Suzi, masz absolutną rację, ja także czuję się tak jak gdyby to była moja pierwsza ciąża, a jest trzecia. Pierwszą straciłam w 8 tygodniu, a druga na szczęście zakończyła się narodzinami mojego synka. Jeszcze niedawno myślałam, ze ta ciąża to bedzie luzik, ze juz nie bede sie stresowała, ale tak nie jest, denerwuje sie chyba jeszcze bardziej, poniewaz teraz wiem jak wielkim szczęściem jest uśmiech dziecka, chcę mieć to szczęście razy dwa
Niesamowicie marzę o początku czwartego miesiąca gdy zacznę robić zakupy dla Maleństwa, wszystko mam po Stasiu, ale zakupy to wielka przyjemnosc ktorej sobie nie odmowię. Znajomi gdy bylam w poprzedniej ciąży smiali sie ze mam wyprawke dla 5-raczkow, mam zarowno blekitną jak i rozowa ciekawe dla jakiej gromadki bede miala wyprawke tym razem Mam nadzieje ze nic zlego sie nie przytrafi...
Niesamowicie marzę o początku czwartego miesiąca gdy zacznę robić zakupy dla Maleństwa, wszystko mam po Stasiu, ale zakupy to wielka przyjemnosc ktorej sobie nie odmowię. Znajomi gdy bylam w poprzedniej ciąży smiali sie ze mam wyprawke dla 5-raczkow, mam zarowno blekitną jak i rozowa ciekawe dla jakiej gromadki bede miala wyprawke tym razem Mam nadzieje ze nic zlego sie nie przytrafi...