Fioletowa, przepraszam, jak przeczytałam o Michałku to straciłam głowę...wyłam cały wieczór...rano miałam tak spuchniete oczy ze swiata nie widziałam...obudziłam w srodku nocy mojego synka i wzielam go do swojego łózka...nie potrafię zrozumieć jak to się dzieje, ze takie Maluszki odchodzą...
reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
fioletowa....nie pomyliło Ci się...miałam mieć wizytę 15, ale zaczęłam znowu trochę plamić i się wystraszyłam i pobiegłam wcześniej....
i wsio ok....
i wsio ok....
suzi1
Kocham Cię synuś
WItam Was kochane
Oj ja dzis się kiepściutko czuje;/ niby ok ale jakoś tak gorsze samopoczucie
Gratuluje nowym mamusiom i życzę spokojnych miesięcy
Karolcia super wieści
Ja już się doczekać nie mogę czwartku;-) cały czas myślę co gin powie
Oj ja dzis się kiepściutko czuje;/ niby ok ale jakoś tak gorsze samopoczucie
Gratuluje nowym mamusiom i życzę spokojnych miesięcy
Karolcia super wieści
Ja już się doczekać nie mogę czwartku;-) cały czas myślę co gin powie
Suzi, bedzie wszystko ok, zobaczysz
Karolciu, ja takze lekko plamilam, ale tez ponoc wszystko ok w ciazy ze Stasiem plamiłam raz w miesiacu az do 7 miesiaca...masakra...byłam stałym bywalcem izby przyjęć w naszym szpitalu położniczym, ale na szczescie niedługo po tym wychodziłam z tego szpitala z moim najwiekszym skarbem
Karolciu, ja takze lekko plamilam, ale tez ponoc wszystko ok w ciazy ze Stasiem plamiłam raz w miesiacu az do 7 miesiaca...masakra...byłam stałym bywalcem izby przyjęć w naszym szpitalu położniczym, ale na szczescie niedługo po tym wychodziłam z tego szpitala z moim najwiekszym skarbem
wiki.25
mama kochanych brojków
dziewczynki jak mi sie chce spac...to jest okropnosc bo w nocy cierpie na bezsennosc i budze sie co chwile bo to pic to siusiu to znowu goraco i tak ciagle a w dzien poprostu spie na stojaco ;-/
masakra ;-)
ja dzis powiadomilam szefowa w pracy ;-)
dziewczynki mam jeszcze pytanie...bo ja juz nie pamietam jakie badania robi sie teraz na poczatku ciazy dostalam na morfologie i przeciwciala cos jeszcze robicie?? dostalyuscie jeszcze na cos skierowania???
masakra ;-)
ja dzis powiadomilam szefowa w pracy ;-)
dziewczynki mam jeszcze pytanie...bo ja juz nie pamietam jakie badania robi sie teraz na poczatku ciazy dostalam na morfologie i przeciwciala cos jeszcze robicie?? dostalyuscie jeszcze na cos skierowania???
Ostatnia edycja:
Wiki, ja skierowanie dostane za dwa tygodnie, ale pamietam ze w poprzedniej ciąży dostałam na morfologie, mocz, kiłe. Robiłam takze badania na przeciwciała cytomegalii i toksoplazmozy. Toksoplazmoze robilam ze wzgledu na poronienie, a cytomegalie, poniewaz chorowała na nia córka mojej kuzynki i lekarz chcial sie upewnic czy juz ja przebylam, czy ogrniczyc z nia kontakty, okazalo sie ze mam to juz za soba.
reklama
nocanka
Mama Klaudii
Ja nic nie biorę, w poprzedniej ciąży brałam kwas foliowy i witaminy, nic więcej, aaa jeszcze na pewnym etapie musiałam brać żelazo - pamiętam to jak największą makabrę - wymioty, zatwardzenie ogólnie okrutność i dlatego w tej ciąży aby uniknąć tej "przyjemności" od razu jem dużo posiłków zawierających żelaza, czyli czerwone mięso, buraczki i po powrocie będzie też pieczone jabłko Bo żelaza już brać nie chcę......
Podziel się: