reklama
hej! u nas wszystko ok. Też żałuje, że wątek umarł. Na fejsie to ja nie nadążam. Tutaj to było takie nasze miejsce. Też nie miałam czasu, żeby codziennie coś pisać, ale zawsze mogłam Was nadrobić. Na fejsie nie daję rady i przestałam śledzić, bo ciągle byłam nie w temacie. szkoda... Pozdrawiam Was
aksmobulka
Fanka BB :)
Witajcie...my jako najpóźniejsze planujemy urodzinki na koniec miesiąca Przygotowania już są...w końcu mamy małą fanke świnki peppy i myszka miki ,więc bedzię mieszanie Prezenty kupione ...tylko czekać na ten dzień i świętować.!!!
Ale ten czas leci....minęły ponad 3 lata jak narzekałyśmy na opuchnięte nogi i wielkie brzuchole toczące się... a tu nasze cudowne skarbki kończą 3 magiczne latka swojego życia!!! coś cudownego....dalej nie moge sie nadziwić kiedy to tak szybko zleciało Szkoda faktycznie że każdy uciekł na fb ..może za jakiś czas jakaś grupka z nas postanowi znowu udzielać się tutaj buziaki dla wszytskich i pozdrawiam
Ale ten czas leci....minęły ponad 3 lata jak narzekałyśmy na opuchnięte nogi i wielkie brzuchole toczące się... a tu nasze cudowne skarbki kończą 3 magiczne latka swojego życia!!! coś cudownego....dalej nie moge sie nadziwić kiedy to tak szybko zleciało Szkoda faktycznie że każdy uciekł na fb ..może za jakiś czas jakaś grupka z nas postanowi znowu udzielać się tutaj buziaki dla wszytskich i pozdrawiam
Załączniki
Faktycznie .Wszyscy na fb odeszli.
Dostałam jednak linka aktywacyjnego z forum to zajrzałam .
U nas już 3 latka minęły .
karolcia zadowolona ,my również .
Męczy tylko strasznie o kolejny to ,bo nie rozumie ,że to tylko z okazji urodzin .
Ciągle słyszę .
Mama zlób tolt -pysny był
A to mała 3 latka
Dostałam jednak linka aktywacyjnego z forum to zajrzałam .
U nas już 3 latka minęły .
karolcia zadowolona ,my również .
Męczy tylko strasznie o kolejny to ,bo nie rozumie ,że to tylko z okazji urodzin .
Ciągle słyszę .
Mama zlób tolt -pysny był
A to mała 3 latka
Załączniki
reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Podziel się: