reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

023.jpg
To i ja coś w miarę aktualnego wrzucę ;-) 007.jpg

Załączniki

• 023.jpg
    023.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 52
  • 007.jpg
    007.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 36
reklama
oj żebyś wiedziała- Aluśka waży już 11,7 i ma 81 cm. Ulka na tym etapie ważyła koło 10 kilo i miała jakieś 78 cm. A Alka przecież się i mniejsza i lżejsza urodziła. A do tego jest niesamowitym łobuziakiem

He he:) To moj Marcel ma 12,5 kg i 90 cm:) Mikoaj ma 109 cm i 15 kg:) Jak mial tyle co Marcel to nie pamietam juz jaki byl gabarytowo, ale na pewno mniejszy:)

Ja w sumie nie wiem ile teraz Olka waży ale ciuszki kupuje na 104 bo 98cm to takie na styk :)
a wasze ile teraz mierza?
co u Was dziewczyny?

Ulka ma koło 96 wzrostu, a waży ok. 14 kilo.
U nas w zasadzie sporo się dzieje. Do końca miesiąca normalnie pracujemy, potem miesiąc urlopu i od września Ula do przedszkola. Urlop spędzamy głównie w Łodzi- tylko na tydzień do Jarosławca jedziemy.
No i lecimy z budową domu. W środę skończyli dach, a w sierpniu planujemy się zabrać za okna na parterze i za drzwi wejściowe. Później to już systematycznie, bez spinania się będziemy kłaść instalacje i wykańczać.

Ostatnia edycja:
Super Aga oby z budowa wszystko szlo tak jak sobie zaplanujecie bez wiekszych niespodzianek. Mnie tez sie marzy dom, nawet mam projekt ktory mi sie podoba ale szans na budowe zadnych nie mamy

Aksmobulka a Ty na kiedy masz termin? Ime wybrane?:) Liste na rodzenstwie musze zmodyfikowac:p
Olisia teraz Twoja kolej:p

Moj Mikolaj nosi ubranka 110/116. Zalezy jaka firma:)

U nas adaptujemy poddasze i malowac wszystko po kolei bedziemy:) Jak juz bedzie po to sie pochwale:) Na razie szlifuja nam gladzie na regipsach:) i zaraz beda malowac na bialo. Drzwi juz zamowione, parpety przyjada pomierzyc i bede musiala wybrac wzor, W przyszlym tyg bede musiala kupic panele, klamki, kontakty, farby i jakies lampy... I jeszcze ocieplic dom w tym roku musimy zdazyc...

reklama
U nas dziewczyny póki co masakra...Oliwka jak słyszy o dzidzi w brzuszku odrazu jest odpowiedz "nie chce"...wiec nie bedzie łatwo z adaptacją maluszka w domu ze strony starszej siostry:/ Czuje się średnio , bo jak to uroku mojej ciąży...znowu skacze mi ciśnienie i muszę się bardzo kontrolować.Termin mam na koniec stycznia,będzie chyba córa,więc imion mamy pare :D Mój mąż nie zgadza się na kornelke więc mam do wyboru jeszcze Kasie ,Anastazje lub MAje ;)

Co do wagi naszych pociech...Oliwka zawsze należała do tych drobniejszych z forum i tak zostało ;) 12 kg 91 cm ;) Straszna łobuziara drańska ale ze słodkością ;)

Licze na to że powrócą też inne mamcie do forum i od nowa zaczniemy plotkowanie na bb <3 <3

Do góry