reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
As :szok::-( trzymam kciuki &&&
Jak macie z nia kontakt to piszcie Kochane,bo ja wyslalam A. sms,ale dostalam tylko od niej sygnal(nie mam kasy na wloskim koncie,a polski mam tylko do smsow:wściekła/y:)...jak mnie irytuje taka sytuacja braku kasy na kom,a teraz nawet nie moge zasilic konta,zeby moc zadzwonic :wściekła/y:
As nie poddawaj sie!Wytrzymajcie i zadnych numerow tu nie odstawiajcie!!! :*:*:*:* &&&&

Wieści od As:
kontaktowała się z dr Czajkowskim (chyba dobrze zapamiętałam tytuł i nazwisko), jeżeli nic się do wieczora nie poprawi (tak do godz. 18 - 19, tzn skurcze nie będą lżejsze i brzuch będzie nadal twardniał to kładą ją na oddział, gdzie pozostanie najprawdopodobniej do końca. Problemem może też być czop.
Inną alternatywą jest leżenie w domu co nie jest do końca możliwe, ze względu na obowiązki i niemożność pozostania w pozycji poziomej przez 24h.
Szpital wydaje się najrozsądniejszym rozwiązaniem.
Także trzymamy kciuki za As &&&
Jak będę wiedziała coś nowego to napiszę.

&&& za As, mam nadzieję, że jednak skurcze przejdą.

Ja dzisiejszy dzień mam zamiar spędzić w łóżku i wyleżeć grypsko. Z racji iż mój gin jest na urlopie, mam pytanko - czy mogę brać rutinoscorbin? Może chociaż odrobinę mi katar ulży... Odrobinę pomaga wąchanie Amolu...:confused2::confused2:
Mój M do 15 w pracy, potem jedzie mi odebrać wyniki badań, a na 18 znów wybywa i zostanę sama...:-:)-( w międzyczasie chociaż coś do jedzonka naszykuje, ja sobie odgrzałam już zupkę (Krzyś po niej szaleje) a ja jadłam i nie czułam smaku... barszcz smakował tak, jakbym piła wodę z bliżej nieokreślonym wkładem :eek::eek::confused2:

Dzisiaj zrobiła się przepiękna pogoda, prawie 10 st. na plusie - oczywiście wczoraj, kiedy musiałam pojechać na uczelnię padało wszystko - od śniegu po deszcz :crazy: dziś kiedy mnie uziemiło w domu - wiosna...

&&& za As, mam nadzieję, że jednak skurcze przejdą.

Ja dzisiejszy dzień mam zamiar spędzić w łóżku i wyleżeć grypsko. Z racji iż mój gin jest na urlopie, mam pytanko - czy mogę brać rutinoscorbin? Może chociaż odrobinę mi katar ulży... Odrobinę pomaga wąchanie Amolu...:confused2::confused2:
Mój M do 15 w pracy, potem jedzie mi odebrać wyniki badań, a na 18 znów wybywa i zostanę sama...:-:)-( w międzyczasie chociaż coś do jedzonka naszykuje, ja sobie odgrzałam już zupkę (Krzyś po niej szaleje) a ja jadłam i nie czułam smaku... barszcz smakował tak, jakbym piła wodę z bliżej nieokreślonym wkładem :eek::eek::confused2:

Dzisiaj zrobiła się przepiękna pogoda, prawie 10 st. na plusie - oczywiście wczoraj, kiedy musiałam pojechać na uczelnię padało wszystko - od śniegu po deszcz :crazy: dziś kiedy mnie uziemiło w domu - wiosna...

nie za bardzo można barć rutinoscorbin lepiej sie natrzeć amolem pomaga bardzo :)

Nuta bardzo profesjonalnie wszystko wyjaśniłaś, nic dodać nic ująć;-)
As mocno trzymam kciuki za Ciebie i Karolinkę
Flaurka mam nadzieję, że koleżanka sobie poradzi. Będzie dobrze.
Katasza współczuje zęba
Idzie wiosna pora radosna:-D
Oj tak, zdecydowanie :)
Martusia współczuje remontu. Ja tez juz ciężko znoszę. Mam juz dość, a nie wygląda to optymistycznie...

reklama
Do góry