reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
anik z tym rutinoscorbinem to już sama nie wiem ale chyba najlepiej było by żebyś sie zapytała lekarza :)
mam nadzieję że ci przejdzie to przeziębienie :) ja niestety do piątku zostaje w szpitalu bo przyplątało sie do mnie ostre zapalenie zatok :( mam nadzieję że kubie to nie za szkodzi

kubusiowa - mam nadzieję, że zapalenie zatok Ci przejdzie, trzymam mocno &&& :tak:

Póki co wzięłam oscillococcinum, mam nadzieję, że szybko mi przejdzie, do tego popijam herbatkę z lipy.
Zaraziłam się w poniedziałek w przychodni niestety, bo chorzy ludzie udają, że nie widzą dużego brzucha i spokojnie sobie kaszlą na ciężarną :crazy::crazy: nikomu nie wpadnie do głowy taki ludzki odruch, żeby przepuścić przed chorymi, bo niestety ale my nie mamy się czym leczyć. Tym bardziej, że bezczelnie wrył się przede mną chory facet - on poszedł już zająć sobie miejsce pod gabinetem, a jego żona stała za mną w kolejce dopiero kartę wyciągnąć :wściekła/y: W piątek idę z wynikami - trudno, ale nie będę czekała w kolejce, bo później cierpi moje dziecko... :-:)-( mam nadzieję, że na małym się to moje choróbsko nie odbije :no::no:

annte dzięki za wieści chociaż nie takie mają być:no:
as trzymam kciuki kobito trzymaj się
pieszczoszka krem z witaminą A dostępny w aptekach
anik ruthinoscorbiunu w ciąży się nie bierze chyba że z polecenia lekarza pod jego nadzorem, paracetamol i Amol bezpieczny
właśnie wciągnęłam zupkę chińską :-psmakowała mi jak nigdy zaraz muszę zabrać się za racuchy

AS&&&&&&&&&&&&&&& oby było dobrze , tyle już za nami , tak niewiele przed nami !!!

U nas dzis wiosna fajnie bo od razu dostałam energii, jestesmmy z małym po spacerku , teraz czas na obiad :-)

Dzięki karis... wczoraj wieczorem wzięłam jeną tabletkę :confused2: ale już więcej nie wezmę :no::no: zazdroszczę Ci poczucia smaku :-D:sorry: przy moim katarze mogę zjeść wszystko - bo i tak nie wiem, czy dobre, czy złe.... :sorry::sorry:

reklama
Dzięki karis... wczoraj wieczorem wzięłam jeną tabletkę :confused2: ale już więcej nie wezmę :no::no: zazdroszczę Ci poczucia smaku :-D:sorry: przy moim katarze mogę zjeść wszystko - bo i tak nie wiem, czy dobre, czy złe.... :sorry::sorry:
nie martw się ja też zaliczyłam przeziębienie i to z bólem zatok, okropnym kaszlem bólem gardła a tu trzeba było się zajmować 2ką dzieci na szczęście wyratowałam się domowymi sposobami rób sobie inhalacje chociaż na chwile powinny przynieśc ulgę życzę zdrówka;-)

Do góry