reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

no to jednak wybiorę się jutro do gina USg i tak mi jutro nie zrobi bo w gabinecie nie ma ale powie że mam przyjechac do niego do szpitala na nastepny dzien , bo tak robil za pierwszym razem więc bedzie juz o kolejny dzien więcej ciąży:)

reklama
Ja też chcę już do domku ... a dziewczyny, Wam też ciężko się skupić na pracy? ja jestem strasznie rozkojarzona i nie mogę się skupić na dłużej :-(

Dziękuję za przyjęcie :-)

ja mam to samo :-) od conajmniej tygodnia, nawet bralam sobie prace do domu bo tam mi bylo sie latwiej skupic, zwlaszcza po malej drzemce :-)

Dziewczyny napiszcie jakie macie objawy dotyczące brzuszka, bo mnie raczej codziennie, od czasu do czasu, przez chwilkę bolą czy kłują jajniki, odczucie podobne jak przy owulacji. Macie coś takiego?? Wiem, że macica powoli się rozciąga, tzn jej wiązadła i mogą być takie objawy. ale ja już sama nie wiem czy to normalne :-)

hej, mnie tez bola jajniki, raz z jednej strony raz z drugiej, ostatnie 2 dni bylo ok ale dzisiaj zowu sie zaczelo wiec to chyba norma
pozdrawiam

mnie dzis pobolewa brzuch jak na @ nie ciagle ale tak od czasu do czasu.....
i łapie mnie LEŃ:shocked2:Położyłabym się ale ciagle słyszę mama to ,mama tamto....oj niech już będzie wieczór ...

Oj tak tak, ciężko wysiedzieć w pracy, a od paru dni ciężko w ogóle do niej wstać. Teraz to bym tylko spała, nic mi się nie chce, a du tej pory, powrót z pracy sprzątanie gotowanie i już cały dzień zleciał, a teraz myślę tylko o łóżku :angry:

Dziewczyny napiszcie jakie macie objawy dotyczące brzuszka, bo mnie raczej codziennie, od czasu do czasu, przez chwilkę bolą czy kłują jajniki, odczucie podobne jak przy owulacji. Macie coś takiego?? Wiem, że macica powoli się rozciąga, tzn jej wiązadła i mogą być takie objawy. ale ja już sama nie wiem czy to normalne :-)

jak byłam w pierwszej ciązy to miałam podobne i dosyć mocne uczucie kłucia, moja ginka w Polsce mowiła jak kłuje to rośnie:tak: więc się nie martw to nie jedyne objawy jak nas będą czekać w ciągu najbliższych miesięcy;-) grunt to nie panikować i kto to pisze hehehehe:-D

Kochane mam takie pytanko :confused: Bo bylam w aptece i chciałam kupic sobie apap i pani farmaceutka zaproponowala mi panadol powiedziala ze to taki sam sklad. Czyli jego mogę spokojnie zażyć ? Strasznie boli mnie głowa :baffled:

Witam drogie mamy :) Po dłuższej nieobecnosci znowu sie pojawiam. Bylam dzisiaj u gin. moje malenstow ma 7 tyg i 1 dzien. Kolejna wizyta za 3 tyg znowu najdłuższe 3 tygodnie w moim zyciu:) A tak pozatym to powiem wam ze mam straszne mglosci i wogole schudłam 2 kg :/ Czegoto sie nie robi z miłosci :) Musze poczytac troche forum aby zobaczyc co tam u was słychac .Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
i ja sie witam po przerwie :)
drota, no to se możemy łapki podać :) ja tez poleciałam z wagą, i też mdłości nadal męczą, choć tfu tfu ostatnio jakby trochę mniej :) Zero apetytu, jem bo muszę, ot co. Ale wczoraj się nażarłam gofrów z bitą śmiet. i owocami przeróżnymi :p chyba z 4 zmieściłam! Rozpusta, jak nic, ale chyab nie prędko znów gofrownicę uruchomię hihi :p
Suzi, Panadol bezpieczny, jak i Apap, więc jeśli męczy Cię ból, to spokojnie łyknij tabsa. Stres związany z bólem gorszy, niż 1 pigułka.
Oj... i posiedziałam no... lece bo synuś przyszedł z tata :D
paaaa :)

Ostatnia edycja:
reklama
JAkubka bardzo dziękuje :*
Ja się smieje ze te 3 moiesiace to bedą "najgorze 3 miesiace mojego zycia" oczywiscie chodzi mi o stres związany z czekaniem :sorry2:

Do góry