she_84
Fanka BB :)
czesc dziewczyny! wczoraj Was tylko podczytywalam ale nie mialam weny zeby cos napisac. dzis caly dzien bylam poza domem i tez jaka wypompowana strasznie jestem. wczoraj wypralam pierwsza partie ubranek dla Malego, zostaly jeszcze 3 :/ dzisiaj bylam na szkole rodzenia, uczylismy sie przewijac lalke na nastepnych zajeciach bedziemy zwiedzac porodowke i panowie dowiedza sie jak wyglada porod
co do skurczy to ja chyba jeszcze nie mialam zadnego, nie wiem jak to jest a chyba bym wiedziala...
jesli chodzi o mame i tesciowa to obawiam sie ze beda dokladaly swoje 3 grosze do wychowania wnuka, bede musiala im przetlumaczyc ze czasy sie zmienily bo juz czasami slysze jakies dziwne rady ale narazie je olewam...
doczytam teraz pozostale watki i chyba pojde sie poozyc
co do skurczy to ja chyba jeszcze nie mialam zadnego, nie wiem jak to jest a chyba bym wiedziala...
jesli chodzi o mame i tesciowa to obawiam sie ze beda dokladaly swoje 3 grosze do wychowania wnuka, bede musiala im przetlumaczyc ze czasy sie zmienily bo juz czasami slysze jakies dziwne rady ale narazie je olewam...
doczytam teraz pozostale watki i chyba pojde sie poozyc