reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

023.jpg
To i ja coś w miarę aktualnego wrzucę ;-) 007.jpg

Załączniki

• 023.jpg
    023.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 56
  • 007.jpg
    007.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
oj żebyś wiedziała- Aluśka waży już 11,7 i ma 81 cm. Ulka na tym etapie ważyła koło 10 kilo i miała jakieś 78 cm. A Alka przecież się i mniejsza i lżejsza urodziła. A do tego jest niesamowitym łobuziakiem

He he:) To moj Marcel ma 12,5 kg i 90 cm:) Mikoaj ma 109 cm i 15 kg:) Jak mial tyle co Marcel to nie pamietam juz jaki byl gabarytowo, ale na pewno mniejszy:)

Ja w sumie nie wiem ile teraz Olka waży ale ciuszki kupuje na 104 bo 98cm to takie na styk :)
a wasze ile teraz mierza?
co u Was dziewczyny?

Ulka ma koło 96 wzrostu, a waży ok. 14 kilo.
U nas w zasadzie sporo się dzieje. Do końca miesiąca normalnie pracujemy, potem miesiąc urlopu i od września Ula do przedszkola. Urlop spędzamy głównie w Łodzi- tylko na tydzień do Jarosławca jedziemy.
No i lecimy z budową domu. W środę skończyli dach, a w sierpniu planujemy się zabrać za okna na parterze i za drzwi wejściowe. Później to już systematycznie, bez spinania się będziemy kłaść instalacje i wykańczać.

Ostatnia edycja:
Super Aga oby z budowa wszystko szlo tak jak sobie zaplanujecie bez wiekszych niespodzianek. Mnie tez sie marzy dom, nawet mam projekt ktory mi sie podoba ale szans na budowe zadnych nie mamy

Aksmobulka a Ty na kiedy masz termin? Ime wybrane?:) Liste na rodzenstwie musze zmodyfikowac:p
Olisia teraz Twoja kolej:p

Moj Mikolaj nosi ubranka 110/116. Zalezy jaka firma:)

U nas adaptujemy poddasze i malowac wszystko po kolei bedziemy:) Jak juz bedzie po to sie pochwale:) Na razie szlifuja nam gladzie na regipsach:) i zaraz beda malowac na bialo. Drzwi juz zamowione, parpety przyjada pomierzyc i bede musiala wybrac wzor, W przyszlym tyg bede musiala kupic panele, klamki, kontakty, farby i jakies lampy... I jeszcze ocieplic dom w tym roku musimy zdazyc...

reklama
U nas dziewczyny póki co masakra...Oliwka jak słyszy o dzidzi w brzuszku odrazu jest odpowiedz "nie chce"...wiec nie bedzie łatwo z adaptacją maluszka w domu ze strony starszej siostry:/ Czuje się średnio , bo jak to uroku mojej ciąży...znowu skacze mi ciśnienie i muszę się bardzo kontrolować.Termin mam na koniec stycznia,będzie chyba córa,więc imion mamy pare :D Mój mąż nie zgadza się na kornelke więc mam do wyboru jeszcze Kasie ,Anastazje lub MAje ;)

Co do wagi naszych pociech...Oliwka zawsze należała do tych drobniejszych z forum i tak zostało ;) 12 kg 91 cm ;) Straszna łobuziara drańska ale ze słodkością ;)

Licze na to że powrócą też inne mamcie do forum i od nowa zaczniemy plotkowanie na bb <3 <3

Do góry