reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witam
Ja po powrocie od lekarza, niestety zapalenie zatok sie rozwinelo i mam antybiotyk:-(coz jak trzeba...

reklama
Witam, dzis pozno na forum,bo spalam do 8.30 ,a mala wstala o 8.45:-DPotem sniadanko, sprzatanie,przygotowanie obiadu i jestem:tak:
Co do wczesniejszego porodu to nie wiem czy bym chciala,pewnie jak bedziemy po terminie to kazda bedzie chciala juz urodzic:tak:Policzylam ze jak bym 2tyg przenosila to akurat bedzie Dzien Matki z jadnej strony fajnie ale z drugiej tak dlugo czekac na Franka:tak:
Co do ustepowania w kolejce ostatnio bylam na badaniach,a tam kartka na drzwiach"kobiety ciezarne i dzieci do 7 lat co druga osobe bez kolejki" wiec sie pytam "kto teraz wchodzi?"pani mowi ze ona, ale ze w gabinecie jest dziecko to ja kto jest po tej pani,odezwala sie dziewczyna ja mowie ze jestem po niej:tak: Pozniej slysze komentarze "ze ciaza to nie choroba"itp. Wkurzylam sie bo jak by nie bylo tej kartki to ok bym czekala,ale tak..... szkoda slow czasami:sorry:
Trzymam kciuki za wizytujace sie dzis i za te co w szpitalu i te co w domu musza lezec i jeszcze te z biolami &&&&&&&&:tak::tak::tak:
Ja dzis na 13 ide z mala na kontrole,a o 16 ide do ginka ciekawe co mi powie na wyniki,pewnie antybiotyk dostane:-(
Milego dnia zycze ide jeszcze inne watki poczytac:tak:

witajcie!

dziś wrescie wchodze na maj i nie świeca sie szpittalne wieśći. Tak trzymać!

tak apropo wpływu moderownaia na odwiedzny w szpitalu. W maju zaczniemy się bic o to moderowanie ;-) przy okazji sprawdziłam - najwięcej porodów będzie koło 9 maja, bo pełnia wypada. Dla mnie to troszke za wczesnie jednak ale do następnej (6 czerwca) nie uśmiecha mi sie. Trudno trzeba bedzie urodzić bez interwencji ksieżyca

Ja bym mogła tego 9 w pełnie urodzić :) Termin by mi odpowiadał:tak:Ponoć pierwsza ciąża jest często przenoszona.
Karolki zdrówka

ja z miesiaczki mam termin na 1 maj a z usg na 6 maj. mam nadzieje ze nie przenosze, nawet bym sie cieszyla gdybym z 2 tyg przed termine w 38 tyg juz moge rodzic.

pieszczoszka z tymi brodawkami to jak najbardziej normalne:tak:

ja mam termin na 5 maja ale od dłuższego czasu mały co usg jest zawsze starszy o 2 tyg według pomiarów itd i ostatnio wyszedł termin na 22 kwietnia. J a się tylko modlę żeby nie przenosić i spokojnie pod koniec kwietnia chętnie bym chciała na porodówkę pojechać:tak:

Witam!
Co do porodu to ja też wolałabym urodzić wcześniej, bo wiem jakie męczące jest potem wyczekiwanie , na szczescie mam termin na 13 maja i jak sie nic nie bedzie działo to na nastepny dyżur mój lekarz napewno zaprosi mnie do szpitala wywołać a dyżury ma w srody czyli 3 dni bedzie po terminie w razie czego nie bede musiala długo chodzić:-)

Tak pieszczoszka brodawki mam powiekszone i ciemnijesze i do tego ta siara ....

reklama
Do góry