reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

fajnie że jest nas coraz więcej:)
Ja wizytę mam 15go i już doczekać się nie mogę:zawstydzona/y: obym zobaczyła juz serduszko :tak:

reklama
Dziewczyny a dlaczego majóweczki są w 2giej części strony? A nie pod kwietniówkami :eek:

dziewczyny trzymam za was kciuki bardzo mocno

suzi obawy to norma, ja staram się nie dopuszczać do siebie myśli, że będzie coś nie tak, w poprzedniej ciąży od 19 tygodnia odliczałam dni do końca, ze względu na zagrożenie i teraz mam nadzieję że nie będę miała powtórki z rozrywki...
choć pewnie jak potwierdzi mi się ciążą [czy to w tym miesiącu czy w kolejnym] będę panikować bardziej ;-)

Suzi, ponieważ ja coś zle założyłam z tych emocji:) moze da sie to jakos naprawic:)
Ja takze jestem pełna obaw ale i nadziei.Pierwszą ciążę pooroniłam ze względu na opryszczke wargową, teraz mam ją farmakologicznie zaleczoną więc mam nadzieje że ten problem odpada. Wiem ze moze byc milion innych powodów ale gdzieś w podświadomości czuję że będzie dobrze:)az boję sie pomyśleć co by było gdyby...

martaik nic źle nie założyłaś, po prostu wkrótce założą nam pod forum i wtedy będziemy mogły się wyszaleć w innych tematach ;-)
zajrzyj sobie np na kwietniówki, albo gdziekolwiek indziej

a jak już urodzimy to nasze forum powędruje na sam dół do dzieci urodzonych w maju 12 ;-)

Ostatnia edycja:
To ja się też witam :-) Jestem już mamą majową 2008 :) A teraz pokazały mi się dwie kreski i termin na 7 maja. Pobiegałam na usg ale nie było jeszcze nic widać - następny termin wizyty u lekarza mam na 15 września. Maj to najpiękniejszy miesiąc :tak:

Dziewczyny bedzie dobrze
yes2.gif

Podstawa to pozytywne myslenie.
Ja w czwartek do lekarza.
suzi,karolcia duzo przeszlyscie.
I wierze,ze w maju w koncu utulicie swoje bobaski:-)

Suzi, ponieważ ja coś zle założyłam z tych emocji:) moze da sie to jakos naprawic:)
Ja takze jestem pełna obaw ale i nadziei.Pierwszą ciążę pooroniłam ze względu na opryszczke wargową, teraz mam ją farmakologicznie zaleczoną więc mam nadzieje że ten problem odpada. Wiem ze moze byc milion innych powodów ale gdzieś w podświadomości czuję że będzie dobrze:)az boję sie pomyśleć co by było gdyby...
Martaik mnie własnie pojawilo sie wczoraj zimno;/ i nie ukrywam że bardzo się przestraszyłam:( teraz jak piszesz...to jeszcze bardziej się boje.

Dziewczyny a dlaczego majóweczki są w 2giej części strony? A nie pod kwietniówkami :eek:

Mialam napisac ale widze ze Fioletowa zrobila juz to za mnie!

Dzieci uspione wiec chwila dla mnie, ale dlugo raczej nie posiedze bo oczy sie kleja :-)
Kazda z nas ma obawy co do ciazy zdrowia dziecka. ja poprzednie ciaze przechodzilam znoscie i dzieci zdrowe ale teraz mam juz 35 lat...troche duzo i tez sie boje ale staram sie myslec pozytywnie. Wizyte mam na 14.IX mam nadzieje ze uslysze juz serduszko

Widze ze sporo tu mam Aniolkow, bardzo Wam wspolczuje!

Martaik a skad pewnosc ze to chlopak?

Mamamisia moj Macius mial byc czerwcowy ale urodzil sie 3 tygodnie przed czasem i tez jest z maja 2008 :-)

Ostatnia edycja:
reklama
suzi1 - ja tez mam teraz kolejna wizytę 15....bardzo sie denerwuje...i tez mam juz zobaczyć serduzko...a jesli nie to....;( - musi juz być....moje maleńkie bijące serduszko....musi!

dido21 - ja to nawet nigdy nie myślała, że tyle jest Aniołkowych mam....pocieszajace jest to, że tak wielu z nas sie udaje....

fioletowa - i jak beta? weź no przyznaj sie, czy juz Ci możemy gratulować!!!!!

a ja....dziś mam marny dzień....czuje się jakby mnie kroś przetrawił i wydalił...koszmar, spać mi się chce i jakas taka strasznie słaba jestem...do tego juz powoli zaczyna dochodzic stres....i nie moge się na niczym skupić....

dziewczyny jak u was wyglada sluz....bo u mnie jest go bardzo duzo i ma taki kremwy kolor..nie biały, ale kremowy...i leci, leci, leci....cały czas mam uczucie mokra!

Do góry