reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Te majowe maluchy urosly bardzo szybko A jeszcze szybciej to chyba rosnie ich mlodsze rodzenstwo
paulinka88
He he To moj Marcel ma 12,5 kg i 90 cm Mikoaj ma 109 cm i 15 kg Jak mial tyle co Marcel to nie pamietam juz jaki byl gabarytowo, ale na pewno mniejszy
Ulka ma koło 96 wzrostu, a waży ok. 14 kilo.
U nas w zasadzie sporo się dzieje. Do końca miesiąca normalnie pracujemy, potem miesiąc urlopu i od września Ula do przedszkola. Urlop spędzamy głównie w Łodzi- tylko na tydzień do Jarosławca jedziemy.
No i lecimy z budową domu. W środę skończyli dach, a w sierpniu planujemy się zabrać za okna na parterze i za drzwi wejściowe. Później to już systematycznie, bez spinania się będziemy kłaść instalacje i wykańczać.
U nas w zasadzie sporo się dzieje. Do końca miesiąca normalnie pracujemy, potem miesiąc urlopu i od września Ula do przedszkola. Urlop spędzamy głównie w Łodzi- tylko na tydzień do Jarosławca jedziemy.
No i lecimy z budową domu. W środę skończyli dach, a w sierpniu planujemy się zabrać za okna na parterze i za drzwi wejściowe. Później to już systematycznie, bez spinania się będziemy kłaść instalacje i wykańczać.
Ostatnia edycja:
paulinka88
Aksmobulka a Ty na kiedy masz termin? Ime wybrane? Liste na rodzenstwie musze zmodyfikowac
Olisia teraz Twoja kolej
Moj Mikolaj nosi ubranka 110/116. Zalezy jaka firma
U nas adaptujemy poddasze i malowac wszystko po kolei bedziemy Jak juz bedzie po to sie pochwale Na razie szlifuja nam gladzie na regipsach i zaraz beda malowac na bialo. Drzwi juz zamowione, parpety przyjada pomierzyc i bede musiala wybrac wzor, W przyszlym tyg bede musiala kupic panele, klamki, kontakty, farby i jakies lampy... I jeszcze ocieplic dom w tym roku musimy zdazyc...
Olisia teraz Twoja kolej
Moj Mikolaj nosi ubranka 110/116. Zalezy jaka firma
U nas adaptujemy poddasze i malowac wszystko po kolei bedziemy Jak juz bedzie po to sie pochwale Na razie szlifuja nam gladzie na regipsach i zaraz beda malowac na bialo. Drzwi juz zamowione, parpety przyjada pomierzyc i bede musiala wybrac wzor, W przyszlym tyg bede musiala kupic panele, klamki, kontakty, farby i jakies lampy... I jeszcze ocieplic dom w tym roku musimy zdazyc...
reklama
aksmobulka
Fanka BB :)
U nas dziewczyny póki co masakra...Oliwka jak słyszy o dzidzi w brzuszku odrazu jest odpowiedz "nie chce"...wiec nie bedzie łatwo z adaptacją maluszka w domu ze strony starszej siostry:/ Czuje się średnio , bo jak to uroku mojej ciąży...znowu skacze mi ciśnienie i muszę się bardzo kontrolować.Termin mam na koniec stycznia,będzie chyba córa,więc imion mamy pare Mój mąż nie zgadza się na kornelke więc mam do wyboru jeszcze Kasie ,Anastazje lub MAje
Co do wagi naszych pociech...Oliwka zawsze należała do tych drobniejszych z forum i tak zostało 12 kg 91 cm Straszna łobuziara drańska ale ze słodkością
Licze na to że powrócą też inne mamcie do forum i od nowa zaczniemy plotkowanie na bb <3 <3
Co do wagi naszych pociech...Oliwka zawsze należała do tych drobniejszych z forum i tak zostało 12 kg 91 cm Straszna łobuziara drańska ale ze słodkością
Licze na to że powrócą też inne mamcie do forum i od nowa zaczniemy plotkowanie na bb <3 <3
Podziel się: