wszystko bedzie ok, tak z tymi facetami jest :)
moj tez mnie czasami wkurza
wraca z pracy i wiecznie mu nic nie pasi wiecznie tylko drze sie na wszystko i na wszystkich
az czlowiek ma ochote zeby zaczal sie nowy dzien i zeby poszedl do tej pracy i zeby byl spokoj i cisza :)

85993e3k5awga3cr.png

Ostatnia edycja:
reklama
Suzi, mamy zmywarkę, ale to g... zostawiło jakiś osad i muszę umyć ręcznie to wszystko co akurat było w zmywarce, oczywiście w rekawiczkach:) Wizytę mam za 4 tygodnie, no chyba ze cos sie zacznie dziac to wtedy wczesniej ale mam nadzieje ze dopiero za 4:)
Czarnula, wyjęłaś mi to z ust, tez najbardziej lubie jak jest w pracy:)
Asik, uważaj na siebie.

Do góry